Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Daci: vegyük mán ki azt a baszós aláírást, lécci.

Ja, jó a vita, hajrá! ;)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en meg jokepu :spoko:

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

vole: szerinted én mennyire vagyok hiteles menettapasztalatok terén? az újságba csak olyanok írhatnak akik már egyszer elemelkedtek a földtõl 30 centire, de majd megkérem lcs-t hogy próbálja ki, én meg szétszedem.

dig: oké, tegnap vettem 15 ezerért egy nyomtatót. szerintem csináljunk saját újságot és akkor thommey se tud belénk kötni, ha kritizálunk :D

Ha csak 20cm magasra,de 15m messze az jó?:D
Én meg kötekedõ vagyok:)
Ja meg nagyképû:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Ne mégegyszer átlapoztam:

Beköszöntöhöz csak gratulálni tudok... :stop:
Attol függetlenül, hogy a minõség botrányos, az újságban egy érdekes cikk sincs, de legalább annyi reklám, hogy ingyen is lehetne osztogatni, ráadásul miért kell nekem nézni a hommédbájkot?? Egy rakás gusztustalan vas! Olyan mint a Mónika show... Ott ronda embereket kell nézni itt meg ilyen sz*rt!
Na uff!

köszönjük az épitö kritikádat
akkor ne vegyél újságot...
sztem meg nagyon is tanulságos egy ilyen home made bico építés, mindenesetre érdekes

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
vole: szerinted én mennyire vagyok hiteles menettapasztalatok terén? az újságba csak olyanok írhatnak akik már egyszer elemelkedtek a földtõl 30 centire ;) de majd megkérem lcs-t hogy próbálja ki, én meg szétszedem.

dig: oké, tegnap vettem 15 ezerért egy nyomtatót. szerintem csináljunk saját újságot és akkor thommey se tud belénk kötni, ha kritizálunk :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Endre ha gondolod fotózhatunk az én telefonom elég jó képeket készít:p
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Hagyjuk Dig -et, irj a Nicolai -rol ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
vole: inkább csak összeraktad a fotózás erejéig, nem? :)

akkor is sokkal szívesebben veszem kézbe a régi számokat (kb. amikor még kis tûzõkapoccsal volt összerakva) és olvasgatom azokat. valahogy a mostani számok sokkal gépiesebbek. igazából nem találok rá jobb szót és nem is tudom konkrétan megfogalmazni, hogy miben voltak jobbak a régi számok. talán a mostani cikkeken nagyon érzõdik hogy kellett valamit írni, írtunk róla, oké, mehetünk a következõre, a többi oldalt meg kitöltjük valamivel majdcsak. a lapszám növekedés igazából szerintem egyáltalán nem hozta azt, hogy azért lett több, mert a többi szakágról, stílusról, akármirõl is hasonlóan szinvonalas írások jelennek meg, hanem kicsit olyan mintha csak valamit kellett volna írni arra a +50 oldalra.

tényleg kéne írni bemutatót. de mondjuk diggel elég nehéz mert mire eljutna az 500 szó végére már megint új vas van alatta :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Mondjuk leszarozni valamit nem eppen epito jellegu kritika ;)

És?
Kritika, akinek nem tetszik ne alkosson semmit.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
nekem a képekkel az a bajom h ahány cikkiró annyi féle kép, és ez absz nem teszi egységessé ezt 130oldalt.. sõt ..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nem, viszont nem is szidtam mas cikkeit, veletek ellentetben ;)
( azert annyi faradtsagot vettem, hogy darabokra bontottam a gepet, es fotozas utan osszeraktam ujra )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
azért a pocokroller cikkel te is agyondolgoztad magad, ugye? ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
" ráadásul miért kell nekem nézni a hommédbájkot?? Egy rakás gusztustalan vas!"

Es nekem miert kell itt a gyerekes sirankozasodat olvasnom?
Ha nem tetszik, ne nezd.
Vagy szolj a kedves tesokadnak hogy vegye a faradtsagot, es irjon egy cikket a Foes -rol, es akkor nezegetheted azt.
Ja, hogy akkor csinalni is kene valamit... bocs
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mondjuk leszarozni valamit nem eppen epito jellegu kritika ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Thommey,pölö kinek van nagyképe?(költõi kérdés...:) )
Amúgy ez a topic nemazért van,hogy leírjuk a(építõ[...])Kritikát?
Vagy nemtudom...ha nemjól tudom,tegyetek helyre!:)

Dunbar
:rolleyes:

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ket lehetoseg van:

1. Itt mindenki profi fenykepesz, kituno szemekkel es erzekekkel es a kepek tenyleg elvezhetetlenul szornyuek.

2. Nekem rossz a szemem es el kene mennem szemeszhez, ugyanis baromira nem latok szar minosegu kepeket.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha huszadjára írta volna le Darton,akkor jogos lenne,bár minek valamit leírni ennyiszer?Csak neki mostanában baja van a világgal...lehet...és nekem akkor sem tetszett a hozzászólás stílusa....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

nekem a stílussal van alapvetõ problémám...mondjuk,ha azt írta volna,hogy nem tetszik a formája,meg nehéz stb az rendjén van...de le gusztustalan szarozni...
Itt a fórum névtelenségében sokaknak nagy szájuk van...
Én nem szívom fel magamat,mert én is kapok mailban,és élõben is kritikákat...építõ jellegût,és fikázót is...az egyikre így a másikra úgy válaszolok....

Az a baj hogy sokszor a sima negatív kritikát mint például nekem ez nem tetszik, veszitek veszi akárki aki alkot valamit, fikázásnak.
És az hogy valaki leírja huszadjára már trágár szavakkal tûzdelve hogy nem tetszenek neki a képek pld akkor az még ugyanúgy egy kritika amit be kell nyelni!
Én is benyeltem mindent amit a videóinkról mondtak, kivéve mikor személyeskedtek, de itt nem történt ilyen.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
nekem a stílussal van alapvetõ problémám...mondjuk,ha azt írta volna,hogy nem tetszik a formája,meg nehéz stb az rendjén van...de le gusztustalan szarozni...
Itt a fórum névtelenségében sokaknak nagy szájuk van...
Én nem szívom fel magamat,mert én is kapok mailban,és élõben is kritikákat...építõ jellegût,és fikázót is...az egyikre így a másikra úgy válaszolok....

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
... dehát az úr is csak a biblián keresztül szól hozzánk, halandó férgekhez. :D