Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2005. December 01. - 15:46
profi fotos: vegyetek meg John Gibsont, neki egy kepeert is megvennem az ujsagot akarmikor akarhol, mert PROFI. igy nagybetukkel
na de ti meg folytassatok, szerintem most van ertelme a vitanak
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. December 01. - 09:44
õszíntén: nem látszik h a magazin 60%a egységes és utána valahogy szétesik...nekem az egész nem áll össze, de nem csak képileg, tördelés se jó sokszor, pl: most spályás kona tesztnél, a "fõképet" egyszerûen percekig nem tudtam értelmezni, hogy honnan hovarepül és h még mi minden lehet azokon a négyzet centimétereken, amit már nem tok jobban kinyitni mert elszakad az újság ( vagy az régen volt, és most gyáva vagyok )
szép h sok képet raktok bele, de rengetegszer naon gázak SZERINTEM, a mostani számból párat mondok> ( mondjuk szubjektív, kézfeltartással lehet jelezni ha másnak se jött be annyira ) ..
- szedõ interjúnál, maga a srác, grimaszol és ugyancsak számomra értelmezhetlen effekt van a képen,
- Lcs a bighiten c. kép: inkább életlennek mint bemozdultnak tûnik a kép,a bringából mindenestere a nagy S-en kívûl sokat nem látni
- ktm: a hátsótárcsafékrõl, azért lehet látványosabb képet is készíteni, ha már a cikkben dícsérve volt a felfüggesztési system
stb...
konkluzió: nálam még nincs..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. December 01. - 09:21
pontosan ez a problémám, hogy amíg fõleg a régiek írtak cikkeket az újságba addgi volt egy hangulata. sajnos a mostani tesztelõknek nincs meg az az irodalmi vénájuk (néhány kivételtõl eltekintve), ami érdekessé, olvasmányossá tenné az adott cikket. ezért írtam hogy gépies. arról már nem is beszélek hogy valóban sok és terjedelmes az olyan cikk, ami szerintem nem igazán köti le az újság célközönségét. vagy a kérdõív alapján az jött le, hogy sok bmx-es olvassa az újságot és állandóan flatlandet kell nyomatni? vagy mindenki kerékpárral készül luxemburgba és errõl szükséges két számon keresztül 5-5 oldalt írni? vagy szólaltassuk meg kis béla magyar bajnokot negyed oldalban böszme képekkel, hogy milyen volt a tegnapi ludaskása?Írd inkább azt, hogy nem tetszik az arcunk, oszt hali…az konkrétabb. Ilyen kritikával sok mindent nem tudunk kezdeni.
ha hasonló jellegû cikkekrõl van szó, akkor annyira ne rágjátok az ágy lábát. ennyi is pont elég belõle.hogy hogyan kellene ezt is, meg azt is belepréselni.
dehogynem. le lehet írni a véleményedet, lehet fikázni is, le lehet szarozni másokat. és utána lehet mondogatni, hogy akinek nem inge gatyája. csak ez olyan kicsit sunyi dolog szerintem. ezért írtam hogy ha ugyanet a fórumon teszed meg akkor van lehetõsége annak aki magára húzta azt az inget, hogy esetleg válaszoljon. addig ez csak olyan kinyilatkoztatás ...Pont én ne írhatnám le a véleményemet?
tudom, akinek nem inge ne vegye magára.meg szeretnénk kímélni a normális fórumozókat
Posted 2005. November 30. - 23:55
de nincs! nem mindig. pont ezen daráljuk itt a fingot (by zOrg) napok óta.
hát pont azokról beszéltem én is korábban, akik szinte kényszerbõl írnak, mert.....mert írnia kell....mindegy mit....csak írjon - na ez az, ami inkább kárt okoz....de akkor minek? nem értem
Értem én, nem mindig, ez igaz. De aki nem járatos a fórumon, az nem tudhatja hogy ki ért hozzá és ki ír hülyeségeket.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2005. November 30. - 23:53
így van ez elég nagy baj, sokakkal megesik.de nincs! nem mindig. pont ezen daráljuk itt a fingot (by zOrg) napok óta.
hát pont azokról beszéltem én is korábban, akik szinte kényszerbõl írnak, mert.....mert írnia kell....mindegy mit....csak írjon - na ez az, ami inkább kárt okoz....de akkor minek? nem értem
napjainkban már elég általános dolog az internet, no meg nem dial-up, szal egész nap lehet lógni a hálón, és akkor 'f5 f5 beszól'... repeat until áramszünet.
és így egyre alacsonyabb az épkézláb hozzászólások aránya, azoké, amelyek információt tartalmaznak, vagy értelmeset kérdeznek. mer' hogy ez egy fórum, nem cset, 'üzenõfal'.
mondjuk az is igaz, hogy elég sokminden meglett már beszélve a ~4-5 év alatt, és kár, hogy aki még 'kiscsibe', egybõl a keresõbe lesz küldve (bár sokszor megérdemlik).
na valahogy így látom én.
fórumszociológus vagyok :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. November 30. - 23:52
Nevetséges...
Szánalmas...
Pfüjj...
Posted 2005. November 30. - 23:48
Posted 2005. November 30. - 23:48
Kicsit úgy éreztem, hogy az egész cikket a személyed elleni támadásnak vetted, és jelentõsen túlreagáltad, pedig nem rád gondoltam, amikor írtam a cikket. Gondolom ez részben a Nagymamád elvesztése miatt volt, amihez részvétem. Én is voltam ilyen lelki állapotban, ugyanis nyáron halt meg a Keresztapám.
nem tagadom, hogy nem irnám le még egyszer ugyanazt. de véleményem továbbra is az, hogy ez a cikk pár emberrõl szól, akiknek kimondva-kimondatlanul tagjának tartanak sokan.
