Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. augusztus 05. - 17:06
Komáromban is lóg a lába, de nem esik
Ha ilyen tipusú kérdésetek van, nyugodtan írjatok, majd próbálok idõjárást jelenteni (Már ha melózok ... otthonról ritkán nézem a fórumokat )
Bár bízom benne, hogy nem lesz vihar + esõ, mert ha hazaérek végre, szeretnék egy picit tekerni ...
Ha ilyen tipusú kérdésetek van, nyugodtan írjatok, majd próbálok idõjárást jelenteni (Már ha melózok ... otthonról ritkán nézem a fórumokat )
Bár bízom benne, hogy nem lesz vihar + esõ, mert ha hazaérek végre, szeretnék egy picit tekerni ...
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!
Írta 2006. augusztus 05. - 16:53
Na itt csak rosszul nézett ki a téma...de nem esett...most nemtom elmenjek-e Komáromba...nem akarom, hogy rámdõljön egy fa a nagy szélben
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. augusztus 05. - 16:44
Ha már itt tartunk, akkor nekünk is van mankónk, igazi kényelmetlen mûanyag cuccal, és a magyar kórház adta, vagy nem tom, h. hogy maradt nálunk
Anett azt a felhõt én is láttam Szárról, azért kaptam szét a bicajt és hozattam be kocsival , de jól döntöttem, mert a Birkacsárda és felsõ között esett is!
Anett azt a felhõt én is láttam Szárról, azért kaptam szét a bicajt és hozattam be kocsival , de jól döntöttem, mert a Birkacsárda és felsõ között esett is!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. augusztus 05. - 16:04
Nekem meg rózsaszín van bibííLábtörés esetén tudok adni mankót.Van 2 pár is.Az egyik az az osztrákoknál kapott acél mankó,prizmákkal el látva.A másik,amit igazándiból nem adnék szívesen oda az aluminiumból van,tehát sportosan kikönnyített.Le van ülteteve mint egy tuning verda.ÉS!!! Országutis kormánybandázs van a fogó részén.
Írta 2006. augusztus 05. - 15:49
Kéz és láb törést...ezt szokták mondani a sok sikert helyett, mert az utóbi balszerencsét hoz! (elméletileg)
Amúgy ma délután el akartam menni Komáromba bicajjal....kicsit várok amig a vihar elcsendesedik :D
Amúgy ma délután el akartam menni Komáromba bicajjal....kicsit várok amig a vihar elcsendesedik :D
Írta 2006. augusztus 05. - 15:31
Lábtörés esetén tudok adni mankót.Van 2 pár is.Az egyik az az osztrákoknál kapott acél mankó,prizmákkal el látva.A másik,amit igazándiból nem adnék szívesen oda az aluminiumból van,tehát sportosan kikönnyített.Le van ülteteve mint egy tuning verda.ÉS!!! Országutis kormánybandázs van a fogó részén.Ki beszélt itt 80 km-rõl? Ridergirl ne ferdíts!
Ja kéz és lábtörést négy órára!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 05. - 14:02
Ki beszélt itt 80 km-rõl? Ridergirl ne ferdíts!látom szép kis túrát terveztek holnapra.meggyõzõdésem, h nekem azért az talán sok lenne outisok társaságában.80x km??
Ja kéz és lábtörést négy órára!
Írta 2006. augusztus 05. - 13:11
csak ellenkezõ irányból közlekedtem erre, ezek szerint érzéki csalódás volt.
mármint tarján-gyeremely útvonalra gondolok
mármint tarján-gyeremely útvonalra gondolok
Írta 2006. augusztus 05. - 09:36
:piorun:
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 05. - 09:20
az lesz, lesz valami inspiráció, h. mégjobbansiessek amikor kopog a hátamon a jég!
nnah mentem is azt szorítani, h. ne essen
nnah mentem is azt szorítani, h. ne essen
Írta 2006. augusztus 05. - 09:18
ne nyavajodj!Tedd le kónuszra aztán helló!
