Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
szavaidból úgy veszem ki, hogy mindenki doppingol csak õt kapták el...azt nem értem, hogy miért nincs doppingvizsgálat minden szakasz elõtt, azonnali eredménnyel. Mobil laboratórium és végig követné a delikvenseket.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem tom, nagyon kimaradtam az idei tourból, mert melóztam helyette...
bár várható volt, próbálkozott és nem jött be neki, így járt... majd jövõre, amúgy szõlõcukorral meg lekváros buktával nehéz végigmenni a királyetapot!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
ja..elég rossz kedvem lett. mindegy, legfeljebb itt a környéken megyek 1 órácskát, ha az idõ is úgy akarja.
Most olvasom Landisnek pozitív volt a B tesztje is. Mondjuk várható volt. Ezzel kapcsolatban mi a véleményetek?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én el semi ndultam, miután Anett mondta telefonon, h. beszél veled...
inkább aludtam tovább, no de sebaj, majd legközelebb...

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Hát ez alakulhatott volna jobban is. pedig megvolt az akarat. Elindultam de az M0-on visszafordultam Biatorbágynál.
Most például elállt, de nagyon kellemetlen az idõ. Szóval nem is tudom, esetleg elátkozott valaki.......???

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SchnellTomi, Te nem szereted az esõt, ill Õ nem szeret Téged?? :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jó reggelt!
Jahj,esik az esõ.Micsoda szar idõ van...
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
STibi jó fertõ kerülést, de a bringás idõ itt Tbányán erõsen várat magára, pedig korán is keltem, h. normálisan tudjak reggelizni, no de asszem alszom tovább... :(

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Szevasztok!
Holnaptol megint nem leszek. 8napig:) Végre újra bringára pattanok, és most a Kisalföldön:D Remélem jó lesz! Meg az idõ is. Nem szeretem ezt a takony idõt, egyszer süt a nap, máskor meg szemereg az esõ. Ha minden igaz akkor kerürljük a Fertõ-tavat. Na pápá! Mindenkinek bringás idõt! Jó éjt!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Rájdgörl nyertél bicót????? ugye igen :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Mi tavaly átmentünk a hídon, igaz a határon nem!
igen vicces gyerek ez az idõjárás, Tatáig pofaszél, haza felé szélcsend! no de mindegy, belefér :D
Szmöre!
Tegnap sajnálatos módon a felsorolásból kihagytam Mc Pitét, aki a 3. igazi cc-s, és slickgumit nem akar vanni, de nem így gondolkodik a sárgumiról :D
ill. itt van még Kisvirág és Ridegirl, akikkel meég nem találkoztam élõben, így semmi pontosat nem tudok írni..
Utolasgoan is bocsi az érintettektõl! :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Na nem mentem Komáromba, elég késõn jutott már eszembe...inkább itt tekeregtem Szárliget körül 1,5 órát.
Szárliget-száraz, Nagyegyháza-esett, Óbarok-száraz...szerintetek? :) Tényleg vicces gyerek ez az idõ!

Amúgy én is voltam már bicóval Komáromban, szélcsendben, no kánikula, no hideg: Szárligettõl 85 km oda-vissza (igaz a belvárosba nem mentem be) 3,5 óra. :P
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Balról jobbra a piros gombok:

1: Elmeállapot indikátor
2: Töltésellenõrzõ optikai Interface
3: Mikrokontrolleres sebességvezérlõ :)

Majd elõkeresem a szervízkönyvet :)
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Ehh ... munkatársam most jött meg ... Tbánya és Komárom között esik állítólag ... De most pl: nem esik ... érdekes gyerek ez az esõ ...
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
AZ a nagy piros gomb valami katapulthoz való?

Kifejezetten Lord Leslinek való a következõ link! ;)

amúgy délután rákerestem a youtube.com-on a train crash-re(vonat baleset) és hihetetlen videókat adott ki.Linkeljek néhányat amin elállt a lélegzetem is?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Waze nekem lenne ennyi idõm, meg pénzem :D
igaz most is baromi sok szabad idõm van, azért írok ennyit :)

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Nem ... egy komplett MÉH telep lett szétbarmolva :)

Az a poén, hogy amit ott látsz az MINDEN mûködik :)

Van hozzá rendes forgalmi + szervízkönyv is ... fullosak nagyon ... :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Szétbarmoltatok egy trabit, h. a km órát be tehessétek?? :D
nem rossz, bár puding próbája az evés :)

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Ehhh egy kis off ...

A mankó témához ... egyik barátom születésnapjára készült egy kis "tuningolt" járókeret :) amelyet egy másik barátom követett el ... én csak a "forgalmit" és hasonlókat készítetem el hozzá ... De nem kis röhögés volt mikor elõkerült ...

Róócter Limuzin

Katt oda :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ANett ha most indulsz, úgy 8ra fél 9érsz haza, azt ugye tudod! Igaz hátszélben jönnél 33 km-n át, de odafele megszenvednél elég rendesen...
Én tavaly nyáron 4 óra lat jártam meg egy jóbarátommal a Komárom oda visszát, igaz Almásfüzítõn eléheztem, vagy SchnellTOmi szavával élve megtérdeltem, azóta szõlõcuki mindig van a hátamon :D