Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Eddig elég nyomasztó volt ez a nap, de most má' jó! :D Kellene vmi Endroo - Dig szöveggyûjtemény lassan. :D:D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kedves jorus. ne haragudj hogy így ismeretlenül megszólítalak, de a fórum normális tagjai miatt kénytelen vagyok megkérni téged, hogy a trágár szavakat mellõzd, különben kénytelen leszek felhívni valamelyik moderátor figyelmét az elõzõ postodra.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
B*sszátok meg! :D:D:D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
- akinek nem inge ne vegye magára.
- nem mondom hogy jobban tudnám tartani a bringát mert neked a testalkatod és a szakirányú végzettséged is sokkal inkább megfelel ehhez a feladathoz.
- az újságba biztos hogy csak nagy gyakorlattal rendelkezõ bringatartók kerülhetnek, mert nem megengedhetõ hogy a normális emberek ne megfelelõ tartású bringákkal szembesüljenek a kiemelkedõen jó minõségû és témaválasztású, tûéles és színhû fényképfelvételeken.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

akartam is mondani hogy az egy jó kép, csak ahogy fogják a bicót az SZAR. ;)

adam: én örülök minden változásnak, de mivel öreg vagyok így a szürkehályogtól már nem látom a képeket és a szöveget is a kisunokám olvassa fel nekem.

Endre, én elfogadom a kritikát de már unalmas hogy csak a fika megy, én mint külsõs munkatárs nagyon értek a szakterületemhez a bringatartáshoz, csinálj jobbat ha tudsz!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
akartam is mondani hogy az egy jó kép, csak ahogy fogják a bicót az SZAR. ;)

adam: én örülök minden változásnak, de mivel öreg vagyok így a szürkehályogtól már nem látom a képeket és a szöveget is a kisunokám olvassa fel nekem.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Igen! Érezni is rajta a sajátságos fogótechnikád, amely a képnek megkapó hangulatot és metefizikai mélységet kölcsönöz! Büszke vagyok, hogy kezed hûlt helyét fotózhattam. Az unokáimnak majd így mesélem: "Az a kéz, amelyet nem láttok a képen, a kor kiemelkedõ fogóegyéniségének, a nagy Dignek a keze!";)

Köszönöm, ezt a sok dícséretet el is vártam, ugye hallottad hogy mikor elengedtem azt mondtam hogy "pahhh" ettõl lett jó a kép:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Igen! Érezni is rajta a sajátságos fogótechnikád, amely a képnek megkapó hangulatot és metefizikai mélységet kölcsönöz! Büszke vagyok, hogy kezed hûlt helyét fotózhattam. Az unokáimnak majd így mesélem: "Az a kéz, amelyet nem láttok a képen, a kor kiemelkedõ fogóegyéniségének, a nagy Dignek a keze!";)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Remélem az Altrix géprõl a fotó mindenkinek tetszik mert én fogtam míg Ádám fotózta, nagyon sok munkánk van benne:D:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Tommas: a Szedõ fotót, meg az Lcs szembõl bighittel képeket én követtem el.
1. Szedõrõl kb20-30 képet csináltam az interjú alatt, de mindegyiken grimaszol, az arca mindig piros foltokkal van tele, ami miatt színesben eleve nem nagyon lehet fotózni, beszéd közben pedig elhúzza a száját, tehát õ ilyen. Nem jólfésült modelcsávót akartam mutatni, hanem egy versenyzõ srácot, úgy ahogy mindenki ismerheti.

Az effektet én is az újságban láttam csak, és igen, elcseszi a képet, fõleg, mert pont olyan helyen vágja el az arcát, ahol nem lenne szabad (eleve sehol nem lenne szabad). Ez nem az én saram.

2. Lcs: a bighitrõl készült profilos fotó, így az eksönképhez nem akartunk ismét profilost, hogy ne legyen unalmas, ill. hogy minden meg legyen mutatva. Az élesség meg tényleg nem tökéletes:scared: . A masinám jó, de az objektív még alap (idén már lesz egy profi, tehát Endrro örülhet, mert lesz változás minõségileg, legalábbis az én képeimen), és a nagy sebességû szembõl jövõ mozgásokat nem mindig tudja 100% élesre lõni, bárhogyis próbálok trükközni. Sorry!

Iljics: köszi a dicséretet, igyekszem.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
A nagy ellenségkép helyett vmi mást!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
a bezárt garázs és a járó motor esete? :chin:

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Atom
Igazságod van:ha a beköszöntõ helyretett néhány csókát az frankó.
A következõ beköszöntõ tegye helyre az olvasók negyedét:6-7000 bringást.
De mi az a téma ami ennyi bringást érdekel?Akár két oldalon is....

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A4-es "action képeket" a magazinba !

KGAdam meg jól ír !!

Képek: én nem vagyok fotos, és egy low-end fényképezõ géppel rendelkezem, ennek ellenére zavar pár kép, ami úgy tünik a nyomda és nem a fotosok hibája.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nekem nem tûnt fel, de mondjuk nem is vizsgálgattam a képeket..:), de szerintem nálad ez szakmai ártalom...
Van állásom...:bananadan

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
az egységes képet arra értettem, h oan érzésem van a 130oldalon mintha 10laponként ment volna szabadságra vki és más tsinálta tovább, aztán õ is elment szabira stb..aztán a végére meg az a 10apróhirdetés maradt...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
én nem várok el tõle egységes képeket, azt a NG-tõl meg valami spéci fotós ujságtól...
nemtom, miért vagytok ennyire fölháborodva...írjatok kritikát, de ne kérjetek számon...
legalábbis szvsz
Van állásom...:bananadan

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
akkor vágjon pofát, értem, nem ez a konkrét baj...

csak egy 800forintos újságtól az ember egységes képet vár el stb..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
idén nem vettem ugyan újságot -persze ezt a mostanit igen- de nem hiszem, hogy annyira rosszak lennének a képek. ez soha nem zavart. inkább más.

mostaniban is van néhány butaság. pl törõs alkatrészeknél.

képek jók. annyira biztos nem roszak, hogy ennyire le kellen szólni.

meg kell tanúlni látni vagy mittomén. vki nem látta, hogy honnan hova repül a képen a zarc. lehet csak a "feeling" volt a lényeg, nem ugrani akartak tanítani.

meghogy pofát vág az interjú alanya. talán az adja vissza a személyiségét...
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
szerintem eddig sem volt, mert változni úgyse fog semmi :(