Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. augusztus 06. - 20:51
SchnelLTOmi asszem készül lelkesen, nyomja 1000rel a dobgókõi köröket....
Emszí Pite hogy ment a maraton?? Élménybeszámolót lécci!!!
Emszí Pite hogy ment a maraton?? Élménybeszámolót lécci!!!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. augusztus 06. - 20:49
A fõoldalon olvasom, hogy szeptember 3-án hegyi idõfutam lesz Dobogókõn. Jó lenne elmenni és megnézni (legalábbis én nézem) mit tudnak a lányok, srácok.
valakit érdekel?
valakit érdekel?
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!
Forzza Basso!
Írta 2006. augusztus 06. - 20:00
waze ma jöttem le turulról ésegy kiscsávó mögöttem occsó altrixxal, meg szarfékkel meg bukó nélkül 65tel..
lent kérdezem tõle, h. van-e bukója, meg fékje???
erre azt mondta fékje van, a bukó ketté tört a már a fején, és azóta nem hord....
Mondom neki vegyen egy bukót, erre a válasz, mondjak neki jó márkákat, cascot meg Rudy ajánlottam neki, kiváncsi vok, fog-e venni egyet...
jah Õ megelõzött, én nem jövök le 65tel Turulról, óvatos duhaj vagyok
Szal a mai jó élményem is megvolt
lent kérdezem tõle, h. van-e bukója, meg fékje???
erre azt mondta fékje van, a bukó ketté tört a már a fején, és azóta nem hord....
Mondom neki vegyen egy bukót, erre a válasz, mondjak neki jó márkákat, cascot meg Rudy ajánlottam neki, kiváncsi vok, fog-e venni egyet...
jah Õ megelõzött, én nem jövök le 65tel Turulról, óvatos duhaj vagyok
Szal a mai jó élményem is megvolt
Írta 2006. augusztus 06. - 17:08
valami olcsó occsó szar , jó keményre fújva, szal csúszik mint állat, jó móka lesz zúgatni pofaszélben Tata felé, és szélcsendben haza...
Írta 2006. augusztus 06. - 16:37
És milyen gumijaid vannak száraz, vagy intermídiet ? :Dasszem kaja és utána go tekerni vmerre
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. augusztus 06. - 16:23
Õk is múlt hét óta hallgatták Németh Lala idõjárásjelentését, azért is esett ki mindenki, nem vártak esõt
Írta 2006. augusztus 06. - 16:22
Hihi! most a Forma 1-es pilóták is ízelítõt kaphattak hazánk cuki idõjárásából
Írta 2006. augusztus 06. - 15:50
Fel kell, h. világosítsalak, Tatabányán nem esik
asszem kaja és utána go tekerni vmerre
asszem kaja és utána go tekerni vmerre
Írta 2006. augusztus 06. - 12:59
Hmm...Tatabányán sokkal jobban esik, mint Szárligeten!
Írta 2006. augusztus 06. - 12:07
egy szabadonfutós topikban találtam, elgondolkodtató!
http://sgtagok.srv.h..._1154630445.jpg
24 milkáért vett autót és nincs pénze jó ügyvédre? Vagy nem tud az asztalra csapni, hogy most megcsináljátok vagy ...(és itt mindnkinek a saját fantáziájára van bízva)
Nekem mint fõállású reklamálónak ez az elgondolkodtató :D
Amúgy meg mit mondjak...ez jellemzõ a magyar kereskedõkre...nem a Mercivel van a gond!
Emlékszem amikor az osztrákoknál akartunk bakancsot venni...ketten csúsztak másztak elõttem, hogy melyiket akarom megpróbálni, aztán tetszett egy, de nem volt jó, mert nem ment rá a nadrágom, mire nekiestek és ott tolták vonták a lábamon, amíg rá nem tudták húzni a gatyámat a bakancs szárára, aztán mondtam, hogy áh mégse kell és akkor is mosolyogtak, hogy semmi baj!
Magyarországon hol látsz ilyet? esetleg hasonlót??
Kicsit más a hozzáállása az embereknek.
Írta 2006. augusztus 06. - 11:47
Nem említette itt valaki hogy jó idõ lesz?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. augusztus 06. - 11:19
a bicajka baja, bármint a váltóé:elöl:1esbe nem teszi le, ha kézzel lerakom, olyan hangja van, hogy fúúú.3ba meg tulrakja, szal így elvan nyomódva az egész.gondoltam már megpróbálom szerelni.majd.de régebben is voltak vele gondok, szerelõnél is járt(itt neuzerben, meg dózsakertben vadász úton, ami már nincs.-ott egyszer jól megcsinálták a kerekem:))szóval az egész egy gyengébb széria.szegény:( hátul meg 6ba valamikor rakja, valamikor nem.így hát 2x5=10:(
Írta 2006. augusztus 06. - 11:00
Itt a gálon még mindig szakad, szal asszem sakkozni kezdek, vagy fedett pályás távolnézõ versenyre megyek, az 1,5 szemüvegemmel
Éljen Németh Lala, aki nem ígért esõt hétvégére, iagz kánikulát sem:D
Edit! Monnyuk az is mókás, h. feltekernek 2500 méter magasba, majd 10 km a tengerparton, majd a szomszédhegyre fel, ami ismét ugyanilyen magas, asszem én is tolnék valamit a karomba....
Éljen Németh Lala, aki nem ígért esõt hétvégére, iagz kánikulát sem:D
Edit! Monnyuk az is mókás, h. feltekernek 2500 méter magasba, majd 10 km a tengerparton, majd a szomszédhegyre fel, ami ismét ugyanilyen magas, asszem én is tolnék valamit a karomba....
Írta 2006. augusztus 06. - 10:56
Na! én ám fel voltam öltözve...épp a kulacsaimat töltöttem, amikor felhívott Szmörre, hogy visszafordul...Hál Isten...nagyon nyirkos-trutyi idõ van!
Dopping: Egy élkerékpáros azt mondta, ha nem lenne e Touron pl 3 királyetap egymás után, a versenyzõk nem lennének belehajszolva a doppingba. Mert lássuk be, mindig azt várjuk a versenyzõktõl, hogy minden szakaszt megnyerjenek, minden évben egyre gyorsabbak legyenek...nem tudnak a végtelenségig fejlõdni. Szóval ez az élkerékpáros nehezményezte az útvonalválasztást.
Szerintem minden kerékpáros doppingol vmilyen szinten. Csak lehet vki "gyengébbet" nyomat...vki meg átmosatja az ereit. :scared:
Egy ismerõsöm mesélte, hogy egy jóbarátja kerékpározik (kb 18 éves)...aztán gondolta szeretne fejlõdni, ezért kiment Németországba edzõtáborozni. Na ott az edzõk edzés elõtt azzal kezdték, hogy adtak neki vmi löttyöt, hogy igya meg. A srác meg nem akarta, kérdezte mi az. Erre mondták neki, ne foglalkozzon vele, jobban tud tõle lélegezni. Nem itta meg, a többiek igen. Hát le is maradt tõlük mint a borravaló. Aztán a harmadik nap után elege lett és hazajött.
Nos ki tudja mi volt az amit adtak neki? Erre már sosem derül fény. Legális, illegális?...szóval nem csak ProTour szinten nyomatják az ilyen-olyan segédeszközöket. És én speciel nem tudom megmondani, hogy amit ivott(volna) az még belefér vagy nem. Mert lehet csak szõlõcukor volt
The Truth is out there!
Dopping: Egy élkerékpáros azt mondta, ha nem lenne e Touron pl 3 királyetap egymás után, a versenyzõk nem lennének belehajszolva a doppingba. Mert lássuk be, mindig azt várjuk a versenyzõktõl, hogy minden szakaszt megnyerjenek, minden évben egyre gyorsabbak legyenek...nem tudnak a végtelenségig fejlõdni. Szóval ez az élkerékpáros nehezményezte az útvonalválasztást.
Szerintem minden kerékpáros doppingol vmilyen szinten. Csak lehet vki "gyengébbet" nyomat...vki meg átmosatja az ereit. :scared:
Egy ismerõsöm mesélte, hogy egy jóbarátja kerékpározik (kb 18 éves)...aztán gondolta szeretne fejlõdni, ezért kiment Németországba edzõtáborozni. Na ott az edzõk edzés elõtt azzal kezdték, hogy adtak neki vmi löttyöt, hogy igya meg. A srác meg nem akarta, kérdezte mi az. Erre mondták neki, ne foglalkozzon vele, jobban tud tõle lélegezni. Nem itta meg, a többiek igen. Hát le is maradt tõlük mint a borravaló. Aztán a harmadik nap után elege lett és hazajött.
Nos ki tudja mi volt az amit adtak neki? Erre már sosem derül fény. Legális, illegális?...szóval nem csak ProTour szinten nyomatják az ilyen-olyan segédeszközöket. És én speciel nem tudom megmondani, hogy amit ivott(volna) az még belefér vagy nem. Mert lehet csak szõlõcukor volt
The Truth is out there!
Írta 2006. augusztus 06. - 10:53
Este 7körül mentem egy fél tó kört, akkor esetleg ott voltam, amúgy 30kmvel keletebbre voltam...
