Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2005. november 30. - 16:39
Ja, jó a vita, hajrá!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. november 30. - 16:32
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. november 30. - 16:28
Ha csak 20cm magasra,de 15m messze az jó?vole: szerinted én mennyire vagyok hiteles menettapasztalatok terén? az újságba csak olyanok írhatnak akik már egyszer elemelkedtek a földtõl 30 centire, de majd megkérem lcs-t hogy próbálja ki, én meg szétszedem.
dig: oké, tegnap vettem 15 ezerért egy nyomtatót. szerintem csináljunk saját újságot és akkor thommey se tud belénk kötni, ha kritizálunk
Én meg kötekedõ vagyok:)
Ja meg nagyképû
Írta 2005. november 30. - 16:22
Ne mégegyszer átlapoztam:
Beköszöntöhöz csak gratulálni tudok... :stop:
Attol függetlenül, hogy a minõség botrányos, az újságban egy érdekes cikk sincs, de legalább annyi reklám, hogy ingyen is lehetne osztogatni, ráadásul miért kell nekem nézni a hommédbájkot?? Egy rakás gusztustalan vas! Olyan mint a Mónika show... Ott ronda embereket kell nézni itt meg ilyen sz*rt!
Na uff!
köszönjük az épitö kritikádat
akkor ne vegyél újságot...
sztem meg nagyon is tanulságos egy ilyen home made bico építés, mindenesetre érdekes
Írta 2005. november 30. - 15:57
dig: oké, tegnap vettem 15 ezerért egy nyomtatót. szerintem csináljunk saját újságot és akkor thommey se tud belénk kötni, ha kritizálunk
Írta 2005. november 30. - 15:55
Írta 2005. november 30. - 15:49
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 30. - 15:45
akkor is sokkal szívesebben veszem kézbe a régi számokat (kb. amikor még kis tûzõkapoccsal volt összerakva) és olvasgatom azokat. valahogy a mostani számok sokkal gépiesebbek. igazából nem találok rá jobb szót és nem is tudom konkrétan megfogalmazni, hogy miben voltak jobbak a régi számok. talán a mostani cikkeken nagyon érzõdik hogy kellett valamit írni, írtunk róla, oké, mehetünk a következõre, a többi oldalt meg kitöltjük valamivel majdcsak. a lapszám növekedés igazából szerintem egyáltalán nem hozta azt, hogy azért lett több, mert a többi szakágról, stílusról, akármirõl is hasonlóan szinvonalas írások jelennek meg, hanem kicsit olyan mintha csak valamit kellett volna írni arra a +50 oldalra.
tényleg kéne írni bemutatót. de mondjuk diggel elég nehéz mert mire eljutna az 500 szó végére már megint új vas van alatta
Írta 2005. november 30. - 15:33
Mondjuk leszarozni valamit nem eppen epito jellegu kritika
És?
Kritika, akinek nem tetszik ne alkosson semmit.
Írta 2005. november 30. - 15:30
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. november 30. - 15:30
( azert annyi faradtsagot vettem, hogy darabokra bontottam a gepet, es fotozas utan osszeraktam ujra )
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 30. - 15:27
Írta 2005. november 30. - 15:18
Es nekem miert kell itt a gyerekes sirankozasodat olvasnom?
Ha nem tetszik, ne nezd.
Vagy szolj a kedves tesokadnak hogy vegye a faradtsagot, es irjon egy cikket a Foes -rol, es akkor nezegetheted azt.
Ja, hogy akkor csinalni is kene valamit... bocs
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 30. - 15:11
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 30. - 14:50
Amúgy ez a topic nemazért van,hogy leírjuk a(építõ[...])Kritikát?
Vagy nemtudom...ha nemjól tudom,tegyetek helyre!
Dunbar
Írta 2005. november 30. - 14:42
1. Itt mindenki profi fenykepesz, kituno szemekkel es erzekekkel es a kepek tenyleg elvezhetetlenul szornyuek.
2. Nekem rossz a szemem es el kene mennem szemeszhez, ugyanis baromira nem latok szar minosegu kepeket.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 30. - 12:00
Írta 2005. november 30. - 11:56
nekem a stílussal van alapvetõ problémám...mondjuk,ha azt írta volna,hogy nem tetszik a formája,meg nehéz stb az rendjén van...de le gusztustalan szarozni...
Itt a fórum névtelenségében sokaknak nagy szájuk van...
Én nem szívom fel magamat,mert én is kapok mailban,és élõben is kritikákat...építõ jellegût,és fikázót is...az egyikre így a másikra úgy válaszolok....
Az a baj hogy sokszor a sima negatív kritikát mint például nekem ez nem tetszik, veszitek veszi akárki aki alkot valamit, fikázásnak.
És az hogy valaki leírja huszadjára már trágár szavakkal tûzdelve hogy nem tetszenek neki a képek pld akkor az még ugyanúgy egy kritika amit be kell nyelni!
Én is benyeltem mindent amit a videóinkról mondtak, kivéve mikor személyeskedtek, de itt nem történt ilyen.
Írta 2005. november 30. - 11:53
Itt a fórum névtelenségében sokaknak nagy szájuk van...
Én nem szívom fel magamat,mert én is kapok mailban,és élõben is kritikákat...építõ jellegût,és fikázót is...az egyikre így a másikra úgy válaszolok....