Hát szétáztam rendesen!!! Többet ilyet NEM!

Lehet istenkáromlás amit írok, de bontsák le a Millit...
...egyszer...
...amikor már van helyette másik!!!!!!!!!!!!!!!!!
De addig hagyják már meg a sportszeretõknek!!!
Úgyszintén! Még a cipõmben is állt a víz! Jól elkeveredtünk egymástól, de remélem azért jól éreztétek magatokat.Most értem haza. Anet még vonatozik szerintem Tomi meg még talán bent van Pesten. Szanaszéjjel áztunk én most vettem 1 forró fürdõt, most mek rendbetenni a cangát meg kimosni a ruháimat(áll bennük a víz).
A felvonulás egyébként jó volt találkoztunk Hápival is meg minden. Hát nem rajtunk fog múlni, hogy megmarad-e a milli vagy sem mi megattuk ami a királynönek jár:p.
Mindenesetre megállapítottam, hogy ha megmarad a pálya, akkor 1 alapos restaurálás ráférne, mert nincs valami fényes állapotban:(
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Ha az esõ utánni állapotokat szereted akkor jönnöd kell, mert Pesten már nem esik söt mintha kezdene 1 kicsitt felszakadozni.
Én meg rávettem magam, h. tanulok egy kis magyart, meg kémiát meg spanyolt, a matekot is át kellene nézni, jah és fizika is lesz holnap, két hét múlva töri német vizsga, tehát arra is kellene tanulni... De azért lélekben veletek leszek!!!
Én nem szeretem az esõt, és az esõ utáni állapotokat sem!!!
ja a földrajz témaztárót kifelejtettem
Én kihagyom a mai kirándulást. lehet hogy én vagyok a finnyás de az esõt nem szeretem, csak az esõ urtáni állapotokat.
Én kihagyom a mai kirándulást. lehet hogy én vagyok a finnyás de az esõt nem szeretem, csak az esõ urtáni állapotokat.
Én meg rávettem magam, h. tanulok egy kis magyart, meg kémiát meg spanyolt, a matekot is át kellene nézni, jah és fizika is lesz holnap, két hét múlva töri német vizsga, tehát arra is kellene tanulni... De azért lélekben veletek leszek!!!
Én nem szeretem az esõt, és az esõ utáni állapotokat sem!!!
ja a földrajz témaztárót kifelejtettem
Csak azt képzeli, hogy õ már futár.De még nem vagy futár, még nem vagy futár!!
De akkor nincs hari ha én megyek egyet a városba?Picikét akarok úgy menni hogy "már futár vagyok,már futár vagyok,jeeeee" stílusban