Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Anett nincs meg utazasi lazad??

még nincs...
De muterom már elbõgte magát tegnap, hogy mi lesz most velük...elmegy a kicsi lányuk...ííííí:bye1:

most éppen azon bosszankodom, hogy már megint elcseszte egy fodrász a hajamat :mad: Kértem legyen szõke melír...hát nem nagyon szõke, de megmagyarázta...szóval holnap megyek a fodrászkellékesbe és megcsinálom magamnak :D Az a tuti! ...áhhggg!!
Amikor vágta akkor is mindig rá kellett szólni, hogy még,még,még rövidebbre...ezek azt hiszik ráérek jövõ héten is :P :-)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

persze hogy indulhat ... a kiírásban aszem nem szerepel semmilyen kitétel a bringa állapotára vonatkozóan ... szal elvileg indulhatnál kemping bringával is ... bár nem ajánlott

nos megint itt, varjuk a torok vacsit es ide keredszkedtem... :D
Ano annyit irnak, h. jol felkeszitett bringa es a hybrid sztem eleg megbizhato, bar a 42es kistanyer combos erdöben, bar Te tudod, ha kell majd kölcsön adom a Vipert :P
Anett nincs meg utazasi lazad??
es igen Hotmaatnak van igaza, egy forumfüggö meg Schwarzenbekböl is ir... :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Edittel biciklizni a legviccesebb, megyünk a bicikliuton és ha bamaba gylogos van elötte akkor egy TÜ-TÜRÜ-TÜRÜ csatakiáltást hallat, mejre tuti minden gyalogos felkapja a fejét és vigyorogva félreugrik.
Mondjuk lehet ha én tenném ugyanezt a mélyebb hangommal akkor nem érném el ugyanezt a hatást.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
ugyan...én egyszer szóltam, hogy "elnézést" mire rámkiabálak, hogy talán csengõt kéne szerelni...most mit mondjak...az emberek hülyék:clap:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én pesten megkaptam a csengõre/kerékpárutamon szabályosan közlekedve,hogy "van kormányom,nem?"
Persze elküldtem a jókur*a anyjába jópár ember elött. :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem a küllöbogyó vicces, meg a csengõ is.
Én most akarok csengöt venni, mert a városban megörjitenek a gyalogosok, hogy állandoan a bicikliuton vánszorognak.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Jés gondolom a küllõbogyóimat is cikinek tartjátok... :D

Nem. Azokat hagyd fenn!:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
khmm-khmm és a csengõvel mi lesz? :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jólvan leszedem!
DE a hajtómû marad.Változás csak annyi rajta hogy a 42es (kistányér) marad rajta.Szerintem elég a 42/13.kizártnak tartom hogy elhajtsam az erdõben.
Ja meg leszedem a sárhányót is.és gondolom a küllõbogyóimat is cikinek tartjátok... :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Azért biztos van valami oka, hogy az országuti kormány az országutikon van és az egyenes kormány meg a MTB-en nem.

Az országuti kormányon tényleg több fogás van mint a montison, de a montist talán biztosabban tudod fogni, meg szélesebben, ezért stabilabb.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Azért biztos van valami oka, hogy az országuti kormány az országutikon van és az egyenes kormány meg a MTB-en nem.

Ja és még mindig nem vagyok senkinek se a "Tomikája" és még mindig gyülölöm ha Tomikáznak. Köszi

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Bolond vagy!:love:

alap :krol:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Bolond vagy!:love:

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Anett,DOLGOZOM MA IS!

Akkor készülj mert megyek! ;) Otthon ne hagyad a pénztárcádat, mert akkor kénytelen leszek kirabolni a pénztárgépet...tudod csak azért kérdeztem dolgozol-e, hogy vigyek harisnyát a fejemre, vagy nem...mert ha nem vagy ott kénytelen vagyok harisnyával rabolni...:nie_patrz

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

A forumfüggõ mindenit kint van Német o-ban azt onnan is ír a forumra:)

Tomi:
Szerintem felejsd el az országuti kormányt!
Mondjuk azt se értem, hogy minek kell egy ilyen moonti-országuti hibridet építeni amikor volt külön outid, meg montid is.

Tomikám,elhiszed nekem hogy százmilliószor több fogás van egy outi kormányon?Na mindegy...szombaton visszaépítem egyenes kormánnyal és hajtómûvel.De a 21-13 fogsorom marad!
"Ha már lúd,legyen kövér!" :D

Anett,DOLGOZOM MA IS! ;)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Õõõ...lenne egy kérdésem.Indulhat olyan montis egy montis versenyen akinek országuti kormány van fent? :D

persze hogy indulhat ... a kiírásban aszem nem szerepel semmilyen kitétel a bringa állapotára vonatkozóan ... szal elvileg indulhatnál kemping bringával is ... bár nem ajánlott :D
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Schnell Tomi ma is dolgozol, ugye? Mert akkor beugranék hozzád a bótba.

Outi kormány? hmm az már majdnem cyclo-cross :D Szerintem miért ne indulhatnál...nem hiszem, hogy kifogásolhatnák, hogy gyorsabban tekersz, mert másmilyen akormányod...de a szervezõktõl kell megkkérdezni, mindenesetre tuti mindenki megjegyezné a résztvevõk közül Tóth Tamás nevét :)

Mi van a Gianttal? Mégsem kapod meg?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
A forumfüggõ mindenit kint van Német o-ban azt onnan is ír a forumra:)

Tomi:
Szerintem felejsd el az országuti kormányt!
Mondjuk azt se értem, hogy minek kell egy ilyen moonti-országuti hibridet építeni amikor volt külön outid, meg montid is.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Õõõ...lenne egy kérdésem.Indulhat olyan montis egy montis versenyen akinek országuti kormány van fent? :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Üdvözlet!
Itt vagyok Schwarzenbekben, nos nekem mindegy, h. Hotmaatnak adok penzt, vagy elmegyek a boltba es megveszem magamnak...
a satrat nem volt idöm felall<tani, de nincs elfelejtve, es bszeltem apummal es mondta, h. jo allapotban van, benne a dobozaban, szal talan nem ettek meg a molyok...
ÖÖÖ sztem nem kell vinni mindenkinek imbuszkeszletet, eleg egy is, a satrat 7en felallitom es utana hetvegen leviszem Törökbalintra..
beszeltem apukammal es engem is levisz kocsival, szal nem kell letekernem.. :)
Valtasok, sztem idore menjünk es ne megtett körre, mivel en gyorsabban megteszek monnyuk 5 kört, mint Edit (bocsi nem akarlak fikazni, eszemben sincs) 5 kört, szal menjen mindenki sztem 1 orat, ha valaki csak 2 kört tesz meg, nem gaz, meg az sem ha SchnellTamas leteker 15 kört, akkor örülünk... :) szal en a tekerjünk 1 orat verziora szavazok, csak mivel szar az idöerzekem, igy nem tom mikor telik le az egy ora, szal valahogy meg kell oldadni az idomerest is, ill a tajekoztatast... :)
Bocsi, h. hosszu lett es, h. nem irtam vesszöket, de lusta vok keresni öket...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)