Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

De tényleg most birja a Cannondale a gyûrõdést vagy sem?

Láttam a szellemét ma a Kékestetõn.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

azon gondolkodtam, hogy hanyan fogjak meg ugy erezni, hogy ok az elsok, akik eszreveszik hogy a gemini cikknek lemaradt a fele? :chin:

Bocs,hogy megemlítettem de csak sajnáltam,hogy a kitûnõ e havi számban ilyen buta hiba van:argue:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A nyomdász rontott, mert nem állította le a leválogatást. A tördelés más tészta. Reklamáció: 0670-336-9890 (nem emelt díjas) :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Velõ: ebben az esetben kell felhívni a bikemag elsõ oldalán(:D) levõ telefonszámot, és kapni fogol egy újat!
a fél cikket én sem sajnálom, de ha a tördelõ erre nem képes, akkor váltson pályát.

lor: ja, sok, de evvan.

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
nekem a sokat emlegetett fotókon kívül egy olyan problémám lenne, hogy az én újságom érdekes módon a 11. oldallal kezdõdik...így az iráni túrának asszem utsó oldalával indul...ez így kicsit vicces, pláne azzal együtt, hogy ugye van az a lemaradt fél cikk...amit mondjuk úgyse olvasnék el, deazértmármégismárazért...remélem nem lesz többet ilyen...
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A tördelést és a levilágítás ugyanúgy külsõsök végzik mint a nyomtatást. Persze nekik nincs fórumuk, tehát minden a szerkesztõknél csapódik le. Ha a tördelõ a BikeMag irodában lenne a pincében meg a nyomda akkor minden más lenne. De ez kissé irreális elvárás. Azt nehéz lenne elvárni a tördelõtõl, hogy minden cikket végigolvasson, hogy nem hiányzik-e valami és hogy a képeket jó helyre tegye. Az viszont normális lenne ha a lényeg nem veszne el a designban.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
lemaradt a gemini cikk fele.

bár már asszem beírták elõttem.

(azért még második leheteeeek?)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
valo igaz, de hogy mindenki beirja azert az sok.
kicsit olyan, mint a lapkihullos idoszak.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

azon gondolkodtam, hogy hanyan fogjak meg ugy erezni, hogy ok az elsok, akik eszreveszik hogy a gemini cikknek lemaradt a fele? :chin:

ez azt jelenti hogy sokan olvassák.. ennek inkább örülni kéne.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nekem úgy tûnik, mintha az Alan cikknek sem lenne meg a vége vagy valaki baltával rohangál és lecsapta. ;)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

természetes hogy bírja, csak mivel ez nem teszt volt, hanem bemutató cikk, ezért ebbõl nem derült ki. meg amúgyis lemaradt a fele:D

Szerintem meg kettétört,valahol középen és inkább egy nagy fehér pacát raktak oda a befejezés helyett bruhaha:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
természetes hogy bírja, csak mivel ez nem teszt volt, hanem bemutató cikk, ezért ebbõl nem derült ki. meg amúgyis lemaradt a fele:D

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

én csak azt nem értem, hogy ha valaki itt felvet egy problémát, akkor mégis miért kell egybõl leugatni??? Igen, néhány helyen kurva szarok a képek. Nem illenek egy olyan újságba, amelyik folyamatos minõség fenntartására törekszik. Újra le kell fotózni, vagy megkérni vkit, aki hozzáértõ, és nem egybõl lebaszni mindenkit, aki meg mer szólalni...

És ha annak a 10 embernek bántja a szemét, akkor maradjon csöndben? Ezt a számot egyébként sem mutogatnám túl sokáig... miért nem ellenõrizte valaki, hogy a lapok sorrendben vannak-e? Vagy hová tûnt a szöveg pl. a Cannondale cikkbõl, még a nyomdábakerülés elõtt???

Hihetetlen...

De tényleg most birja a Cannondale a gyûrõdést vagy sem?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Hello a Geminis cikknek ott vége, hogy "elég kicsi az áttétel,"???

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en leginkabb a kullotoreses dolgon voltam megakadva, mert eleg nagy blodseg hangzott el, es nem akartam csak ugy elmenni mellette.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Attól még a második fele érvényes.. na, mindegy. biztos feszült voltam még korán reggel... de akkor is...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Szerintem nem lett leugatva senki, mindössze Tam fejtette ki a véleményét, és úgy is kezdte, hogy nem látta az újságot.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
én csak azt nem értem, hogy ha valaki itt felvet egy problémát, akkor mégis miért kell egybõl leugatni??? Igen, néhány helyen kurva szarok a képek. Nem illenek egy olyan újságba, amelyik folyamatos minõség fenntartására törekszik. Újra le kell fotózni, vagy megkérni vkit, aki hozzáértõ, és nem egybõl lebaszni mindenkit, aki meg mer szólalni...

És ha annak a 10 embernek bántja a szemét, akkor maradjon csöndben? Ezt a számot egyébként sem mutogatnám túl sokáig... miért nem ellenõrizte valaki, hogy a lapok sorrendben vannak-e? Vagy hová tûnt a szöveg pl. a Cannondale cikkbõl, még a nyomdábakerülés elõtt???

Hihetetlen...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a kispénzkisfocit én mondtam a saját cikkünkre, a hivatásosok nevében nem nyilatkozom :)