Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Húú tényleg Szilárd!
Te milyen figyelmes vagy!

Igyekszik az ember.... :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát nem is trudom talán odatalálok valahogy a Hösökre:D

Egyébként majdnem végig va bringaút:)

1 óra az még böven sok is, odaérni, szerintek kb 30-perec is elég mindenesetre én ottleszek Kelenföldön :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Húú tényleg Szilárd!
Te milyen figyelmes vagy!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sun! ÖRülünk a villának, reméljük tovább fog mûködni és szilvásváradon nem hal meg!
Anett!
Szóljatok a nemtom kinek, h. nem mentek a KEletibe!!!! Máskor nem ajánlja fel a segítségét, ah pofára ejtitek :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Sunset! Örülök a telódnak! Én tuti nem megyek Szilvásváradra :(

Hotmaat! Ha jössz akkor persze megyünk Kelenföldtõl! jupíí!! Onnan te tudod az utat
Szóval gyere!!!
1 óra alatt gondolom átérünk Kelenföldrõl a Hõsök terére...
És akkor a 16:05 kor induló személlyel megyünk! 17:05-re ott vagyunk.

De újfent szólok, hogy outival megyek és azzal nem lehet csak úgy ugra-bugrálni a padkákon, meg hirtelen megállok mert akkor elõre borulok... tudjátok ha a gumi 1 Ft-osnyi felületen érintkezik az aszfalttal kicsit más a féktáv :D

Schnell! Fejd meg apukádat! Mondd hogy: de az Anett is ott lesz :D !!!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Holnap majd gondolatban veletek tartok!Én 5-ig dolgozok és legkorábban 6-kor érek haza.

Képzeljétek elkészült a telóm 3hét után!!:bananadan :bananadan

Nem kapkodták el a dolgot, meg különben is a szar munkához marha sok idõ kell.

Hétvégén valaki jön a társaságból Szilvásvárad Maratonra????????
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
És mi lenne, ha leszálnátok Kelenföldön és együtt áttekernénk a Hösökre.
Legalább mozgunk kicsit.

Ja én is mennék:)

Kis pihi nekem is jár:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Én maradok a személyvonatnál.Mivel jobb a gyorsvonat?(jó azért nyávogok mert kevés a zsém nagyon)Mennyi lenne a gyorsvonat diák+kerékpár számára?Ja oda vissza útra.

A különbség annyi hogy Kelenföldre a gyors kb30 a személy kb60 perc alatt ér be a Délibe a személy 70 a Keletibe a gyors kb58 perc alatt ér be, tehát a gyors megkerüi a fél várost. Ugyanannyiba kerül mind akettõ ami kb egy 1000-es odavissza bringástul. Ja és a személyen 99% hogy van bringaszállító és nem kell a peronon a bringád mellet ácsorognod Pestig

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én maradok a személyvonatnál.Mivel jobb a gyorsvonat?(jó azért nyávogok mert kevés a zsém nagyon)Mennyi lenne a gyorsvonat diák+kerékpár számára?Ja oda vissza útra.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
http://www.eurosport...sto729051.shtml
Itt van Sipos önéletrajza meg egy kép.:D
Sokáig én is azt hittem, hogy a Millenáris(mármint a pálya) a Mamut mögött van, egészen a mai napig amikor láttam a Népstadiont a Millenáris mellett a térképen.
Azt ugye tudjátok, hogy a gyorsvonaton csak 2bringát lehet szállítani elvileg. Na mindegy ezzel senki sem foglalkozik.
Nem tudom mi bajotok van a Délivel, én általában onnan és oda szoktam menni. Szerintem nincs messze a Felvonulási tértõl, az igaz viszont hogy a Keleti közelebb van.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nem nézem majd nyáron a tour de francet, ha éppen nem én tekerem le a saját touromat, azzal a különbséggel, h. a bringám nem sok millió és a kezdõpont mindig u. a. lesz és nem Páriszba fogok beérni :D

Én is úgy tudom, h. vmi kiöregedett bringás a csávó, bár nem sokat hallottam a tagról!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
ja igen lehet a gyors lesz de vki másnak is kéne kommentálnia a dolgokat.
Haza meg 19:55-kor indul egy gyors a keletibõl aztán sanyi...utána már csak személy van a Délibõl.

