Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Akkor ez csak véletlen lenne, jó lenne pedig ha ezt be lehetne állítani.
Tudom nem ide tartozik, csak azért írtam ide mert ezt Zorg is szokta olvasni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hát ez nekem elég random, met pl ha bemegyek a tech-be, látom, van 3 topic, amikben van olvasatlan hozzászólás, az elsõt elolvasom, majd visszamegyek a TEch-be, és már olvasottnak jelöl miondent...

vagy pl a saját hozzászólásomat is olvasatlannak mutatja, vagy többszöri olvasás után sem hajlanó egy topicot olvasottnak mutatni...nem értem én ezt az új fórumot...
pl azt sem, hogy mi alapján írja ki, hogy ma 14,10-kor jártam itt utoljára...nem módosul, ha hozzászólok, ha reggel bejelentkezem, még mindig az elõzõ napi idõpontot mutatja...:/:/
de ez igazából egy másik topicba való
Van állásom...:bananadan

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Néhány topic ha megnyitom, rögtön az utolsó hozzászóláshoz ugrik amit még nem olvastam. Ezt hol lehet beállítani?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
zsm: akkor lássuk a fényt ... légyszí :)

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Ne is fogd be! :) Ha értesz hozzá és állaspontodat alá is tudod támasztani, még szép, hogy szóvá teszed a hibákat!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás

A törõs cikkel semmi bajom, mivel k***ra nem értek hozzá, így nincs más, mindent elhiszek és kész.

van ami helyes, de vannak tévedések meg túlzott leegyszerûsítések

a sok nemérthozzá meg olvassa és jönnek a hülye következtetésekkel az önjelölt szakértõk

ezért szar, azért szar közben meg homály.

engem meg idegesít
ezért nem tom befogni a pofám.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

a shopping guidebe a streetlegal váz nem planetX hanem NSbikes.

jogos, sajnos elírás történt, elnézést érte!

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Szóval... Leszögezném, nem nagyon értek a technikai dolgokhoz és bringázni csak éppen tudok, de azért a legutóbbi számoról én is locsognék itten.

Nekem tetszett az Atom-féle bevezetõ, mert nagyon is jellegzetes emberi viselkedést jellemzett/karikírozott ki. Jómagam sokkal tapasztaltabb vagyok a body-building terén, de ott ugyanezek a betegségek vannak. 50 kilós csávók vitatkoznak arról, hogy melyik kreatin szar, s hogy melyik csigás bicepszgyakorlat farag majd schwarzeneggeri csúcsokat a 28-as karjukra... Szóval én ezen jól mulattam...

A Belgiumos beszámoló egy közepes, inkább el tudom képzelni a Világjárók magazinban, de alapvetõen úgy érzem, egy-egy ilyen igényesen megírt cikknek mindig lehet helye. Kár, hogy a készített fotók az amatõr turistaképek legrosszabb színvonalát mutatják, és itt elsõsorban a kompozícióra, illetve inkább annak hiányára utalnék. Jó, teljesítendõ táv, rohanás, stb. de ha már szép helyeken járnak és egy magazinnak fotóznak, nem árt a kompozíció néhány rém egyszerû szabályát használni...

A nyaralós cikk: 0/0 (Tulajdonképpen kinek érdekes ez?)

A törõs cikkel semmi bajom, mivel k***ra nem értek hozzá, így nincs más, mindent elhiszek és kész. Egyébként Atom mérnök vagy valami fémes szaki?!?

A nyúlfarknyi tesztek – hát ez van, még mindig több mint néhány üzletben a „kurva jó, nagyon viszik, nyugodtan vedd meg” marketingszövegnél. (Véleményem szerint az igazán érdekesek a tartós tesztek.)

A ZSÍROSMACSKA mûvét bemutató cikknek kifejezetten örültem. Jó dolog, hogy bemutatnak mindenféle vagyont érõ hiper-super gépet, versenyzõk vasait – más kérdés, hogy ezt én sem engedhetem meg magamnak, nemhogy az átlag középiskolás/fõiskolás biker. Még jobb, hogy ilyen gépet is megismerhettem. Személy szerint szívesen látnék hasonló cikkeket, amiben valakinek az egyedi gépe pl. különlegesen szép, jó, stb.

Az összes országútis cikk nálam a „még a WC-n ülve sem nagyon olvasom el” kategória, abszolút nem érdekel, pedig láthatólag szakértelemmel és gondosan megírt cikkek- csak kicsit sok van belõlük. Ezt az olvasók kívánják így? Rém érdekesek Hbalage és Balázs írásai, általában semmit nem értek belõle, de mondtam, hogy hülye vagyok...

