Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
a tokodi versenybeszámolónál, a hobbisták verték az elit mezõnyt idõben. az elitnek más pályát kellett teljesítenie. mondjuk tökmindegy a ki ott volt tudja, csak ez a kis részlet kimarad. :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Ja, bocs, hozzám még nem jutott el a dolog, illetve nem nagyon foglalkoztam vele.
Akkor kérdezzem meg, hogy hol a pedálteszt?:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahol bemegy az ember a boltba, és kétféle hátsóagy kapható (shimano meg novatec) ott elkél a segítség az ujságtól egy kis fejtágításra, mégha az fizetett is.
nem mindeki pesti, hogy a boltok választéka szupermarketszerû.

amikor véleményt mondotok a sopping gájdról, gondoljatok ebbe bele.

amig nincs magyar workshop, addig mindenképpen létszükséglet egy ilyen rovat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
na akkor mégegyszer, sokadszor: a shopping guide reklám. nem próbáljuk, nem véleményezzük, nem válogatjuk tetszik-nem tetszik alapon a termékeket.
objektív bemutató, saját mérési adatokkal

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
A shopping guide-ból tényleg ki lehetne hozni jót is, de akkor tényleg csak az legyen benne ami nektek tetszett, és ne katalógusokból kiválasztott termékeket rakosgassatok be egymás után. Amekkora most a shoppng guide, nem hiszem hogy nehézséget okozna összegyûjtögetni minden számba ugyanennyit.

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Hujjjuj... Hol is kezdjem. Faragjatok még alkatrészt léci! Had röhögjünk :) Régi Írókat akarok, szép képeket akarok, képaláírásokat nem akarok, spinninget a puhányoknak! Nézzétek a tejsavat az agyatokban, a pulzusmérõt a karotokon a másik izzadt v*lagát a légkondi alatt. Fejlõdés a singlespeed! Még többet és fixit még! Handmade-et meg ritkaságokat. Ruha tesztet szeretnék, volt már ilyen régen alkatrésszel asszem. Téli thermo cuccok pl. hasznos vagy praktikus téli ruházat és összehasonlítás meg ilyenek. A Shopping guide szerintem halott téma és csak reklám nem a ti véleményeteket tükrözi mint rég. Ennyi kösz!

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Megvettem, elolvastam... A tartalomról nem érdemes vitázni, biztos van akinek a spinning cikk (is) tetszett.
Lassan azonban nem ártana figyelni az e-lválas-ztásokra, meg szerintem nyugodtam hanyagolni lehetne a néha felbukkanó überlaza, mûmájer nyelvezetet. Itt nem a bringás szlengre gondolok, nem is pl. Jorus egyedi és jópofa stílusára.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás

átvitt, hiszen dante is errõl írt. rá reagáltam.
azaz NEM esik szét az újság lapjaira. relax!

Megijedtem, ugyanis ez objektív kérdés, amin úgy tûnik már tudtunk segíteni. A kérdés másik felén dolgozunk.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Az eurobike tudósítás szeriintem nagyon jól sikerült! Köszönet érte! / Nem lehetne egy különszám róla, vagy melléklet?/
(Dante? Nem tudod melyik a "citromdíj" melyik a gold ? Építészkém, hová tetted a "dizájn-szemed"?! :D )
Nekem ez a szám lett az év legjobbika!

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
átvitt, hiszen dante is errõl írt. rá reagáltam.

azaz NEM esik szét az újság lapjaira. relax!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is-is megkérdezném ha lehet. :spoko:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás

miért az egész újság nem?!

ezt fizikálisan vagy átvitt értelemben kérdezed?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
lesz

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
és a tördelésen lesz vmi fejlesztés? ... egészre újságra értem ...
Expinálom a pinarámát.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Eurobike cikkek szétesõsek. Jók, csak már azt se tudom, hogy melyik a citromdíj, s melyik az "istenkirály".

a tördeléssel kapcs. egyetértek, de az "istenkirály" szó nem hangzik el benne...sõt a "gigabrutál" sem ;)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Eurobike cikkek szétesõsek. Jók, csak már azt se tudom, hogy melyik a citromdíj, s melyik az "istenkirály".

miért az egész újság nem?!
Expinálom a pinarámát.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
photoshop.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rocsi: rólad egy kép van a szerkesztõségben vagy mindíg ilyen fejet vágsz? :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
köszönjük a dícséretet az új számban:)

én viszont soha többé nem engedem magam fotózni. haragos szmájli

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hû, az a fékkaros, nekem is súlyos volt. És hát az STX-RC az SZENT dolog, így nekiesni? :D Ha már grammánia, értelmes konstrukciókat plz - pl nyeregcsõ ferdén levágása stb.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)