Nézi vki az Eurosporton a Girot?
Ez a hülye Sipos kommentátor akkora egy bunkó! mindig is az volt de ma sem hazuttolta meg önmagát. egyszer úgy megmondanám neki személyesen, mert rá is ráférne!

A mai beszólása: "Holnap demonstráció lesz a Millenáris megmentésért és petíciót is fognak aláírni. A kérdésem: kinak adják majd át? A portás-bácsinak?"
Ha jól tudom õ vmiféle biciklista volt vmikor, igaz most már elhízott kb 120 kg-ra, de akkor is pont tõle nem várná az ember, hogy így álljon a magyar bicikli sporthoz!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Anett benned felmerült h. melyikkel mentek???
Sztem egyérteslmû a gyors vasút, persze ha nem késik, akkor bõven jó az idõpont!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Ahova mi megyünk az a Millenáris Kerékpárpálya, Velodrome ami a Kisstadionnál van a Pesti oldalon, a Keletitõl egy láncszemhajításnyira, a Népstadion (jelenleg Puskás Ferenc Stadion) mellett. Ha gondoljátok talizhatunk a Keletibe és együtt átgurulunk a Hõsök terére.

Jujj akkor most beégtem, mert én is azt hittem a Mamut mögött van a pálya:D
Igen megköszönném ha kijönél elénk!
Írtam, hogy 17:40-re ér be a Keletibe a gyors, vagy 17:00-ra Kelenföldre a személy de ott még át kell szállni, plusz 15 perc az út amíg Kelenföldrõl beér a Keletibe és meg persze várni kell vmennyit a csatlakozásra is.

Mi legyen?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Akkor ezért nem tudtam megjegyezni,mert mindig mást hallottam róla. :)

AAAZTI!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Rákerestem Góglén és jééé.Ha jól tudom itt van a csodák palotája is!Vagy tévedek?De minden esetre kell küzdeni érte!Odaláncolom magam majd egy oszlophoz BICIKLILÁNCCAL! :D LOL

Nono! Nem keverni a két Millenárist. Amirõl te beszélsz az a Millenáris Park (volt GANZ gyár) a mamutok mögött Budán (gyárat bezárták és a pénzünkbõl kiállítást csináltak belõle, aminek persze semmi köze a régi, híres magyar iparhoz). Ahova mi megyünk az a Millenáris Kerékpárpálya, Velodrome ami a Kisstadionnál van a Pesti oldalon, a Keletitõl egy láncszemhajításnyira, a Népstadion (jelenleg Puskás Ferenc Stadion) mellett. Ha gondoljátok talizhatunk a Keletibe és együtt átgurulunk a Hõsök terére.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Most komolyan nekem mindeni beszól! csoda, hogy ilyen lett a lelki világom? Szeintetek a fejem irritáló, vagy azért, mert ilyen pici vagyok el akarnak nyomni?? :D

Dehogy is vagy irritáló!Nagyon csíplek én például!

Finja?Hát...hogy is mondjam.Férfiszemmel...egy álomhelyes hölgyecske.Nem az hogy vagány a stílusa,igazi egyéniség.
Nõiszemmel nem tudom jellemezni.Nem ismerem a kritikátokat más csajokra.Nem tudok idézni. :)

Helyes leányzó Finja annyi szent!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Tudod ez szerintem ugy van, hogy a ilyen "kemény" gyerekek elöbb beszolnak 1 kissebb lánynak, mint mondjuk 1 90Kg emberkének. Ugy érzik, hogy te ugyse fogsz vissza szolni meg minden.

ja igen! a két lehetõség közül én is inkább erre hajlok :D
Szóval el akarnak nyomni! De én visszanyomok ám :D :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Tudod ez szerintem ugy van, hogy a ilyen "kemény" gyerekek elöbb beszolnak 1 kissebb lánynak, mint mondjuk 1 90Kg emberkének. Ugy érzik, hogy te ugyse fogsz vissza szolni meg minden.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Finja gyerek csaj,ha nem baj. :D
Szerintem is jöhetne.Megkérdem majd.

jujj azt nemtudtam!!
vagány csajszi? én már küldtem neki privit :D