Félreértetted: én is "normál" elõfizetõ vagyok, egy név a listában...De én jólnevelt, "normál" elõfizetõ vagyok, és tök idegesítõ hogy mások már három napja az újságot bújják, nekem meg se pénz, se posztó...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Indította
Andrew Wolf
, 2005. január 31. 16:27
Írta 2006. április 06. - 14:39
"In idem flumen bis non descendimus"
vendég_avus_*
Írta 2006. április 06. - 13:55
De én jólnevelt, "normál" elõfizetõ vagyok, és tök idegesítõ hogy mások már három napja az újságot bújják, nekem meg se pénz, se posztó...Én sem kaptam meg - "tesztelõfizetõ" vagyok és a január-februári lapszám után már nem jött a magazin.
Írta 2006. április 06. - 13:48
A shopping guide-ban szereplõ alkatrészek súlyját a forgalmazók adják meg vagy ti méritek le? Mert a decathlon rockrider comp stucni és kormány súlyja túl kevésnek tûnik.
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. április 06. - 11:16
Én sem kaptam meg - "tesztelõfizetõ" vagyok és a január-februári lapszám után már nem jött a magazin.
vendég_avus_*
Írta 2006. április 06. - 10:58
EZ NEM IGAZ .
Van még valaki rajtam kívül, aki máig nem kapta meg az újságot?
Van még valaki rajtam kívül, aki máig nem kapta meg az újságot?
Írta 2006. április 05. - 21:43
A Shimano-val kellemes a kapcsolatunk, számtalan dolgukról elõbb tudunk, mint a forgalmazó - csak mi nem szeretünk az "infoking" szerepében tetszelegni.Egyébként csodás az új szám, csak egy dolgot nem értek, hogyhogy leközöltétek a 07 XTR szettet?Tudtommal ezért perelnek, sõt, kirekesztenek a társadalomból, nem?
(De azért: egyik kedvenc fotóm az új XTR szettet tartalmazó, "NO PHOTO" matricával ellátott vitrinrõl készült - de ez már március elején volt; akkor már mindenrõl pontos adatokat és betartandó itinert kaptunk.)
Írta 2006. április 05. - 21:01
Nem.
3 fazisban lehet kozolni a dolgokat.
Ez volt az elso.
Aztan jon a kovetkezo csomag, es vegul megegy
3 fazisban lehet kozolni a dolgokat.
Ez volt az elso.
Aztan jon a kovetkezo csomag, es vegul megegy
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. április 05. - 20:51
Egyébként csodás az új szám, csak egy dolgot nem értek, hogyhogy leközöltétek a 07 XTR szettet?Tudtommal ezért perelnek, sõt, kirekesztenek a társadalomból, nem?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2006. április 05. - 18:32
ez az új szám most télleg elég jóra sikeredett!
sok benne a tech, a tsztek színvonalasak!
grt
sok benne a tech, a tsztek színvonalasak!
grt
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2006. április 05. - 13:39
Boccs! A lambda cikk az jó lett!
Használd a funkciót! A hozzászólást követõ 15 percben mûködik.
Használd a funkciót! A hozzászólást követõ 15 percben mûködik.
Írta 2006. április 05. - 13:34
Mi van veletek??? A gemini cikk egyébként is két oszlopos "tartalma" talán kevés a sok teszkós bringa teszt között nem? Pláne ha lemarad a fele...
Írta 2006. április 05. - 12:27
Kint voltam az SK-on de semmi tolongás nem volt... Az embertömeget azt szombat kora délutánra értitek vagy úgy álltalában? Ilyen kevés emberrel még nem találkoztam soha. A kiállítók meg nem voltak színvonalasak csak kint voltak. Ilyen standok már mióta világ a világ vannak és sajnos lesznek a BNV-n. Most már bocs a sok fikázásért de a kerékpáros miniszteri megbízottas cuccot meg már harmadszor adjátok le...
Írta 2006. április 05. - 09:26
De a nõstény menyétek lemaradtak:( (vagy ennyire gyenge volt a felhozatal? )ja és van pár jó kép a sport kiállításos cikkben is
When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2006. április 05. - 09:19
Írta 2006. április 05. - 09:06
Írta 2006. április 05. - 08:06
nem (csak) azért. kevés a rinyálás és sok a tech benne. én meg azt szeressemvan itt valaki, aki sejti, vajon miért?
mellesleg no comment, de gemini cikkbõl nem hiányzik valami?
Írta 2006. április 05. - 00:43
Durván milyen áron lenne a 2006-os év összes száma?
Hatezeröccá' Bazzeeee !:mad:
(kihagyhatatlan volt, bocsánat )
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 04. - 23:34
van itt valaki, aki sejti, vajon miért?
Nekem nem tetszik!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.