Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
olajat is kap úgy hetente? ha jössz csütörtökön akkor belezavarunk a bozótba és lehet defektet csinálni :D
nah én lépet alukálni, mert holnap korán kelek..
nem sokat írni ám :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
még soha senki nem mutatta, nem is hiszem h láttam volna, de történeteket már hallottam:D
a kerék nem gyorszáras,ugyan má...ahhoz sztem pár liter ruzsdamaró is kellene:Dpedig én szépen rendben tartom kedvesemet:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mutatta már valaki, h. hogyan kell???
amíg apukám nem mutatta meg addíg én sem tudtam...
gyorszáras vagy sima anyás felfogatású kerekeid vannak??
ha sima anyák fogják a kereketm akkor necces, mert akkor egy kis erõ is kell hozzá :)

Hotmaat!
a nevedet elsõre mindig hootmatnak írom, csak módosítom az üzimet a helyes névre...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
most én ezt mértnem értem
mármint amit Szilárd irt

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ja.a bicigkiszerelés nem az én mûfajom, bár nemrég sikerült megszerelnem egy féket:D
mire mondjuk én kiszedném a kerekem az egy év, ha egyáltalán sikerülne, vagy lenne nálam balta, vagy láncfûrész...fú.hát hogy még kicseréljem+visszarakjam...inkább behajítom a bokorba, azt hazafutok

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hotmaat barátomnál van apont, akinek a nevét még mindig 2 "o" val írom elsõre :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Bukó kérdésben szerintem alap, hogy mindig legyen rajtad, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz "kedved" megfejelni 1 követ, fát, bármit....
Haverom sose hordott azt egyik maratonotn felvette mert kötelezõ azt ugy elesett, hogy a feje hátuljánál total szétment a bukó mert megtalált 1 követ, ha nem lett volna rajta, akkor valoszinüleg ma nem beszélgetnénk vele.
Szerintem azt is fontos megfontolni, hogy legyen nálad belsõ meg gumileszedõ mert sose tudhatod, hogy mikor kapsz defektet én 1szer nem vittem és akkor kaptam defektet 12 km-re itthontól azt tolhattam hazáig

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
tudom h. kedves vagyok, sokan mondják, néha elhiszem már :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

én inkább megcsinálom, és haza tekerek, pumpa valakinél mindig van...
ha csütörtökön jössz és defeket kapnál, akkor kisegítünk, emrt ez alap :)

You're very kind:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én inkább megcsinálom, és haza tekerek, pumpa valakinél mindig van...
ha csütörtökön jössz és defeket kapnál, akkor kisegítünk, emrt ez alap :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

4ig Nekde belefér egy mozi plusz átöltözés és kiérés a búcsútérre... igazán gyors vagy...

kösz a biztatást.hát ez tényleg necces...fõleg ha du akarnak menni:(
de ha mondjuk reggel 9 re mennénk,simán.de ez majd holnap kiderül, ha felrakják a mûsort
:)a remény hal meg utoljára

olyan, mint belsõ, villáskulcs, én még nem is hallottam
1xkényszerültem defektesen hazatolni szárrol:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nálam ebben az évben a mindig volt belsõ gumi, meg villáskulcs, de sosem használtam, és csütörtökön is viszem... a bukó mindig rajtam volt, de nem kellett még sosem... mondjuk nem ismerlek, így nem tudom rádkényszeríteni azt, h. használd, pedig jó dolog...
jah egyszer pont nem lesz rajtad és akkor kellene, de ne legyen igazam, azt mondom, sokan nem véletlenül teszik fel... volto olyan ember, aki Buda maratonról ment haza esõben, és vasúti sinen esett el és a bukó 2é tört a fején, remélem nem jársz így..

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Pia legyne nálad, mert az fontos, mert vannak helyzetek, amikor olyan szomjas vagy már h. a dehidratálódás folyamata indul el és akkor egy copfoskislány mosolyogva száguld el melletted... (ezt a neuzerben hallottam :))
a bukó meg azért jó, mert inkább az törjön szét a fejeden, mint a fejed mondjuk a vizes vasúti sínen...

ésszerûen hangzik.mondjuk nekem mindig mindenki folyton azt szajkozta, pia mindig legyen nálad...hallottam is sok mesét, ozt mégse döglöttem meg eddig
ja.azt is szokták mondani, ne menjek a Turulhoz, mert nem alkalmas rá a bicóm(mer nem fog a fék:D)ezzel csak hazugságra kényszerítenek, mert ugyis felmegyek
a bukóm kb 5 éves, néha volt is rajtam, de soha nem volt haszna

ennyit a védõfelszerelésrõl

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
4ig Nekde belefér egy mozi plusz átöltözés és kiérés a búcsútérre... igazán gyors vagy...
én 14:30kor jövök ki a tuskóból, és így is necces lesz, de legalább lesz egy kis spront a busz mögött :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
na mind1. ha kedd,szerda reménytelen,:( megpróbálkozok csüt visszaérni

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én megyek kedden is szerdán is csütörtökön is és pénteken is, de az nagyobb lélegzetû lesz...
Hotmaat ha nem melózol és ráérsz, akkor csatlakozhatsz valamerre és akkor lemehetünk földútra Budaörsig....

Pia legyne nálad, mert az fontos, mert vannak helyzetek, amikor olyan szomjas vagy már h. a dehidratálódás folyamata indul el és akkor egy copfoskislány mosolyogva száguld el melletted... (ezt a neuzerben hallottam :))
a bukó meg azért jó, mert inkább az törjön szét a fejeden, mint a fejed mondjuk a vizes vasúti sínen...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Szóval sok funkciója van a kesztyünek.kösz a felvilágosítást.:)

meg én is tök natúr szoktam tekergetni, no sisak, no táska, no kaja-pia

a jövõ héten az egyetlen nap, ami ki van zárva, a csütörtök!már fél éve eligérkeztem a barátnõmnek moziba.nem lenne lehetséges átpakolni másik napra?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Mert unatkozom, meg egyik oszttársam ott lakik valahol az egyik lakótelepen és megígértem nekli évzárón, h. kitekerek hozzá a nyáron :)
felmehtünk rétesezni akár :D
amúgy úgy megyek, h. az etyeki keresztezõdésnél lemegyek az 1esrõl és Biáig azon az úton megyek, és Bián visszamegyek az 1esre, és úgy döngetek be Budaörsre...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Azé' nem mindenkit nyomok le országútom (LooR rövid "o" és hosszú "ú" az országút rövidítése :D), van egy ember, aki kifogott rajtam, de még nincs minden veszve :D
Visegrád??? hmm nem is rossz, én benn vagyok, de csak egy Budaörs oda vissza után, amit Péntekekn meg is ej/lytek és szerencsére van mellékút Biáig és csak onnantól kell az 1esen menni, ezt Sunset mondta, szal bizti létezik még :D

Ha jösz Budaörsre szoljál azt valahol összefuthatunk. Egyébként miért jössz?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jah értem....... nah egy újabb ok, h. ne vegyek holnap országútit, ez már a 2. :D