Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Mundérbecsület ide vagy oda: azé' lássátok-lássuk be van igazság húsevõ kolléga éles hangú kritikájában... És mint olyan én még meg is köszönöm.
Köszi!
(Mondjuk az XTR cikkben a sáros fotó mondhatni "kémfotó" - persze, akkor nem lett volna kötelezõ lehozni... - és nem infrakamera, hanem egy-két elcseszett layer okozta a "káprázatot".)
"In idem flumen bis non descendimus"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Persze, nem zavar mindenkit. Annyira hihetetlenül nem is vészesek a fotók. Csak érted, újság...nem a házi kis albumba készül. Amúgy nézz meg egy régi bringát és a bikemagot. Egyértelmûen pofásabb, profibb az utóbbi. Szóval egyáltalán nem mindegy a kinézet. Már csak üzleti szempontból is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
viszont a 3-5 ezer olvasóból /nem tom mennyi/ kb 10 ember van aki ezen fennakad.....
engem spec a tartalom érdekel /és tanultam mindenféle dtp-t és ilesmit/ és nem nagyon zavarnak ezek a dolgok.../majd ha tele lesz az újság pin@val akkor m,ár engem is érdekel a kivitel :) /
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat erre mar igazabol nem tudok mit mondani. vagy tudnek, de az szemelyeskedes lenne
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

de

szervizben dolgozok, eleg forgalmasak vagyunk. sok bicikli jon be, sok problemaval, van koztuk jopar centir melo is. es a torott kullo van a tortenetben, akkor tuti, hogy akkora nyolcas van a felniben hogy ihaj. ha belegondolnal, hogy milyen alapveto fizikai elven mukodik a kullos kerek, egybol rajonnel, hogy butasagot irtal. [egy kullo jobbra huz, egy balra, igy marad kozepen a felni. ha a jobbra huzo kitorik, akkor a felni elindul balra. ennyi]

aki magaval cipel 32 potkullot, az megerdemli, annak nem kell a magazin segitsege hozza. kormanyt hogy lehet szerelni? :chin:

a fotos tema meg mar ki lett vesezve egy parszor, hogy mi miert. /kispenzkisfoci/

Tudom milyen elven mûködik a kerék. Nem állítom, hogy nem fog soha beleállni a nyócas küllõtöréstõl. Én csak a tapasztalataim alapján beszélek, azok meg azt mondják tökre felesleges küllõt magával cipelni az embernek. Egy küllõkulccsal tökéletesen meg lehet így is oldani a dolgokat. Ezt már csak nem fogja megcáfolni senki.....

Kis pénz, kis foci???????
Na ne má. Akkor most arról van szó, hogy szegények vagyunk és ezért olyanokat alkalmazunk, akik nem értenek ahhoz amit csinálnak?
Öcsémet felveszitek? Nem kér sok pénzt, és még talán jobban is tud fényképezni. Bringákhoz annyira mondjuk nem ért...de hát kis pénz, kis foci. Ja, egész jól focizik.
Sztem dögivel lenne olyan ember, aki mindkettõhöz kellõ szinten ért.

Amúgy egy kb 40 oldalas anyagot elég lenne elolvasni és máris minden sokkal jobban menne.( pl. fotó, esztétika, hogyan fotózzunk vagy hasonló téma.) És drága gép sem kell ezeknek a hibáknak a kiküszöbölésre.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
iljics: úgy látszik így lett mûvészi, mint az xtr tesztben :rolleyes: vagy te is titkos project vagy ;)

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Tartalom tekintetében idén eddig ez a szám a legjobb!!!

A tesztek jók, szeretjük a sok tesztet.
A handmade gépek brutál állatok, fõleg a Nicolai döbbenetes. Igazi Sick elme tervezhette...

A Dh pálya-leírás hasznos, remélem minden számban lesz 1-2.

Persze becsúszott néhány hiba, na de ez van.
Pl: Garda tós cikk: " A 370 négyzetméternyi vízfelület..." hmmmm.
Mindegy, ez legyen a legkevesebb.

További kellemes újságkészítést, és legalább ezt a színvonalat kívánok nektek!

Písz.
Áut!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mer egy allat vagy :D

/hajra lilak, sztem Jorci keze van a dologban/
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én azt szeretném kérdezni, hogy milyen mûvészi indíttatásból lettem lilára színezve az újságban ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ja igen, megvan. Az a "minden bowden szakad" cikk. Nem tudom, hogy ki írta, de tökre úgy néz ki, mitha még sose tört volna ki küllõje. Én akárhány küllõtörést láttam( volt mikor több is megadta magát) 8-as vhogy sosem akart belemenni. Vagy ha igen, az vagy nagyon minimális volt, vagy nem küllõtörés volt az oka. De nem baj, mostantól minden hülye 32 db pótküllõt fog magával cipelni. Még jó, hogy nem írtátok, hogy a kormányszereléshez is vigyen magával pár jó vaskos ágat....