Lehet, hogy ritka állatfajba tartozom, de nekem egy csomó dologról nincs véleményem. De ha mégis ilyet tennék (mert biztosan van ilyen kivétel is) akkor viszont garantáltan nem állnék ki, és nem hangoztatnám a véleményemet, fõleg nem olyan „kinyilatkoztatás” jelleggel, mint ahogyan ezt sokan teszik itt.
Ebben igazad van, és ugy érzem talán ez lenne a cikk lényege, csak valahogy nekem elsõ olvasatra nem ez ütött ki
köszönöm, hogy válaszoltál, remélem több idõt töltesz el ettõl függetlenül (agy épp ezért) a fórumon.
én már nem fogok megváltozni, aki akarja kiválogatja a szavaim, aki meg nem, annak tök mindegy ki mondja, mert ugyis arra hallgat, aki hangosabban beszél
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 30. - 23:46
Posted 2005. November 30. - 23:42
Posted 2005. November 30. - 23:41
Igazad van!
Nem Zsírosmacskát fikáztam csak közvetetten. Nincs vele bajom, és tényleg nagyon ügyes!
DE!
Rohadtul nem érdekel 30kiló vas!!!!!!!!!!!!!
Ez a véleményen.
Aki nem fogadja el az rasszista és beperelem.
Uff!
de stílus ember!! errõl pofázott neked mindenki! nem érted? én is így írom már bazmeg, hogy te is megértsd
"Tartózkodási hely: Sasfészek"
volt, nem? te vagy az akit kilöktek, azért vagy ilyen?
Posted 2005. November 30. - 23:40
Szerzõ feltüntetése...??? Kopirályt???(...) daráljuk itt a fingot(...)
Posted 2005. November 30. - 23:36
Nem Zsírosmacskát fikáztam csak közvetetten. Nincs vele bajom, és tényleg nagyon ügyes!
DE!
Rohadtul nem érdekel 30kiló vas!!!!!!!!!!!!!
Ez a véleményen.
Aki nem fogadja el az rasszista és beperelem.
Uff!
Posted 2005. November 30. - 23:34
de nincs! nem mindig. pont ezen daráljuk itt a fingot (by zOrg) napok óta.Aki ír valamit, annak valszeg van valamilyen tapasztalata.
Posted 2005. November 30. - 23:29
miért pisztolyt tartanak a fejéhez, hogy mindenképpen írjon valamit?
én ezt nem értem soha
Úgyértem, hogy azért nem használja senki az "én ezt még nem próbáltam" és hasonló fordulatokat a fórumon mert ezt nincs értelme leírni. Azzal nincs kisegítve a kérdezõ, hogy most már tudja, hogy rajta kívül még egy csomóan vannak akik nem próbálták azt a cuccot. Aki ír valamit, annak valszeg van valamilyen tapasztalata. Az más kérdés hogy saját tapasztalat, vagy "csak havertól hallotta hogy törik".
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2005. November 30. - 23:24
Áruld már el, mi lenne az, amit nem szarnál le...ööö..., ami érdekelne.
Csak azért kérdezem, mert érdekelsz, mint ember, mint eset
felesleges félremagyaráznod Zsírosmacsek sértegetését - nyilvánvaló, hogy mindenki ezt kifogásolta és nem azt, hogy az újságot szarozod - ez útóbbi nem is fontos, legalábbis tõled nem
Posted 2005. November 30. - 23:16
Lehet kicsit erõs kifejezés, bocsánatot kérek, én ilyen paraszt mód beszélek, mert szeretem nevén nevezni a dolgokat.
És építõ kritikának szántam, mert ilyen mélyen még sohasem volt a színvonal és ha valaki megmondja hogy úgy sza...ööö...rossz ahogy van, akkor remélhetõleg lesz változás. Bár ebben nem reménykedem.
Kifejtve annyi, hogy nagyon sok az értelmetlen cikk. Ilyen pl. (szerintem) a lámpa teszt. Vílágít? igen. Akkor jó! Nem? Akkor nem jó!
Nem tetszenek a 1/4-es oldalas tesztek, mert az nem teszt. Nem tetszik a velocica nyaralás, mert leszar...ööö..nem érdekel. És túl sok az országúti. Legyen, de ez túlzás.
És nem a kép minõséggel van baj, mert tudom, hogy remek gépekkel készülnek, hanem a nyomda a rossz. A képekrõl még annyit, hogy a legtöbbhöz nagyítót kell elõvennem. Kevesebb reklámot(tudom nem megoldható) és több A4-es képet a cangáról. Amugy meg a teszt melletti alkatrész lista szánalmas. Egy táblázat jobb lenne.
Uff!
Reménykedem a jövõévben!
Posted 2005. November 30. - 23:06
mert elég terjedelmes lenne a fórum ha minden felmerülõ kérdés után 11000 felhasználó leírná hogy ezt még nem próbálta.
miért pisztolyt tartanak a fejéhez, hogy mindenképpen írjon valamit?
én ezt nem értem soha
Posted 2005. November 30. - 23:04
Hogy írjak valami értelmeset is:
A "Nem tudom, ehhez nem értek." kezdetû felsorolásnak szerintem azért nincs sok értelme, mert elég terjedelmes lenne a fórum ha minden felmerülõ kérdés után 11000 felhasználó leírná hogy ezt még nem próbálta.
Picasa _Alex_