Írta 2006. augusztus 05. - 08:57
baz minnyá esik az esõ és bicóval kell mennem lambériázni , igaz csak 15 kilcsi, de akkor is pont hazafelé lesz pofaszelem...
már most fájnak a lábaim
már most fájnak a lábaim
Írta 2006. augusztus 05. - 08:17
látom szép kis túrát terveztek holnapra.meggyõzõdésem, h nekem azért az talán sok lenne outisok társaságában.80x km??persze az új :Dbicómmal term beválalnám, akármi is legyen(persze ha nem egy tg totál gáz tecsó gazdi mtb-t akarnak hozzámvágni):mad:
na de Nektek have a good tekeréses weekend!
na de Nektek have a good tekeréses weekend!
Írta 2006. augusztus 05. - 07:57
megnéztem... 13,4 km gyermely-tarján Gyermely felõl könyebb mint ellenkezõ irányba. mondom neketek akik ismeritek:)
tarján-tardos-süttõ-nyergesújfalú-bajót-bajna-héreg-tarján? kb 60 km
Tarján Gyermely között 12km van.És Tarján felõl könyebb Gyermely felé haladni.
És csak én ismerem ha minden igaz.
tarján-tardos-süttõ-nyergesújfalú-bajót-bajna-héreg-tarján? kb 60 km --> 58-60 km,attól függ ki mennyire vágja le a kanyarokat ha nem jön jármû hátulról!
Írta 2006. augusztus 04. - 22:22
sorry h. bepofátlankodtam egy levelezés kezdetbe, de így gyorsabb volt
de vasárnap, és szokott hely, mert már2. alkalommal lesz ott tali és elviekben nem utoljára
de vasárnap, és szokott hely, mert már2. alkalommal lesz ott tali és elviekben nem utoljára
Írta 2006. augusztus 04. - 22:20
közben módosítottam a beírást sorry...
Köszi a számot.
Szmörre most már tudom a számod nem kell
Akkor 8:30 a szokott helyen...vagyis még csak 1x taliztunk ott de mindegy:) Akkor a 100-as meg Tarján sarkán
Köszi a számot.
Szmörre most már tudom a számod nem kell
Akkor 8:30 a szokott helyen...vagyis még csak 1x taliztunk ott de mindegy:) Akkor a 100-as meg Tarján sarkán
Írta 2006. augusztus 04. - 22:16
ÕÕ Anett 9kor találkozunk Tarjánban, szal mondjuk fél9kor a tarjáni keresztezõdésben összefuthatunk ha Neked jó!
Süttõig én nem nagyon emléxem nagy hegyekre, inkább hullámvasutas, meg sík... és azt is megbeszéltük, h. ha vasárnap reggel esik, akkor nem megyünk, mert papírok vagyunk :Dment SZmörre száma!
Süttõig én nem nagyon emléxem nagy hegyekre, inkább hullámvasutas, meg sík... és azt is megbeszéltük, h. ha vasárnap reggel esik, akkor nem megyünk, mert papírok vagyunk :Dment SZmörre száma!
Írta 2006. augusztus 04. - 22:11
Hú mi lesz itt vasárnap
Hotmaat úgy ránk pirított, hogy ha szakadni fog is muszáj lesz menni!
Akkor 9-kor lesz indulás, és Szmörre ideautókázik? Zsír! Én már nemtom követni merre megyünk, de bizit jó lesz!
Most mondta barátom, hogy Süttõ fele nagyon sz'r az út...aszongya arra ne menjünk. Gyermely fele viszont király. Gondoltam szólok
Szmörre küld már el priviben a számod! Minden eshetõségre...
Hotmaat úgy ránk pirított, hogy ha szakadni fog is muszáj lesz menni!
Akkor 9-kor lesz indulás, és Szmörre ideautókázik? Zsír! Én már nemtom követni merre megyünk, de bizit jó lesz!
Most mondta barátom, hogy Süttõ fele nagyon sz'r az út...aszongya arra ne menjünk. Gyermely fele viszont király. Gondoltam szólok
Szmörre küld már el priviben a számod! Minden eshetõségre...
Írta 2006. augusztus 04. - 22:04
hasonlókat! :)bár komárom megye kerekesei sztem most nem nagyon ûzik a sportot
Írta 2006. augusztus 04. - 22:02
o.k., lassan kezd kialakulni a kép, kösz a részletes tájékoztatót:) ha nem lesz nagy szél javasolom a fent említett kört (10-es út felé). meglátjuk. örvendek, hogy egy hölgy is lesz velünk. igazán tiszteletre méltó! Na jó éjccakát, holnap még beszélünk. Hajrá Komárom-Esztergom megye bringásai!