Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
szia Szmöre!
Ma volt.igen!
Sajnos csak 5.helyen végeztem.Sok buzi szlovák jött és elég erõsnek bizonyultak.
Nem jártam még olyan sokszor Normafánál.Ha jártam akkor is Törökbálint felõl.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Szia Tamás,! Ha jól tudom ma volt a Dobogókõ-i idõfutam. Tudsz róla valamit? Apropó ma jártam családommal a Normafánál és nagyon felcsigázott a felvezetõ út (Alkotás út-Normafa). Nem olyan hosszú (kb. 5-6 km) de rohadt meredek sok szakaszon. Jártál már arra? Ha igen, milyen tapasztalatokkal?
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szia Bloke! Örülök hogy betévedtél!
Fixid megvan még és jól bírja?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Én is voltam Londonban, fodrásznál is voltam, igaz egy Asda-ban (ottani olcsó áruházlánc), és ha elkértek volna 100 fontot biztos körberöhögtem volna a fodrászt.

Hát nekem eddig mindenki azt mondta, hogy hazajárnak fodrászhoz...egy ismerõsöm Írországban magának vágta le a haját...:chin:
Majd akkor kint én is megpróbálom megkeresni azt az olcsó helyet :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én is voltam Londonban, fodrásznál is voltam, igaz egy Asda-ban (ottani olcsó áruházlánc), és ha elkértek volna 100 fontot biztos körberöhögtem volna a fodrászt.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Szerintem ez hülyeség drága London, de ennyire nem.
Én amikor kint voltam azt tapasztaltam, hogy átlagosan 2*3* drágábbak a dolgok mint ithon.
Persze ithon is lehet 10-15eft-ért hajatvágatni.
Én egy normális fodrásznál szoktam fuzetni 1400ft ami szerintem abszolút nem sok, persze pesten el lehet menni 5000 ugyanerre, csak minek.

Hotmaat örülök, hogy vannak elképzeléseid, meg logikusnak is tûnik amit mondasz, csak sajnos nem egyezik azzal amit azok mondanak akik kint élnek. Mert az utóbbi idõben sokat dumáltam olyannal aki kint él, vagy élt, és bizony 100-300 font kint egy fodrász. Az egy dolog, hogy az alapvetõ dolgok (élelmiszer, póló) nem kerülnek annyival többe, de sajna fodrászhoz menni kint...kmm...finoman szólva is luxus!

de nem csak Londonba... amikor Hollandiában voltam, ott is majd minden csajnak hosszú haja volt, mert ott is eszméletlen drága a fodrász. :(

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szerintem ez hülyeség drága London, de ennyire nem.
Én amikor kint voltam azt tapasztaltam, hogy átlagosan 2*3* drágábbak a dolgok mint ithon.
Persze ithon is lehet 10-15eft-ért hajatvágatni.
Én egy normális fodrásznál szoktam fuzetni 1400ft ami szerintem abszolút nem sok, persze pesten el lehet menni 5000 ugyanerre, csak minek.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
40.000Ft-ért vágnak hajat?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

hihi de azt azér hozzá kell, tenni, hogy egy sima hajvágás 100 font kint, ami több mint 40 ezer Ft ez a: :scared:
szóval hamar visszajön az ára

Így igen. De 100 font? Én jó ha 2 fontot fizettem utoljára. Igaz kb 3 éve voltam fodrásznál.:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

1,5 milla egy fodrász tanfolyam?:scared:
Itthon a levelezõsbõl megtanulod 100-200 ezerbõl. Vagy inkább járok suliba miatta 3 évig.

hihi de azt azér hozzá kell, tenni, hogy egy sima hajvágás 100 font kint, ami több mint 40 ezer Ft ez a: :scared:
szóval hamar visszajön az ára

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

1 pillanat-pillanat...bocsi hogy offoljuk a topicok de évekig tanulják...khmm, szakmunkás képzõben Néztem kint tanfolyamot, 1 év 1,5 milla..hmmm :chin: na figyyeljetek, még bármi lehet :D

1,5 milla egy fodrász tanfolyam?:scared:
Itthon a levelezõsbõl megtanulod 100-200 ezerbõl. Vagy inkább járok suliba miatta 3 évig.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
1 pillanat-pillanat...bocsi hogy offoljuk a topicok de évekig tanulják...khmm, szakmunkás képzõben :P Néztem kint tanfolyamot, 1 év 1,5 milla..hmmm :chin: na figyyeljetek, még bármi lehet :D

na majd küldök a hajamról egy elõtte-utána képet...bruhahaha most hétvégén lesz a mûvelet :-D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
De most az a lényeg Tomi hogy Anett megakarja mutatni Angliának hogy a magyar lányok milyen vicces,elba*zott hajjal rohangálnak.
HAJRÁ ANETT! ;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Végülis biztos nem nehéz azért tanulják évekig a rendes fodrászok:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
na szép...Szilárd szegény kislányt egy villanykörtével tartjátok a markotogban? :D

hotmaat én még nem találtam meg azt a fodrászt aki után érdemes lenne utána menni :D

De most-most-most voltam a fodrászkellékesnél és 720 ft-ból megvettem mindent ami a szõkítéshez kell! :lol1: Ha sikerül a mûvelet, nyitok Londonban egy hajfestõ boltot!!! hahaha sõt megtanulok hajat is vágni!!!! Nem lehet olyan nehéz...mit nekem! :P

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nekem a legjobb, en nem jarok csak evente 1x fodraszhoz igazitani 1 picit, es akkor is a szomszed csajszihoz( nem veletlen :P) es neki muszaj olyan hajat csinalnia, amit szeretnek, mert apum a hazmester es ha kimegy az izzo naluk, akkor sötetben kell elniük :D
Ma fogok binyiglizni bibibiiiiiiii :D
berelnek nekünkvalami kerekpart es azzal nyomunk le 18 km-t, de 9 kmnel nyomunk egy versenyt egy ilyen kezihajtannyal, mint amiket a mesekben (pl Lucky Luck) hasznalnak...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Fodrász témában nekem bevált, hogy találtam egy olyan fodrászt aki normálisan le tudja nyirni a hajam azt követem mindenhova.
Elösször itt dolgozott Törökbálinton majd átköltözött Érdre és már ott is a 3 helyén van, de én mindig megyek utánna, nekem megér ennyit.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Akkor sok sikert! ;)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Anett,miért nem oda jársz fodrászhoz mellénk?

Hát az összes fodrászt nem próbálhatom ki...nekem minden fodrász csak egyszer tudja jól lenyírni a hajamat. Ha már másodszor megyek vissza hozzá, tuti elbénázza...nemtom hogy csinálják.

Ahova most járok ott az a jó, hogy több fodrász van egy üzletben és hétfõtõl vasárnapig reggeltõl estig vannak és nem kell bejelentkezni...csak odamész és max 1 órát vársz...

...még keresem az igazit :P

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Anett,miért nem oda jársz fodrászhoz mellénk?