Visegrád??? hmm nem is rossz, én benn vagyok, de csak egy Budaörs oda vissza után, amit Péntekekn meg is ej/lytek és szerencsére van mellékút Biáig és csak onnantól kell az 1esen menni, ezt Sunset mondta, szal bizti létezik még

...meg retusálom!(Csak válogatom, javítgatom elötte)
Hotmaat! Túl nagy a kép! Kicsinyítsd le vhogy, vagy link, mert Atyánk szólni fog érte! Nekem már szólt a múltkor
Igen, vannak érdekes képek Sunset galériájában:D Már várom, hogy Schnell is megjöjjön és feltegye az övéit is!
Pite! Te nem teszed fel a világhálóra, hogy mi is láthassuk miket kattintgattál?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Tatabányáról, a tarjáni hegyeken keresztül.
Sorry LooR! Szóval LooR is szokott aszfalton nyomulni...na mindjárt minden montis kijelenti, hogy szokott aszfalton nyomulni! Jogos!
Ja igen fini volt a tekerés! Vki tudna mondani egy számot, hogy mennyit mentünk, mert itthon is el kell dicsekedni!
![]()
Tatabányáról, a tarjáni hegyeken keresztül.Szép kis túra lenne. Honnan indultatok? (Mármint múlt héten.)
Nekem is Sora hajtókarom van
Szilárd+LooR+Én voltunk múlt héten Esztergomba túrázni! De nekünk (nekem) elég volt oda elmenni, meg vissza! Visegrád, hmm...Szilárd! Esztergom után + 30 km! Egyszer elmehetünk oda is!Az már 160 km lenne...áh inkább mégse...vagy nemtudom!
Mármint 52-es nagytányér?!
Merre szoktál bicózni? Milyen messzire mész el?
Itt a többség montis, épp most jöttünk meg egy túráról. Amúgy outis a Schnell, meg én, a Szilárd meg montis, de országúton lenyom mindenkit!
Ja igen fini volt a tekerés! Vki tudna mondani egy számot, hogy mennyit mentünk, mert itthon is el kell dicsekedni!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Mármint 52-es nagytányér?!
Merre szoktál bicózni? Milyen messzire mész el?
Itt a többség montis, épp most jöttünk meg egy túráról. Amúgy outis a Schnell, meg én, a Szilárd meg montis, de országúton lenyom mindenkit!
Mármint 52-es nagytányér?!Bizony! Nagy, vékony kerék, elön jó teló, 52es hajtókar; és száguldás....
Isten hozott köztünk S. Tibi! Jó tejerést és fórumozást! Trekking?
Isten hozott köztünk S. Tibi! Jó tejerést és fórumozást! Trekking?Sziasztok!
Gondoltam én is bekapcsolódom a forumba, hamár Komárom-Esztergom megyei vagyok, és bringázok. Van egy gyönyörû trekkingem, és szeretek túrázgatni.
Üdv.: S.Tibi