Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

zorg
Ez a különbség közöttünk!Hiányoltalak:jön a "kössünk bele amit a másik mond" móka?
legszebbcsavo
Ja , az összesnek az anyját...
Fõleg ha az összes más kisállat kapható csak a tengerimalac nem.Na akkor meg pláne...

Nem tudok segíteni. Nem végeztem el hozzá a megfelelõ egyetemet.
(Van két régi-régi topik, amit a parttalan egymás mellett (el)beszélés okán szanáltam. Néha beleolvasok - csak hogy legyen mihez tartanom.)

És akkor - ahogy tettem akkor is - egy "vers" a kedvenceim közül (ami a magyar net örök klasszikusa a megboldogult Razzia oldaláról):

Ne adja föl! Az élet harc!
Talán egy szép vers segít feledtetni a sok bosszúságot.

Petõfi Gameboy
+i

csendben ignoréra tettelek
nekem ne emesgézz
én rád nem pingelek
nem izgat, ha visz a split
remót vagy nekem
nem vagy itt

én ezen a csatin op vagyok
ha kell társaság, botokat hozok
nem bannolok, nem kikkelek
csak csendben ignoréra tettelek

"In idem flumen bis non descendimus"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pier: http://www.lapker.hu...o.php?menuid=77 itt lehet reklamálni. (rábahir)
ezen a fórumon is szivesen látjuk a véleményed, mindaddig amig képes vagy azt emberi formában, a fórumszabályzatnak megfelelõen leirni. de megoldást az egyéni problémádra sajnos nem tudunk szolgáltatni, sajnálom, hogy gyõr nagy város, és te olyan részén laksz, ahol nincs közelben olyan kerékpárbolt, ahol van bikemag. talán venni kellene a fáradtságot, és elmenni abba a boltba, ahol van. vagy én is csak ajánlani tudom az elõfizetést, mindig elsõként kapod kézhez a lapot.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
akkor mindent megbeszéltünk, remélem elõrébb vagy, én próbáltam segíteni

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
zorg
Ez a különbség közöttünk!Hiányoltalak:jön a "kössünk bele amit a másik mond" móka?
legszebbcsavo
Ja , az összesnek az anyját...
Fõleg ha az összes más kisállat kapható csak a tengerimalac nem.Na akkor meg pláne...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

tamaska
Többször sikerült már bebizonyítani , hogy az újság nem az elõfizetõkért/olvasókért van ill.készül hanem a hirdetõk igényei szerint.Ezt nem én mondom TI írtátok, jelen fórumban!!
Ha egy 130ezres nagyvárosban az általatok készített sajtóorgánumot nem lehet megvásárolni az már nem furcsa , hanem dühítõ.
És innentõl kib@szott!
Való igaz , hogy ingyenes szolgáltatás , aminek fejlécél az áll , hogy"mondd mag".
De ha megmondod , nem változik semmi...
Lehet , hogy ezért grátisz a buli?

Én nem járok a VIVATV fórumára beírni minden hónapban, hogy mekkora egy *** az egész. Nem is kapcsolok oda. Tényleg.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Peppe nem partnerüzlet.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
pier:
ha bemész egy kisállat kereskedésbe és nem kapsz tengerimalacot, akkor a tengerimalacok kurvaanyját?

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
lord leslie
Ne súgd meg:tudom.Monopólium meg stb.
legszebbcsavo
Peppe kerékpárüzlet.Nekem(és minden gyõrinek) õk az etalon és náluk sincs????

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
pier: mivel még nem derült ki, hogy a partnerüzletünkben miért nem kaptál, ezért az elõfizetést tudom ajánlani
http://bikemag.hu/content/view/361/39/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
pier: mielött felgyújtod a bikemag stábját megsúgom, hogy a hírlapterjesztésért a Lapker Rt a felelõs.
kivétel ez alól talán a partner-kerékpárüzletek.
(vagy netán másik hírlapterjesztõ cég)
de nem a szerkesztõség.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
tamaska
Többször sikerült már bebizonyítani , hogy az újság nem az elõfizetõkért/olvasókért van ill.készül hanem a hirdetõk igényei szerint.Ezt nem én mondom TI írtátok, jelen fórumban!!
Ha egy 130ezres nagyvárosban az általatok készített sajtóorgánumot nem lehet megvásárolni az már nem furcsa , hanem dühítõ.
És innentõl kib@szott!
Való igaz , hogy ingyenes szolgáltatás , aminek fejlécél az áll , hogy"mondd mag".
De ha megmondod , nem változik semmi...
Lehet , hogy ezért grátisz a buli?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Sitti: biztos hogy nem vagy vele egyedul, es az is biztos, hogy azok sincsenek egyedul, akiknek meg tetszik. na most akkor mi van?

ez a topik alapvetoen azert van, hogy lehessen kritizalni, es ez jo is, nem azt varjak el a keszitok, hogy mindenki leirja, hogy tok fasza minden.

de azert azt el lehetne felejteni, hogy majd ti megmondjatok, hogy mit akartok hogy csinaljanak.

pier: a bikemag forumon ne mondj mar olyat legyszives, hogy kibaszott bikemag. a bikemag adta ingyenes szolgaltatasat hasznalod, mikor bejelentkezel a forumra. a forum vendege vagy.

plusz 38 felkialtojel helyett ha csak egyet irsz, akkor is erteni fogja mindenki, hogy mit mondasz, es raadasul meg nem is fognak az emberek furcsakat gondolni rolad. :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
George Sport, Gyõr, Szent István út 39.
itt nézted?

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

és ha én ismét megemlítem, hogy nekem bejött a ciprusi cikk?
tanulatlan bunkó paraszt vagyok, mer tetszik, vagy mi?

Egyrészt egy szóval sem mondtam, hogy paraszt vagy.
Másrészt nem biztos, hogy objektív a véleményed ha a neved alá az van írva, hogy "házigazdista".

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
A mai napig Gyõr városában nem jelent meg a kib@szott bikemag.V ha igen akkor a város ismeretlen részében...
A hirdetõk mit lépnek erre vajon???Mégis az ország 4-5.legnagyobb falujáról van szó...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
és ha én ismét megemlítem, hogy nekem bejött a ciprusi cikk?
tanulatlan bunkó paraszt vagyok, mer tetszik, vagy mi?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

A ciprusi beszámolóban meg mellõzhetné a cikkíró (talán Atom?) a sok vaze-t és, meg az ilyen magyarosított angol szavakat (nó limit, hárdkór)

Ami nekem konkrétan ba**ta a csõrömet, az Vasvári Ferinek a Bodrogi utálata..

Nyugodtam hanyagolni lehetne a néha felbukkanó überlaza, mûmájer nyelvezetet.

No és a kedvencem:

Régi Írókat akarok!

Ha egy ember mondja lázadás...
Ha több talán lehet benne valami.....

Nem?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

azért "nyél gázon" lett egy példány :D

az eurobike-ban? mert arról volt szó...abban ez sincs ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

az "istenkirály" szó nem hangzik el benne...sõt a "gigabrutál" sem ;)

azért "nyél gázon" lett egy példány :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rögtön a tartalomnál: Cona Cowan...a ciprusi beszámolóban meg mellõzhetné a cikkíró (talán Atom?) a sok vaze-t és, meg az ilyen magyarosított angol szavakat (nó limit, hárdkór). ma vettem meg, egyenlõre csak ennyit olvastam...