Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
akkor majd meglátjuk mikor lesz idõm felvonatozni pestre és elbuszozni a blahára... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jaja, slickkel nem poén; jó az út, rendes gumival lehet csapatni! :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

szal 500 méter séta, de megéri??
jövõ szombat valaki??

Szilárd, azért ha terepre mész akkor sztem tegyél fel monti gumit....prédikálót sztem meg lehet csinálni óvatosan szlikkel, de ha már ott vagytok, akkor már ne korlátozzon a lehetõségekben a gumi....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
szal 500 méter séta, de megéri??
jövõ szombat valaki??

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

lehet menni slickkel?? naggyon szupi, mikor megyünk, mit mondtatok??

azért módjával....:) mindenesetre szentendre, pilisszentkereszt, esztergom, pilismarót felõl a királykuti nyereg megközelíthetõ aszfalton, onnan kb 2 km sotteres dózerút, - lefelé nem mintás gumival azért elég komoly féktépés sztem- és onnan van 4-500 méter erdei ösvény az viszont nagyjából szintben ..bár itt ott kissé köves....szal az szlikkel vszinû tólós
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
lehet menni slickkel?? naggyon szupi, mikor megyünk, mit mondtatok??

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Jónak hangzik mikr megyünk?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Na nem lesz róla kép?:D
Egyébként merre van az a prédikáló? Meg mi az , meg egyébként mikor megyünk?:)

nem rakta fel még a kolléga a képeit, én meg nem csináltam, kicsit elvette a kedvem a fent lébecoló "kiránduló" társaság - kb 12 éves kiccsajok, meg krapekok olyan 10 darab, 2 tanárral, egyik blázról a másikra gyújtottak, mindezt elég nagy zajjal - prédikálószék amugy dömös fölött található a visegrádi hegység második legmagasabb hegye /órám szerint 635m, térkép szerint 639/ kilátással a börzsönyre visegrádra stb......

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na nem lesz róla kép?:D
Egyébként merre van az a prédikáló? Meg mi az , meg egyébként mikor megyünk?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

neeeeeeeeeeeee mert akkor beleszeretek mégjobban a helybe és akkor el akarok oda menni és akkor kell vennem erdõ gumit és nincs kedvem hozzá, meg macera cserélni... :)

momentán ha csak prédikálóra mentek, akkor oda mehetsz szlik gumival is..legfeljebb az uccsó 200 méteren tolod, :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

mit??
h. elfáradtál-e?? nálunk ez az alapkérédés örökké... ((akkor is ha teszkóba megyek kenyérért, meg akkor is ha Visegrádon vagyok valakivel éépen... )) :D

háát...nem egészen.nem ilyen rózsás a kapcsolatom az õsökkel...
szal aszongya:te most bepiáltál:wtf: , vagy szerelmes vagy.
mer jó kedvem volt, amit otthon ritkán szoktam kimutatni.de nem szokásom alkoholizálni.azért kedves...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ilyent koptattam 24H- ismerem, van is belõle egy db a bicajom mellett, emellé nincs kedvem mégegyett beszerezni....

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

neeeeeeeeeeeee mert akkor beleszeretek mégjobban a helybe és akkor el akarok oda menni és akkor kell vennem erdõ gumit és nincs kedvem hozzá, meg macera cserélni... :)

Lusta decnó :D

Itt a te gumid:
Schwalbe
Black Jack 26x1,9 v. 2,1

Posted Image
eBIKE Ár: 1 862,- Ft

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

kérsz mai képeket prédikálóról ? :)

Aha-aha! Hozzuk meg a kedvet a többieknek! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
mit??
h. elfáradtál-e?? nálunk ez az alapkérédés örökké... ((akkor is ha teszkóba megyek kenyérért, meg akkor is ha Visegrádon vagyok valakivel éépen... )) :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
na kicsit:p elfáradtam azért.kaja után jól bealudtam.most vagyok újra friss
ja, az olajat elfelejtettem...

tudni akarjátok, mit kérdezett muti, mikor hazaértem?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Jó idõ volt; kkövetkezõleg pedig go Prédikálószék (Dömös; Szilárd, lapozz vissza ;-) )
D

kérsz mai képeket prédikálóról ? :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
ScnellT, na ez az a pilács amit mondtam: :)

Posted Image

Na ez brutttál :-). Az árára nem vagyok kíváncsi :(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Én sose szoktam a szorólencséjét használni. Pont az a jó benne, hogy azért nem kell, mert ahova nézel, ugyis oda világít. A Cateye elém a myo meg mindig oda ahova nézek:D Persze ez kis szokást igényel, hogy mindig mozgasd a fejedet, és ne csak a szemedet.

Vágom... én mondjuk azt imádom a ledben hogy homogén; és amerre járok sötétben erdõben ott sok kerülgetni való van, így látnom kell a melletem lévõ dolgokat is ha hirtelen kerülnöm kell, ezért gondoltam hogy majd wideban; meg még nem nagoyn van ami elém világítson (vagy 900ftos bb elemes cateye :-D ).
De aszfalton nincs ilyen baj meg ott gyorsabban is megyek, oda gondoltam lencse nélkül

( a többieknek akit érdekel errõl van szó:

http://forum.bikemag...p?t=13&page=112 )
Posted Image
Posted Image