Interjúból is kissé sok sikeredett. Nem várnék egyetlen interjútól sem világrengetõ igazságokat, de különösen a jenki csávóval készített az, ami csupán egy szép tartalmas közhelygyûjtemény. (mindig a legjobbra törekszünk, üzleti filozófiánk középpontjában vásárlóink igényei állnak, stb. ez még akkor is unalmas, ha igaz. Minden amerikai manager ezt szajkózza, tökmindegy mitt gyárt, CCD-érzékelõt, atomtengeralattjárót vagy elektromos tábori fapinát.)

Az sem igazán érdekel, hogy X.Y. versenyzõnek törte-e a s***t a nyereg az x.-edik órában, pláne rühellem a vissza-visszaköszönõ óbégatást a szponzorok hiányáról, kevés pénzrõl, stb. Lehet menni focizni, vízilabdázni, ott van szponzor és pénz. Vagy lehet menni nettó 80 000–ért egy lúzerként dolgozni, ha olyannyira nem jó a versenyzõi lét. A világon senkinek sem kötelezõ a versenysport, s ha úgy érzi, nem kapja meg az anyagi elismerést, ami megilleti, akkor lehet hagyni a fenébe.

Kihagytam valamit?

Ja igen, azért egészében szeretem a lapot és tetszik, de ez a mostani szám gyenge közepes...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
anyagismeret, sziltan, statika.

vagy nem kell eröltetni.

olyanokat pl, hogy az acél rugalmas. ez is egy kicsit bonyolultabb ennél. (rugalmasnak rugalmas, de mégis kb 3x "merevebb" mint az Al ami egyébként is más anyagmodell) meg még sok más.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hello

Nekem nem túl világos ez a forum...

kezdetûre

szép volt a beköszönés :cool2:

a törõs cikkben ezen kívül is vannak butaságok.

szerezni kéne vmi mechanika könyvet, vagy megkérdezni vkit aki ért hozzá.

(most lehet én vok a geci, mer berakták a szar biciklimet, én meg beszólok, de attól még igazam van)

jah ,meg a SZAN(szerkezeti anyagok by Bánki) gyakorlat is hasznos

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

5 félév!

az átlagnak több!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

a töréseknél én ott olvastam furcsaságot mikor aztírták egy dirt villa max 100 mm lehet... mikor mindenki 120nál többet használ itt a hozzáértöbbek közt is

Közlöm mucikám hogy aki ide irogat rendszeresen az nem dörtöl, nincs senki aki ilyen stílusban nyomná.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Van akinek telója nem mozdul 8 centit , életébe nem emelte meg az elsõ kereket 20 centire és onnan ismered meg õket , hogy k@rva sokan vannak.......

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
a töréseknél én ott olvastam furcsaságot mikor aztírták egy dirt villa max 100 mm lehet... mikor mindenki 120nál többet használ itt a hozzáértöbbek közt is

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Macs te olyan geci vagy!

;)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
a törõs cikkben ezen kívül is vannak butaságok.

(most lehet én vok a geci, mer berakták a szar biciklimet, én meg beszólok, de attól még igazam van)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Csak eggyet kell lapozni es maris ottvan legalabb 3 emailcim ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Mike-rider

Mike-rider

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hello

Nekem nem túl világos ez a forum... Remélem id kell írni az észrevételeket meg a hsonlókat a mostani bikemaggal kapcsolatban. Ha nem akkor bocsi. Ja és emailcímet feltûntetni valahol luxus??

Szóval azt hiszem Atom irta a nov-decemberi töréstesztet. Én vagyok az a gázos alak aki a PolarXbe mozot mertem rakni! Nagyon okos vagy és köszi hogy égecc engem is meg a magellánt is. Esetleg utánajárhattál volna hogy miért törött el a vázam. Így az jön le az ólvasónak hogy a PlarXbe nem lehet belerakni egy 520mmes villát ami 2,7kg mert akkor egy 1mes faltól is eltörhet! Holott nem errõl vólt szó. A gyár elismerte hogy rossz hõkezelést kapott a váz hegesztés után. Ráadásul teljesen korrektek voltak és nem egy sima PolarXet küldtek hanem egy Single speedeset amire nem kellett ráfizetnem se! Csak ennyi. Ja és még annyi hogy a shopping guidebe a streetlegal váz nem planetX hanem NSbikes. Ami azért elég gáz ha azt vesszük hogy a fejcsõre is rá van írva...
Kössz csak ennyi. Üdv atom! Gratulálok és szerintem nem az a gázos aki ilyen felállítást rakott össze hanem aki ilyeneket ír, holott fingja sincs róla...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mert kétszer annyi lap van benne és most már a japók csinálják, az októberit meg az oroszok. ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Meghogy egyre nagyobb az ujsag... Az Oktoberi szammin. 2 milivel magasabb mint a Nov-dec osszevont ;) :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!