ugye nem baj, ha nem tesztelnek mindent újra visszamenõleg 2000-iga lap tavalyi számai még utánrendelhetõek a szerkesztõségben, ha lemaradtál volna ...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Indította
Andrew Wolf
, 2005. január 31. 16:27
Írta 2005. december 04. - 12:12
Írta 2005. december 04. - 12:04
Írta 2005. december 04. - 11:56
köszönettel veszem a nyereményt és akkor Dig fórumtársamat vinném magammal hogy fõzzön rám és felmosson a konyhában. remélem az újság színvonala tovább nõ az eddig is igen magasra tett mécéhez képest is, ha egy ilyen professzionális, az élet minden területén szakértõ vendég is csatlakozik a szerkesztõség munkájához.
daci: és akkor a negyed oldalas tesztbõl menniynek kellett volna szólni az alkatrészekrõl, amik így ránézésre az otthoni készletbõl lettek összekukázva és a nagy részünkrõl már olvashatott tesztet a figyelmes bikmakk olvasó.
daci: és akkor a negyed oldalas tesztbõl menniynek kellett volna szólni az alkatrészekrõl, amik így ránézésre az otthoni készletbõl lettek összekukázva és a nagy részünkrõl már olvashatott tesztet a figyelmes bikmakk olvasó.
Írta 2005. december 04. - 11:27
de sztem le lehetett volna írni akkor is az xy alkatrészek elönyeit hátrányait... abbol is tanulhat az ember
Írta 2005. december 04. - 11:14
az airborne teszt csak váz teszt volt, nem így adják kompletten, azért nem találtál adatokat az alkatrészekrõl
Írta 2005. december 04. - 00:16
az airborne tesztnél mért csak a vázra tértek ki? töbi alkatrész pl villa, stb mértnem? mert alkatrészek nélkül tuti nem mehettek ergo nem lett volna nehéz arol is írni.. a vázról csak amugy jo volt csak igy hiányosnak éreztem
engem pl érdekelt volna h mien cuccokkal adják, de erröl sem találtam adatokat.
engem pl érdekelt volna h mien cuccokkal adják, de erröl sem találtam adatokat.
Írta 2005. december 03. - 18:47
Na ma is besegítettem az újságnak, szóval elõre szólok hogy a következõ számban nagyon nagyon sok munkám lesz.
Ja és ogy hibát is találjak, Sziporka nem adott át nekem ma Sajtos pufit, ezért szeretném az ajándék Schladmingi utat megkapni és felajánlani Endroo fórumtársnak.
Köszönöm és elnézést az offért.
Ja és ogy hibát is találjak, Sziporka nem adott át nekem ma Sajtos pufit, ezért szeretném az ajándék Schladmingi utat megkapni és felajánlani Endroo fórumtársnak.
Köszönöm és elnézést az offért.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. december 03. - 15:38
Írta 2005. december 03. - 13:33
Írta 2005. december 03. - 10:58
Akinek ez valóban gondot okoz ne habozzon átruházni a nyereményt...mekkora büntetés már 1 hét a börtön rokk hotelban gulyás "mindenki mosogasson el maga után" misi felügyelete alatt
Írta 2005. december 03. - 10:42
az elõfizetéssel kapcsolatban azon gondolkodtam, hogy mekkora büntetés már 1 hét a börtön rokk hotelban gulyás "mindenki mosogasson el maga után" misi felügyelete alatt bár ennél már csak az lenne nagyobb büntetés, ha dig fõzne rájuk zöld tésztát piros szósszal.
szilvi: pufi majd elmegy a pufikért ez is jó szar volt
szilvi: pufi majd elmegy a pufikért ez is jó szar volt
Írta 2005. december 03. - 01:28
Nincs is szerkesztõség, átverés! (Dig)
There is no spoon! (Neo from Matrix)
There is no spoon! (Neo from Matrix)
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2005. december 03. - 01:26
Írta 2005. december 03. - 00:15
Nem tudom, hogy a Retro Bike rovat a közvélemény-kutatás áldozata lett-e, de én a régi számokban mindig azokat olvasgatom újra. Kezdenek eltünni a lapból azok a dolgok, amelyek érdekessé tették.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2005. december 02. - 22:07
nincs is szerkesztõség, átverés!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. december 02. - 21:15
Dig és Endroo:
a mai teljesítményetekért mindketten jelentkezzetek a szerkesztõségnél egy egy zacsi sajtos pufiért!
a mai teljesítményetekért mindketten jelentkezzetek a szerkesztõségnél egy egy zacsi sajtos pufiért!
Írta 2005. december 02. - 17:42
Elõfizettem az újságra! Most fogom postára adni a rózsaszín postai feladóvevény fénymásolatát. Ennél komplikáltabb , körülményesebb módját el sem tudom képzelni egy elõfizetésnek. :wallbange Nem hiszem, hogy nem lehetne valahogy egyszerûbbé tenni. (csekket berakni az újságba, esetleg kártyáról otthon a gép elõl)
Minden jót, parej
Minden jót, parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep
pray the lord my soul to keep
Írta 2005. december 02. - 13:39
És mit szóltok az új bringáskönyvhöz?
Tegnap végiglapoztam a Hugóban...és hát igazán vicces,és Móriczkás...nem hiszem,hogy életképes ma már egy ilyen tartalmú könyv...a Pixelé ehhez képest 1 fényévvel jobb...
Csak nem tom,hogy aki a beharangozót írta,az mitõl írt ilyen jókat? Nem tom már ki volt,...
De ez már rég túlhaladott technikákat tartalmaz...
Szerintetek?
Tegnap végiglapoztam a Hugóban...és hát igazán vicces,és Móriczkás...nem hiszem,hogy életképes ma már egy ilyen tartalmú könyv...a Pixelé ehhez képest 1 fényévvel jobb...
Csak nem tom,hogy aki a beharangozót írta,az mitõl írt ilyen jókat? Nem tom már ki volt,...
De ez már rég túlhaladott technikákat tartalmaz...
Szerintetek?
Írta 2005. december 02. - 13:21
Írta 2005. december 02. - 12:42
Javasolni fogom a fõnökség felé, hogy bikkmakk támogatással jelentessünk meg egy ilyen Endroo-Dig szótárt és szöveggyûjteményt, amelybõl a szerzõpáros - kiszûrendõ a kerge és stílustalan fórumozókat - fórumra belépés elõtt vizsgáztatna.