ismét hátteret váltottam
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. szeptember 25. - 20:00
köszi Mx... 
ismét hátteret váltottam
ismét hátteret váltottam
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. szeptember 25. - 19:30
Néztétek már a http://www.edfoto.extra.hu -n a képeket? Nagyon jó. Le van bontva csapatokra. De megint csak Schnell és Szilárd van a középpontban, csak most Anoval kiegészülve. Rólam 1db képet találtam. Hotmaat és Edit rajta sincs.
Írta 2006. szeptember 25. - 19:26
OHHH igen igen nézzétek csak a nevem nagy betû lett az elsõ
:)
Thanks Lord Lesli
Thanks Lord Lesli
Írta 2006. szeptember 25. - 19:19
Ja az kell is:)
Néztem az idömet tegnapról és 1.47 lett a 32 km-en.
Nem is rossz elsöre:D Jövöre az 1.30 a cél.
Néztem az idömet tegnapról és 1.47 lett a 32 km-en.
Nem is rossz elsöre:D Jövöre az 1.30 a cél.
Írta 2006. szeptember 25. - 18:58
Én meg végig a prérin mentem, de nem baj ezzel is erõsödök.Dee
Fújt mit állat, de az erdõben nem:D
Írta 2006. szeptember 25. - 18:51
Dee
Mondjuk amikor jöttem lefele gazdagréten végig szembefújt és a szokott 55-60 helyett csak 40-45-el mentem. De még mindig jobb volt, mintha amikor felfele mentem fújt volna szembe.
Mondjuk amikor jöttem lefele gazdagréten végig szembefújt és a szokott 55-60 helyett csak 40-45-el mentem. De még mindig jobb volt, mintha amikor felfele mentem fújt volna szembe.
Írta 2006. szeptember 25. - 18:34
Felétek nem fúj a szél? Elmentem tekerni és a Tatabánya-Várgesztes utat 1 óra alatt tettem meg, végig széllel szembe. Visszafele tettem egy kerülõt Környe fele, felmentem Szilárdhoz is a Gálra és ez 40 perc volt. Másfélszeres utat kb 3/4-ed idõ alatt tettem meg. De visszafele nagyon jó volt jönni.
Írta 2006. szeptember 25. - 17:29
Tekertem ma 40km-t a Jánoshegyen, meg környékén. Nagyon jól esett, de sajnos én is:(
Illetve nem is estem, hanem eldöltem, mit egy zsák krumpli:D
Mentem le a kilátotól azon a lépcsös ösvényen és az egyik visszaforditó kanyarnál ahol szinte álltam, hogy pont visszaügyeskedjem a bringát két lépcsõ közé. Na szóval beakadt az elsõ és a hátsó kerekem is egyszerre egy-egy nagyobb köbe, minek következtében nem tudtam elõre menni, viszont ez annyira meglepett, hogy nem volt elég idõm oldani, és biztonságosan lerakni a lábam. Ugyhogy fogtam és rátenyereltem egy köre, ami elég mély nyomot hagyott bennem, még most is baromira fáj a mancsom, meg szép kék is lett:)
Illetve nem is estem, hanem eldöltem, mit egy zsák krumpli:D
Mentem le a kilátotól azon a lépcsös ösvényen és az egyik visszaforditó kanyarnál ahol szinte álltam, hogy pont visszaügyeskedjem a bringát két lépcsõ közé. Na szóval beakadt az elsõ és a hátsó kerekem is egyszerre egy-egy nagyobb köbe, minek következtében nem tudtam elõre menni, viszont ez annyira meglepett, hogy nem volt elég idõm oldani, és biztonságosan lerakni a lábam. Ugyhogy fogtam és rátenyereltem egy köre, ami elég mély nyomot hagyott bennem, még most is baromira fáj a mancsom, meg szép kék is lett:)
Írta 2006. szeptember 24. - 21:01
Na hát akkor tartsátok fejben a szombatot!és készüljetek, hogy le lesztek nyomva!
:D
hát asszem nem tartok veled...:(holnap
de Tatán leszek.negyed 4es busszal megyek, és kitudja meddig leszek ott...
tök rácsodálkoztam szombaton, h p.u.-p.u.-ig is 3perccel lehagytam a tatai buszt
hát asszem nem tartok veled...:(holnap
de Tatán leszek.negyed 4es busszal megyek, és kitudja meddig leszek ott...
tök rácsodálkoztam szombaton, h p.u.-p.u.-ig is 3perccel lehagytam a tatai buszt
Írta 2006. szeptember 24. - 21:01
már rég visszaépítettem!
jó éjt!
RiderG,holnap akkor nem jösz?
jó éjt!
RiderG,holnap akkor nem jösz?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. szeptember 24. - 20:46
már vissza is építetted???? küllõgyöngyök vannak hozzá?? 
Tamás tudsz nekem adni egy olyan kis cuccot, ami a gyorszárra kell, de nem a kallangyús végére, hanem a fogsorhoz, az a mûanyag baszás...
remélem tudod mire gondolok, az enyém szabadon forog, ((2 hét után tönkre tettem...
))
persze a kerekem nem mozog, csak az a mûanyag cucc...
Tamás tudsz nekem adni egy olyan kis cuccot, ami a gyorszárra kell, de nem a kallangyús végére, hanem a fogsorhoz, az a mûanyag baszás...
remélem tudod mire gondolok, az enyém szabadon forog, ((2 hét után tönkre tettem...
persze a kerekem nem mozog, csak az a mûanyag cucc...
Írta 2006. szeptember 24. - 20:41
höhö.az biztos izgibb, mint körbe-körbe rohangálni edzés gyanánt.aztán ráadásul még kapom a leba*ást, mer múlthéten(ezen a héten) nem voltam, amikor kismaratonra kéne készülni.amugy meg mi jogon kérik tõlem számon?akkor megyek, ha kedvem tartja.de ha rá akarnak kényszeríteni, én csakazért se fogok menni...velem ne akarjanak szórakozni!
ááh...
ááh...
Írta 2006. szeptember 24. - 20:33
Holnap én megyek ha minden igaz.4-5 körül a sárhányósommal.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. szeptember 24. - 20:33
Írta 2006. szeptember 24. - 20:26
péntek nekem nem jó, szombat??
Írta 2006. szeptember 24. - 20:24
Ez A beszéd!!!
Írta 2006. szeptember 24. - 20:20
na az jó, ha nem értetek.elég bonyolult a lelkivilágom.de ha õszintén szeretnétek, mehetünk együt valamikor:)...
Írta 2006. szeptember 24. - 20:17
Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor ez egy ilyen 9es hét..
Akkor ez egy ilyen 9es hét..
Írta 2006. szeptember 24. - 20:15
Ja tényleg a lényeg:
Edit ma 9. lett felnött nõi korcsoportban.
Ügyi voltál Cicus
Edit ma 9. lett felnött nõi korcsoportban.
Ügyi voltál Cicus
Írta 2006. szeptember 24. - 20:04
jaj már...
nem teszed ezt, mi sem vagyunk egy szinten, ami az erõt illeti és mégis egy csomót megyünk együtt...
nem teszed ezt, mi sem vagyunk egy szinten, ami az erõt illeti és mégis egy csomót megyünk együtt...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére