Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szintén sok sok boldogat még az életben!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Sok-Sok -Sokk boldogságos születésnapot Szilárd

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
:birth:Szilárd boldog születésnapot! :birth:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mert egy állat vagyok:D:D:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
sziasztok! :)

Nem mentem utánatok,mert hát a ... a.... a... a programom máskép alakult! ;)
Képeket majd feltöltöm este,mikor hazaértem melóból!
Hotmaat...szóhoz sem jutok.Hogy merted betenni azt a képet rólam?Nem szégyelled magad? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Csütörtökön Vértesbe, de mintha Szilárd írta volan, hogy te akkor nem érsz rá.

Szilárd jól tudja AKKOR nem érek rá.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Svájc miatt nem tekerhetek egy hétig:(
Mi lesz így velem .... Lemaradok minden jóról, ok tudom Svájc szép + minden de akkor is. Várom azért, monnyuk olyan lesz mint egy tortóra ott lesznek a szép hegyek erdõk stb NÁLAM meg nem lesz briga.....
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Nahh mind1 ha mentek majd vhova szóljatok plz ha még én is beférek:D

Csütörtökön Vértesbe, de mintha Szilárd írta volan, hogy te akkor nem érsz rá.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
És az neked mért jó?

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Emberek nem vagyok fönn EGY napig és má is írtok egy csomót.
Nahh mind1 ha mentek majd vhova szóljatok plz ha még én is beférek:D
Amúgy új rekord: a Budai hg túra óta nem aludtam SEMMIT:p
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Hihi...kinek mennyi. Én alapvetõen elég lusta vagyok (de ezen már dolgozom) ezért nem tekerek minden nap. Ha elindulok outival 40 km alá nem szeretem adni! 142 km fölé meg még sose mentem.

Bár az a 40 km változó...ha csak 1,5 órára van idõm, akkor választhatok, hogy 25 km hegyen, vagy 40 km síkon. Kb.

Az jó. Én álltalában 30 alá nem adok:) Innen minden 30km-re van, Esztergom is meg a visegrádi vár is. Ja és Dobogókõ is.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Khm, azért nem mindenütt keleltt menni, pl a réteses emelkedõn Te se voltál ott. _Ilyen_ meredek nem nagyon volt a túrán, de vagy 15Km tuti volt hegynek felefele, és ebbõl néhányszor elég srossz úton.

Hát igen...én meg se próbáltam, ellentétben veled, meg a többiekkel!
Mondjuk úgy, hogy jós vagyok és tudtam elõre mi lesz! ...ja nem-nem...megvan: Hotmaat bicóját árultuk Szilárdal az úton, csak sajna nem jött arra senki! :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hát az úgy volt...

Szóval fura volt, hogy outival akármennyire nyomta, sose tudtam 40 km/h fölé menni...de ezt betudtam pudingságnak...aztán fura volt, hogy menet közben lenulláztam, és folyamatosan figyeltem az órát, 30 km/h alá nem mentem, az átlagsebességre meg 25 km/h-t írt :chin:

Aztán ott telt be a pohár, amikor a szokott útvonalamon egyszer 50 km távolságot, aztán másnap 40 km távolságot mért, és tuti kavicsról-kavicsra ugyanarra menetem!!!

Szóval amikor eladtam a régi outimat, rajta hagytam "ajándékba", hátha neki jobban mûködik! Én utáltam.

Aztán most vezeték nélkülim van és teljesen meg vagyok vele elégedve! Egyszer sem volt olyan érzésem, hogy "márpedig ennél többel megyek", míg a Velo 8-nál egy csomószor...mond nyugodtan paranoiának :D

De a kilóméter óra topikban mások is panaszkodtak arra, hogy pontatlan...de ha neked nincs bajod vele, örülj neki, hogy kifogtad!

A velo5-tel volt ilyen érzésem, hogy nem igaz hogy csak 36-38at tudok egyenesben outival menni, mikor 40-45el is kéne hogy menjen (régebben minden erõfeszítés nélkül ment annyit)... szal akkor figyelem, köszi!

(Akkor elsõre helyesen írva:)
hotmaat: Köszönöm a fuvart! (Meg a haverodnak is)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Anett: Hogy csalt a velo8? Ne keseríts el, velo 5 helyett vettem (oútin az van), hogy ezen legyen jobb...

Hát az úgy volt...:D

Szóval fura volt, hogy outival akármennyire nyomta, sose tudtam 40 km/h fölé menni...de ezt betudtam pudingságnak...aztán fura volt, hogy menet közben lenulláztam, és folyamatosan figyeltem az órát, 30 km/h alá nem mentem, az átlagsebességre meg 25 km/h-t írt :chin:

Aztán ott telt be a pohár, amikor a szokott útvonalamon egyszer 50 km távolságot, aztán másnap 40 km távolságot mért, és tuti kavicsról-kavicsra ugyanarra menetem!!!

Szóval amikor eladtam a régi outimat, rajta hagytam "ajándékba", hátha neki jobban mûködik! Én utáltam.

Aztán most vezeték nélkülim van és teljesen meg vagyok vele elégedve! Egyszer sem volt olyan érzésem, hogy "márpedig ennél többel megyek", míg a Velo 8-nál egy csomószor...mond nyugodtan paranoiának :D

De a kilóméter óra topikban mások is panaszkodtak arra, hogy pontatlan...de ha neked nincs bajod vele, örülj neki, hogy kifogtad!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Az akarat ide kevés volt! :)

http://img.tar.hu/so.../21747625.jpg#3

http://img.tar.hu/th.../23752182.jpg#3

Jók a képek Sunset! Köszi!!

Khm, azért nem mindenütt keleltt menni, pl a réteses emelkedõn Te se voltál ott. _Ilyen_ meredek nem nagyon volt a túrán, de vagy 15Km tuti volt hegynek felefele, és ebbõl néhányszor elég srossz úton.

De vállalkozó kedvûeknek persze ilyen emelkedõk is voltak
http://img.tar.hu/th.../23751851.jpg#3
http://img.tar.hu/th.../23751879.jpg#3
(Jó öreg képen nem látszik rendesen milyen meredek volt eredetileg, de az látszik hogy a gumiknak egy V alakú út valamelyik oldalán kellett volna megtapadni, mert középen kõ volt)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
ridergirl: Jobb fogás, jobb rezgés csillapítás, és menõ "sofõrbranaság" miatt hordunk kesztyût :D Ja, meg esés miatt.

Szilárd: Köszi, mobilhoz képest ami a mozgás miatt nem mosódott el, azok tényleg elmennek, amiket a kis kompaktommal nyomok azok egy részét meg megtalálod a képtáramon, azt a minõséget inkább szeretem :)

Anett: Hogy csalt a velo8? Ne keseríts el, velo 5 helyett vettem (oútin az van), hogy ezen legyen jobb...
Egy kép van amin Te tolod, MX a válln viszi a bicót, de ezt is mozgás közben lõttem, és alig látszik (109es). [Hozzászoktam hogy a mostani fényképezõm elbírja ha mozgás közben fényképezek vele, vissza kell szoknom hogy 2 sec-ig le kell merevednem ha fényképezek-telefonnal.]

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

:D jó vicc és jó ötlet is.

Mennyi az a napi adag?

Hihi...kinek mennyi. Én alapvetõen elég lusta vagyok (de ezen már dolgozom) ezért nem tekerek minden nap. Ha elindulok outival 40 km alá nem szeretem adni! 142 km fölé meg még sose mentem.

Bár az a 40 km változó...ha csak 1,5 órára van idõm, akkor választhatok, hogy 25 km hegyen, vagy 40 km síkon. Kb.

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
:D jó vicc és jó ötlet is.

Mennyi az a napi adag?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Ó a fórumot 10 perc alatt tele lehet írni ;) Amúgy meg körváltásban vagyunk...ha vki letekerte a napi adagot, leül a gép elé és rácsörrent a másikra, hogy indulhat tekerni! :D (csak vicc!)

Amúgy én se tudok elképzelni egy több órás túrát ital, meg kaja nélkül! :chin:

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Egyedüli dolog ami nincs a bringámon, és rajtam az az internet!!! Ti mikor bringáztok ha teleírjátok a forumot? Amúgy egy belsõ, és szerszám mindig jól jön a nyeregtáskában...Csütörtökön Dorogon kaptam durrdefektet, neki is álltam szerelni, csak észrevettem, hogy a külsõm is tönkrement.:( Persze az nem volt nálam.( Elég hülyén néznék ki a bringán egy 700as külsõvel a nyakamon):D A sisak, pia az alap. Anélkül nem indulok, csak bevásárolni:)
Amúgy a csütörtöki incidens miatt mentem ma Mtbzni. Fain volt!!! Letekertem 56 kmt. CSak az volt fura, hogy ljtõn nem mentem 30nál többet ott, ahol álltalában 50nel megyek.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ja.gondolod majd itt beszélgetek magammal??
good night!én ma hiperaktív vagyok, ugyhogy nem kell aludnom:D
bye