Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Húúú akkor korán kell kelnem... :D
Pite tudod a számom, ha valami közbe jönne??

Nem...
Közben priviben ment az enyém...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Húúú akkor korán kell kelnem... :D
Pite tudod a számom, ha valami közbe jönne??
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Feltöltött kép

akkor a mekinél 10kor? és onnan 10 sem kell, h. a dózsa györgy útra beérjünk kényelmes tempóban...
AKKOR MINDENKI, 10:30RA CSÚSZIK A TALÁLKA, H. EMSZÍ PITE IS TUDJON JÖNNI!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
akkor a mekinél 10kor? és onnan 10 sem kell, h. a dózsa györgy útra beérjünk kényelmes tempóban...
AKKOR MINDENKI, 10:30RA CSÚSZIK A TALÁLKA, H. EMSZÍ PITE IS TUDJON JÖNNI!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Akkor az OBI elõtt?? ((új obi van, úgy egy éve))
Mennyi idõ alatt érsz be??

Új Obi... Hmm... Régen ott volt kinn a hídnál/mekinél/autópiac is ott volt hétvégente a parkolóban... ott mérnek a rendõrök... még a buszpályaudvartól kifele. Nemtom mennyi idõ átérni, számoljunk 22es átlagot hátha lesz szél. Ha jó erõben leszek akokr 27es átlaggal, de ne az optimálist nézzük.

Hmm, most nézem 24.964 km, akkor 1 óra kell. Akkor cirka 10re beérek ( ha nem késik a vonat), és akkor Meki/híd/buszpályaudvar?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Akkor az OBI elõtt?? ((új obi van, úgy egy éve))
Mennyi idõ alatt érsz be??

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

csak országútizás lesz szombaton, úgy 45-50 km... Tatabánya Tata Tarján Tatabánya körön, van benne egy finom domb... :)

Hmm... azzal együtt ha letekereg TBányáig azzal már normális kör :)
Ha kapok ma nyerget (mert ugye eltört a verin :( ) akkor joinolok; feltéve ha vki kijön elém Tbány elejére...
Bár odafele lehet vonatozok; reggel hideg van, meg nyirkos, amitõl kikészül a térdem tekerés nélkül is.
Meg végre rájöttem hogy lehet állítani az ellenzõt a bukómon, úgyhogy outin is normálisan használhatom.

9re ér almásfüzitõre, és mivel 1 órát nem várok, onnan áttekerek Tbányára... Csak ott nem igazán vagyok ismerõs, tudom hol az Obi meg a mûvház (asszem az ahonnan a G50 szokot indulni), így kéne aki elkísér vmelyiktõl a starthoz... Szilárd? :-)
Gondolom 3/4 10re kényelmesen átérek Tbányára, nem?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem lesz idén több maraton most volt szombaton az utolsó, amit mi le is nyomtun Edittel.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
csak országútizás lesz szombaton, úgy 45-50 km... Tatabánya Tata Tarján Tatabánya körön, van benne egy finom domb... :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
:-(

Hova is mentek, mert az nem látom.

(Jah, közbe éltem maratonoztam, Bükk meg Márta is megvolt, hamég leszmostanában vmi akokr elugrok arra is :) Jah, meg növesztettem a 'tankot' :( .)

Jah, Rájdergörlt látta már vki tekerni is; vagy még mindig csak elvi síkon teker? :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem sajna C mert nagy családi összeröfi lesz.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Feltöltött kép

Dömös, Prédikálószék.

Ide szeretnék .. mondjuk szombaton, vagy legalábbis hétvégén kitekerni. Akár itthonról, akár ha vonattal jönnétek akkor mondjuk Esztergomtól.
Lefele gyalog jöttem az út 70%án, fain.

Elvileg jó idõ is lesz... és szép helyeken van, jó úton, nincs szétb***a vízmosásokkal etc, lefele lehet zúzni :)

Na, érdekel vkit?!
(Hmm, úgy látom szervezõdik vmi más akkorra...)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem is mennénk melletted, ha nem hozol bukót, kb. 2 km-s lemaradással követnél minket :P

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Alap hogy hozol bukót!Ne légy felelõtlen!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
nekem jó a 10.

a 2000ret meg nekem is csak KÉNE 8 percre futni:(fõleg, h múlt héten csak bringával edzettem

ja, igazából jó lenne, ha vinnék bukót?csak mert a bukó életet menthet
fú...terveztem egy tök jó bigyót a bicóra:Dmég szombatig lehet felfestem, és akkor meglátjátok, milyen csini:Dígy is az...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
JÖhetsz nyugodtan, a Dózsa György út az az, ami a kis teszkó és a vasútállomás között megy Bánhida felé, és ahíd után rögtön jön a sétálló utca...
remélem be tudtad azonosítani... :)

Jarfijoci

Jarfijoci

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Várjatok megyk én is...
Hol van a Dózsa Görgy út?? (melyik az a sok közül?) Pesten elõbb megtalálom mint itthon :))

Na jó ne vegyetek ám komolyan nem megyek csak megijesztettelek egy kicsit...
Jó tekergést!!!!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én megmondtam :P

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

h. neki mindegy,

Nekem mindegy :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nos senkinek nem jó??