Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. április 17. - 10:31
p3 meg annyira egyedi, mint a ladak.
al: ha nem akko nem.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. április 17. - 09:56
Írta 2006. április 17. - 09:52
au, ez fájtsala: vega már volt a bikemagban, az nem érdekel senkit
Endroo: direkt giant cikkre nem emléxem, mindig csak a keret volt egy egy alkatrésznek:)
na mék.
p3 meg sajna kommersz lesz, najo azért annyira nem:D elég ha nekem van meg thy-nak:)
Írta 2006. április 17. - 09:45
sala: vega már volt a bikemagban, az nem érdekel senkit
Írta 2006. április 17. - 09:41
az enyém érdekelne titeket?
Mé' az asszonynak má' nem kell?? Engem egyébként nem érdekel
Na, de mé' maradt le a kenondél cikk feleee??? És egyébként is miért nem volt extra nyuszis melléklet, kihajtogatható középsõ oldallal a húsvétra való tekintettel???
Írta 2006. április 17. - 09:20
Írta 2006. április 17. - 09:10
ó na mind1.
amúgy tényleg az ingyenreklámon van a hangsúly.
Írta 2006. április 17. - 07:27
Hehe. Akkor akár az Esztergálost is bele lehet majd tenni...Al, a lenyeg az "ingyenreklam" -on van. Ezert leginkabb olyan sajat bringak kerulhetenk csak be, amiknek nincs itthoni forgalmazoja ( vannak egyeb esetek, pl a Gemini, mivel a Mali csak papiron forgalmazza igy nem is szamit reklamnak, mivel ugysem tudjak megvenni :- ).
Csak hogy tudj aludni
A Gemini cikk pedig fent lesz a bikemag honlapon, nezegesd gyakran a kezdolapot.
Írta 2006. április 17. - 07:22
Írta 2006. április 17. - 00:43
Al, a lenyeg az "ingyenreklam" -on van. Ezert leginkabb olyan sajat bringak kerulhetenk csak be, amiknek nincs itthoni forgalmazoja ( vannak egyeb esetek, pl a Gemini, mivel a Mali csak papiron forgalmazza igy nem is szamit reklamnak, mivel ugysem tudjak megvenni :- ).
Csak hogy tudj aludni
A Gemini cikk pedig fent lesz a bikemag honlapon, nezegesd gyakran a kezdolapot.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. április 17. - 00:02
Csak hogy tudj aludni
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. április 16. - 23:42
Ahhoz sincs az autogyartonak koze, ha a szenne tuningolt mantat bemutatja a totalcar.
Bikkmakkban is van Retro rovat :)
(de tényleg várd meg míg az egyik érintett mondja el mi a stájsz.)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 16. - 23:38
az enyém érdekelne titeket?
Szerintem meg semmi koze hozza a magyar forgalmazonak. Oda van irva, hogy egyeni setup, magantulajdon es csok. Ahhoz sincs az autogyartonak koze, ha a szenne tuningolt mantat bemutatja a totalcar.
Ezt majd elmondják az "újságosok"
(Gondolom azért, mert minden márka minden vázának van egy gyári épített verzió.)
Namost ha egy házilag összerakottat fényeznek, az nem bizti hogy jó.
Sala:jöhet, csak ne legyen túl kemény a papír
Let the people speak
Írta 2006. április 16. - 23:28
Miert is?
Ezt majd elmondják az "újságosok"
(Gondolom azért, mert minden márka minden vázának van egy gyári épített verzió.)
Namost ha egy házilag összerakottat fényeznek, az nem bizti hogy jó.
Sala:jöhet, csak ne legyen túl kemény a papír
Írta 2006. április 16. - 22:56
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. április 16. - 22:50
olyan "saját" gépeket lehet csak bemutatni, aminek nincs magyarországi forgalmazója..
Let the people speak
Írta 2006. április 16. - 22:35
Írta 2006. április 16. - 22:16
Szoval:
- ja, lemaradt a Gemini cikk fele es azt is tudom, hogy irtak. Viszont, mivel engem kurvara erdekel es szerintem nem vagyok ezzel egyedul, a kovetkezo szamba bele lehetne paszirozni. A masik, hogy ez nem eloszor fordult elo es ellentetben a fotok minosegevel (szerintem ez csak a kotekedes, latom ami a kepeken van, szal nekem nem okoz almatlan ejszakat) es a szethullo ujsaggal ez csupan odafigyeles dolga. Szoval nah, most meg vagytok szidva. De mondom a lenyeg, hogy a kovetkezo szamban legyen benne a maradek mert olvasni akarom.
- Tamogatom az otletet, miszerint sajat magunk altal osszerakott bringakat mutattok be, plane ha nem egy magellanrol van szo, mint az enyem is. Tehat ha olyan mutogattok, ami ritka. Ennek kapcsan mondanam, hogy lehetne izzitani Thy pajtast es Vizdit is. Szoval nekem bejonnek a nehez vasak, de mutassatok be az XC mezony kuriozumait is. Summazva, jo az otlet, folytassatok, hirdessetek a honlapon, mittomen, a ritkasagokat mutassatok be valahany van az orszagban, mert ez jo!
Let the people speak
Írta 2006. április 16. - 17:30
Írta 2006. április 16. - 15:05
Bocs,hogy megemlítettem de csak sajnáltam,hogy a kitûnõ e havi számban ilyen buta hiba van:argue:
szeretem mikor megertik az emberek hogy mirol beszelek. :szemforgatos smiley:
nem azt mondtam, hogy mindenki hagyja szo nelkul, csak azt hogy miutan 15szor el lett mondva, nekem mar kicsit faraszto hogy valaki beirja 16odszor is.
RAUH-Welt
B E G R I F F