Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2005. december 02. - 12:17
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. december 02. - 12:14
Írta 2005. december 02. - 12:11
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. december 02. - 12:01
- nem mondom hogy jobban tudnám tartani a bringát mert neked a testalkatod és a szakirányú végzettséged is sokkal inkább megfelel ehhez a feladathoz.
- az újságba biztos hogy csak nagy gyakorlattal rendelkezõ bringatartók kerülhetnek, mert nem megengedhetõ hogy a normális emberek ne megfelelõ tartású bringákkal szembesüljenek a kiemelkedõen jó minõségû és témaválasztású, tûéles és színhû fényképfelvételeken.
Írta 2005. december 02. - 11:53
akartam is mondani hogy az egy jó kép, csak ahogy fogják a bicót az SZAR.
adam: én örülök minden változásnak, de mivel öreg vagyok így a szürkehályogtól már nem látom a képeket és a szöveget is a kisunokám olvassa fel nekem.
Endre, én elfogadom a kritikát de már unalmas hogy csak a fika megy, én mint külsõs munkatárs nagyon értek a szakterületemhez a bringatartáshoz, csinálj jobbat ha tudsz!
Írta 2005. december 02. - 11:45
adam: én örülök minden változásnak, de mivel öreg vagyok így a szürkehályogtól már nem látom a képeket és a szöveget is a kisunokám olvassa fel nekem.
Írta 2005. december 02. - 11:30
Igen! Érezni is rajta a sajátságos fogótechnikád, amely a képnek megkapó hangulatot és metefizikai mélységet kölcsönöz! Büszke vagyok, hogy kezed hûlt helyét fotózhattam. Az unokáimnak majd így mesélem: "Az a kéz, amelyet nem láttok a képen, a kor kiemelkedõ fogóegyéniségének, a nagy Dignek a keze!";)
Köszönöm, ezt a sok dícséretet el is vártam, ugye hallottad hogy mikor elengedtem azt mondtam hogy "pahhh" ettõl lett jó a kép:D
Írta 2005. december 02. - 11:29
Írta 2005. december 02. - 11:13
Írta 2005. december 02. - 11:08
1. Szedõrõl kb20-30 képet csináltam az interjú alatt, de mindegyiken grimaszol, az arca mindig piros foltokkal van tele, ami miatt színesben eleve nem nagyon lehet fotózni, beszéd közben pedig elhúzza a száját, tehát õ ilyen. Nem jólfésült modelcsávót akartam mutatni, hanem egy versenyzõ srácot, úgy ahogy mindenki ismerheti.
Az effektet én is az újságban láttam csak, és igen, elcseszi a képet, fõleg, mert pont olyan helyen vágja el az arcát, ahol nem lenne szabad (eleve sehol nem lenne szabad). Ez nem az én saram.
2. Lcs: a bighitrõl készült profilos fotó, így az eksönképhez nem akartunk ismét profilost, hogy ne legyen unalmas, ill. hogy minden meg legyen mutatva. Az élesség meg tényleg nem tökéletes:scared: . A masinám jó, de az objektív még alap (idén már lesz egy profi, tehát Endrro örülhet, mert lesz változás minõségileg, legalábbis az én képeimen), és a nagy sebességû szembõl jövõ mozgásokat nem mindig tudja 100% élesre lõni, bárhogyis próbálok trükközni. Sorry!
Iljics: köszi a dicséretet, igyekszem.
vendég_pier_*
Írta 2005. december 01. - 22:03
Írta 2005. december 01. - 20:46
vendég_pier_*
Írta 2005. december 01. - 19:38
Igazságod van:ha a beköszöntõ helyretett néhány csókát az frankó.
A következõ beköszöntõ tegye helyre az olvasók negyedét:6-7000 bringást.
De mi az a téma ami ennyi bringást érdekel?Akár két oldalon is....
Írta 2005. december 01. - 19:34
KGAdam meg jól ír !!
Képek: én nem vagyok fotos, és egy low-end fényképezõ géppel rendelkezem, ennek ellenére zavar pár kép, ami úgy tünik a nyomda és nem a fotosok hibája.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 01. - 19:20
Írta 2005. december 01. - 19:17
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. december 01. - 19:08
nemtom, miért vagytok ennyire fölháborodva...írjatok kritikát, de ne kérjetek számon...
legalábbis szvsz
Írta 2005. december 01. - 19:02
csak egy 800forintos újságtól az ember egységes képet vár el stb..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. december 01. - 18:11
mostaniban is van néhány butaság. pl törõs alkatrészeknél.
képek jók. annyira biztos nem roszak, hogy ennyire le kellen szólni.
meg kell tanúlni látni vagy mittomén. vki nem látta, hogy honnan hova repül a képen a zarc. lehet csak a "feeling" volt a lényeg, nem ugrani akartak tanítani.
meghogy pofát vág az interjú alanya. talán az adja vissza a személyiségét...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...