Szóval a legfõbb tanulságok:
-sürgõsen kerítsetek egy fotóst vagy legalább valami tanfolyamot végezzetek el

az ujsagot nem olvastam, szal lehet hogy ebbe nem kene belemennem, de

szervizben dolgozok, eleg forgalmasak vagyunk. sok bicikli jon be, sok problemaval, van koztuk jopar centir melo is. es a torott kullo van a tortenetben, akkor tuti, hogy akkora nyolcas van a felniben hogy ihaj. ha belegondolnal, hogy milyen alapveto fizikai elven mukodik a kullos kerek, egybol rajonnel, hogy butasagot irtal. [egy kullo jobbra huz, egy balra, igy marad kozepen a felni. ha a jobbra huzo kitorik, akkor a felni elindul balra. ennyi]

aki magaval cipel 32 potkullot, az megerdemli, annak nem kell a magazin segitsege hozza. kormanyt hogy lehet szerelni? :chin:

a fotos tema meg mar ki lett vesezve egy parszor, hogy mi miert. /kispenzkisfoci/

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
A témák jók lettek az havi újságban. A többi az majdnem, hogy katasztrófa. Ok, egy lap kimaradt a geminibõl. Rendben. Elõfordul néhanapján. De az, hogy nem bírtok fotóssal fotóztatni, az egész egyszerûen hihetetlen. És most nem is a vitatott dh cikk fotóiar gondoltam. Hanem pl. a Crux fotózására. A gép sem vmi szép, de a megörökítése. Egész olyan lett, mint a régi dilettáns Bringa cikkek(nem tudom, most milyenek).Az a szép fõcím és a háttérrel keresztbevágott bringa...ehhez fotózást sem kéne nagyon tanulni...
Az abszolút csúcs viszont xtr szett cikk. Minden értelemben. A cikkben található 9 fotó küzül 2 vmi kurva infrakamerával készült vagy mi. Nem baj, biztos be kellett törni a shimanohoz, és sutyiban fényképezni. Akkor van egy olyan fotó, ami pofán lett vakuzva kb 5 centirõl. Hát az is gyönyörû lett. Még jó, hogy raktatok be hivatalos, internetrõl leszedett fotókat. Persze az xtr az ki lett hagyva. Arról csak, egy full saras kép látható. Nincs pénz egy mosásra? Vagy legalább lenne mellette egy tiszta kép is. De nincs. Nem baj, az új Saint alkatrészekre is fény derül.....Kb 2 sorban. "az agypárról leesik 150 gramm"...vége.
Akkor a fotózásról ennyi és xtrrõl ennyi. Jöjjön a...û
Ja igen, megvan. Az a "minden bowden szakad" cikk. Nem tudom, hogy ki írta, de tökre úgy néz ki, mitha még sose tört volna ki küllõje. Én akárhány küllõtörést láttam( volt mikor több is megadta magát) 8-as vhogy sosem akart belemenni. Vagy ha igen, az vagy nagyon minimális volt, vagy nem küllõtörés volt az oka. De nem baj, mostantól minden hülye 32 db pótküllõt fog magával cipelni. Még jó, hogy nem írtátok, hogy a kormányszereléshez is vigyen magával pár jó vaskos ágat....

Szóval a legfõbb tanulságok:
-sürgõsen kerítsetek egy fotóst vagy legalább valami tanfolyamot végezzetek el
-át kéne néha kicsit gondolni a dolgokat
-esetleg kéne egy bonuszember, aki rendelkezik vmi vizuális képzettséggel (grafikus vagy ilyesmi) és megmondja mi a szar
Renben van, hogy nem egy fotómagazin, de azért....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Szerintem meg senki sem tudja, de ezt nehéz felvállalni, ezért mindenki tudja, és üzeni, hogy ezt mindenkinek tudnia kell, és ha nem tudja, hát az az õ baja.

Egyébként próbáljunk visszatérni a topic témájához lassan. Köszönet.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
feladom :cry:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

könyörögve kérek valakit, hogy ezt az erdõs poént fordítsa már le nekem, mert nem értem ...

Jól tudod. és ha nem írónia amit Fityisz kartárs írt, akkor még õ is tudja, pedig nem hinném hogy folyton a fórum elött ül(õ csinálja sajnos mostanság jól)

innentõl meg mind1.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat a google se tudta megmondani, szal ez valami titkos jelbeszed lesz...

http://www.google.com/search?q=%22+hangos+az+erd%C5%91%22&hl=en&lr=&start=0&sa=N

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
könyörögve kérek valakit, hogy ezt az erdõs poént fordítsa már le nekem, mert nem értem ...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

azt hittem már kiveséztük a kontakthibás orosz fúró esetét a 2000$-os amerikai vázzal, de úgy látszik még mindg van akinek ez az újdonság erejével hat.

szó nincs az újdonság erejérõl. csak mint apró múltba tekintés jelent meg a mondatban, hogy ne felejtsük el -Thy szavaival élve- kiktõl hangos az erdõ...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
még csak átlapozni volt idõm,de kifejezetten jobb lett , mint a multkori :) cak az elején a matricát sajnálom(elõfizetésed lejárt.....) :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
azt hittem már kiveséztük a kontakthibás orosz fúró esetét a 2000$-os amerikai vázzal, de úgy látszik még mindg van akinek ez az újdonság erejével hat. hát istenem a komcsik nem szeretnek belepiszkálni a mocskos kizsákmányoló kapitalista tõkésekbe. ezt meg kell szokni ... :)

thez: mellesleg megint nem tudom mirõl beszélsz ... a fúró forgott csak amint megérezte a tõkefelhalmozás bûnös szagát, megszûnt mozogni. javaslom nézd át újra a forrásodat ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
azt is akkor indítanád be mikor már a fán van rajta a lánc?;)