Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Ez a videó kicsit megdöbbentõ...Egyszer hagytam a bingám lezáratlanul...többször nem fogom. Bár nem tudom mit érhet a kábeles lezáróm.:(

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ajánlom figyelmedbe az Abus láncokat állitólag verhetetlenek.
Kicsit borsos az áruk, de egy új biciklié sokkal inkább.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én ma nézelõdtem láncügyben.Voltam az OBIban de ott csak gyerekláncok voltak :D
Szóval hintának való szemes lánc.
Voltam a vastelepen is de ott ugyanilyen minõségû volt vastagabban.Az is elcsíphetõ egy célszerszámmal.Még keresgélek extrém vastag(pl mint a karom átmérõje)láncot mindennapos használatra mert már zavar hogy boltba nem tudok elmenni bicajjal mert nincs lakatom.
Ilyen láncra gondoltam :
Feltöltött kép

Eredeti szerzõ Finja:
"Elõbb fûrészelik szét a vázad mint ezt a láncot"
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

cöcö
akkor tudom is kit kell keresni ha eltûnik :P
én ám kegyetlen bosszúálló típus vagyok...egy felkutató-megsemmisítõ TX4-es prototípus...már szedem rá a gyógyszert...biztos jó vicc volt ez most Tigris? :D

hehe....ilyesmire számítottam,,,,de amúgy meg köztudott hogy virsligumist nem lopok....:)

meg 100 milla érték alatt egyébként sem adnám a nevem bûncselekményhez...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

hol is laksz ? és mikor is mész a boltba ?

cöcö
akkor tudom is kit kell keresni ha eltûnik :P
én ám kegyetlen bosszúálló típus vagyok...egy felkutató-megsemmisítõ TX4-es prototípus...már szedem rá a gyógyszert...biztos jó vicc volt ez most Tigris? :D:D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
MOndjuk az azért kemény lenne, ha a fösuli udvarán (ahol mindig van valaki) nekiálna valaki a cangám müteni és senkise szólna rá, amikor nagyon sokan tudják, hogy az enyém.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

...amúgy én itt a faluban az outimmal járok le a boltba azt csak nekidöntöm a kerítésnek...hihi

hol is laksz ? és mikor is mész a boltba ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Ha figyeltél akkor irtam oda is, hogy általában 2 láncot szoktam hordani,

2 lánc az pontosn 2*2mp :P
nekem a kollégium elõl lopták el, ráadásul úgy, hogy még portás is van.

hogy tetszett a videó? :D Azért az már durva amikor kalapáccsal veri szét a lakatot és elmegy mellette egy rendõrautó :D

Szerintem ha valaki lopásra specializálódott, nem érdekli mivel rögzíted, meg hogy fényes nappal van...elviszi egy szempillantás alatt...

Jó nem akarlak szekálni...amúgy én itt a faluban az outimmal járok le a boltba azt csak nekidöntöm a kerítésnek...hihi

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nagyon durva a videó
Ebbe is Trek van:)

Az a baj, hogy az emberek ilyen rohadt érdektelenek más emberel kapcsolatban, mármint mindenki ugy van vele, nem az enyém nem csinálok semmit. Pedig csak ha valaki rászól a tolvajra, hogy mit csinál akkor valoszinüleg abbahagyja és elfut.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ha figyeltél akkor irtam oda is, hogy általában 2 láncot szoktam hordani, na meg álltalában a suli elött, vagy a cégnél szoktam csak ott hagyni.
Egyébként azért 2-t mert buta cigánygyerek álltalában nem áll neki, ha látja, hogy kicsit nagyobb eröfeszitésre lenne szükség és álltalában nem profik lopnak cangát, hanem ilyen kis idióták akik nem is tudják, hogy mi mennyi egy biciklin.
Ja meg van egy lakatom is ám amit pont fel lehet rakni a külökre, meg a hátsó támvillákra.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
hihi Hotmaat olvasom Trek topikban, hogy vkinek láncot ajánlasz lopás ellen? Nekem egyszer úgy lopták el bicómat, hogy ilyen fonott kábel szerûséggel volt egy oszlophoz láncolva...egy lánc nem akadály...a dohogóban volt egy marha jó link: városban csúcsforgalomban kikötöttek bicót és a legnagyobb tömegben tesztelték mire kapják fel az emberek a fejüket...faszikám a végén már flexel vágta le a bringát és érdekes módon nem szólt neki senki semmit...erõvágó meg elfér a tatyóban amivel bármyilen láncot 2 mp alatt elvágnak :(

na meg is van a link: http://neistat.com/p...ief_holding.htm

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én is viszek egy sátrat, de nekem jön a barátnõm is és annak egy barátnõje, szal sok hely nem lesz már benne ... viszont így ti könyebben elfértek a 6személyes sátorban :)

Ami a cserét illeti ... ha az 5 kör kb 40percig tart akkor szerintem érdemes lenne már 1 órát menni és idõre mérni a cserét nem pedig körökre!

amúgy a legutóbbi 24óráson 5en indultunk és 3 sátorunk volt :)
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Meg szerintem ugyse fogunk aludni túl sokat. Ha másért nem is akkor azért se, mert ott leszünk a focipályán tehát elég nagy hangzavar lesz.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ha mindenki alszik, akkor is elég a 6-os sátor. Ami ugye elképzelhetlen.:)
De Ano majd megírja miért kell szerinte minél több sátor. Õ a tapasztalt ebben a témában.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Aszem Ano irta, hogy vigyünk minél több sátrat, de nekem végülis nyolc szerintem is elég a 6-os.
Egy asztal mindenképpen kelleni fog, mindegy,hogy mekkora, de valamin fel kell szeletelni a pizzát, kenyeret,stb......

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én sátrat nem tudok vinni. Azt írtad te hozol egy 6 személyest, Szilárd hoz egy 3x3-as sörsátrat. Annyinak elégnek kell lennie. 2 széket tudok hozni, de megnézem hátha van még valahol több eldugva. Még lehet hogy egy kisebb asztalt is be tudok szerezni.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Tényleg akkor most hány sátrunk lesz?
Én hozok 1-et

És hány szék, meg lesz e asztal?

Ja tényleg én hozok álló pumpát.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ha 5 kör kb 40 perc akkor már teljesen mindegy, hogy 5 körönként vagy óránként váltunk. Azt a 20 percet már bõven ki lehet bírni. Különben meg ha körökben mérjük a váltást, akkor valaki többet valaki meg kevesebbet fog tölteni a pályán. Pl Schnell 10 perc alatt letekeri a maga 5 körét, én meg 2 órát fogok körözgetni.:)
30m2-es hely tényleg elég lesz. Szilárd sátra 9m2 és azon kívül még marad bõven hely más sátraknak, bringáknak, egyébnek.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Amúgy lesz masszõr?

Lesz:

A csapatok kultúrált fogadása érdekében idén újdonság lesz, hogy a versenyen résztvevõk (akik beneveztek, és rajta vannak a hivatalos rajtlistán a Csillebérci Szabadidõközpont 2-es kapuján jöhetnek kocsival – ez közvetlenül szemben van a stadionnal)
A galériában megtalálhatjátok a versenyközpont látványtervét!
A regisztráció a központi sátorban lesz, ahol a csapatok átveszik a rajtszámokat, a csapatpólót, a chip-et és az étkezési és masszás-jegyet. Az összes csapatnak a látványterven látható módon a stadion füves területén a csapatoknak szalaggal és karóval és táblával jelöljük ki a táborhelyet. Az egyéni és duó kategóriákban induló versenyzõknek 15 m2-es a csapatoknak 30 m2-es helyet tudunk biztosítani.

Ez a sportaktivról van. Söt lesz kaja jegy is.

MEg kijelölt sátorhely, ugyhogy nem mi fogjuk eldöntemi, hogy hol lesz a táborunk:( mondjuk 30m2 elég lesz böven .

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szerintem is az lenne a jó megoldás, ha akkor te mennél 1 órát mi meg 5 kör körül. Mert mondjuk én speciel magamon nem ugy vettem észre, mint akinek olyan sokáig kell bemelegednie.
De mondjuk az normális is szerintem,hogy az egyik ember ilyen a másik meg amolyan.

Mellesleg az 5 kör is 15 km szóval azért az is eltart vagy 40 percig.