Mi a baja a binyiglidnek?? én tudok egy naggyon jó szerelõt, Õ szereli az én bicómat is, illetve mutatja hogyan kell és elviekben egy idõ után meg fogom tanulni
Mi a baja a binyiglidnek?? én tudok egy naggyon jó szerelõt, Õ szereli az én bicómat is, illetve mutatja hogyan kell és elviekben egy idõ után meg fogom tanulni
Írta 2006. augusztus 06. - 10:48
elõször is:Az amatör sportolók építik Noé bárkáját,a profik a Titanikot.
aztán:nekem nincs mankóm, de nem is törtem kezem, lábam.a távot végigfutottam valahol középtáj/lyt.több jót nem tudok róla írni.a neten megnéztem az eredményt, és az én rajtszámommal valami tök más hülye van...a cangát meg valami földmûves vénlány kapta
és ha Tarján-...-Tarján kör kb60, akkor az tölünk több mint 80.meiner Ma/einung nach
van még valami?
ja, Szilárd! mi már találkoztunk:Dja.én suhantam kb 60al, te meg 15tel:D
és én barasztbájtal nyomulok. van 2 kereke, amin gurul, montiülés, kormányka, váltó-ami 18ból jelenleg 10 sebességes ja, és össze van firkantva lakkfilccel, amit nem tudok levakarni:(
há ennyi.egyébként most tök szivesen tekertem volna, ha nincs ez a ....... esõ
ja, tegnap nem volt(ak) ott valaki(k) Tatán?
aztán:nekem nincs mankóm, de nem is törtem kezem, lábam.a távot végigfutottam valahol középtáj/lyt.több jót nem tudok róla írni.a neten megnéztem az eredményt, és az én rajtszámommal valami tök más hülye van...a cangát meg valami földmûves vénlány kapta
és ha Tarján-...-Tarján kör kb60, akkor az tölünk több mint 80.meiner Ma/einung nach
van még valami?
ja, Szilárd! mi már találkoztunk:Dja.én suhantam kb 60al, te meg 15tel:D
és én barasztbájtal nyomulok. van 2 kereke, amin gurul, montiülés, kormányka, váltó-ami 18ból jelenleg 10 sebességes ja, és össze van firkantva lakkfilccel, amit nem tudok levakarni:(
há ennyi.egyébként most tök szivesen tekertem volna, ha nincs ez a ....... esõ
ja, tegnap nem volt(ak) ott valaki(k) Tatán?
Írta 2006. augusztus 06. - 10:17
bár ez az élsport, és baromi nagy pénzek vannak benne, igaz az elég gáz, h. belerántják a sportolót, majd kidobják, ha rosszul pisil...
ezért nem vok élsportoló
ezért nem vok élsportoló
Írta 2006. augusztus 06. - 10:12
ezt mind elfogadom, viszont gusztustalannak tartom a csapatok álszent viselkedését, amikor kiderül mindenki megszabadul a "feketebáránytól" (Ullrich, Landis), holott az egész csapat tele van fekete bárányokkal.pontosan, vedd magadat alapul, Õk mennek 1 hónapon át napi átlag 180 km-t, Te csak menny egy hónapon át vegyes terepen napi 100, de legyen benne 2-3 nap hegyis zskasz, vagyis az Északi középhegységben tekerj, Te bírnád, monnyuk ezt a végén 40es átlaggal?
sztem csak az amatõr versenyeken nincs dopping, no meg az összdíjazás akkora összeg, h. bevállalják, és sztem az edzõk ugyanúgy tudnak errõl, csak éppen nem mondják...
Írta 2006. augusztus 06. - 10:10
Biz' Isten olyan ez a fórumozás mint a horgászat, az ember figyeli hol van kapás..Mondjuk itt nem kell "beakasztani":)
Írta 2006. augusztus 06. - 10:10
pontosan, vedd magadat alapul, Õk mennek 1 hónapon át napi átlag 180 km-t, Te csak menny egy hónapon át vegyes terepen napi 100, de legyen benne 2-3 nap hegyis zskasz, vagyis az Északi középhegységben tekerj, Te bírnád, monnyuk ezt a végén 40es átlaggal?
sztem csak az amatõr versenyeken nincs dopping, no meg az összdíjazás akkora összeg, h. bevállalják, és sztem az edzõk ugyanúgy tudnak errõl, csak éppen nem mondják...
bár lehet, h. rosszul látom, meg nem is vagyok benne nagyon, ez az én kis rövid eszme futtatásom, és remélem jön majd vki és kijavít, illetve felvilágosít
bár lehet, h. rosszul látom, meg nem is vagyok benne nagyon, ez az én kis rövid eszme futtatásom, és remélem jön majd vki és kijavít, illetve felvilágosít