Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ma megnéztem 689. alkalommal az Eurotripet...
annyit tudok mondani, h. LOL :D :lol1:
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Sunset üdvözletét küldi mindenkinek!Majd ha be lesz kötve a net majd lesz újra!Addig is tekerjen mindenki sokat!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

ajj má...ezen nincs mit megbocsátani:)nem tehetek róla, hogy nem engem láttál...többet tekernék valószínûbb lenne hogy valahol úton útfélen megelõzlek:p...blablabla...
hétvégén valaki valamerre? (nekünk szombaton nincs suli:Dháhá)

Majd figyelek,hogy még idõben megtudjak kapaszkodni a szélárnyékodban ha birom szusszal.:)Tényleg ma nem tekertél a rugógyár felé?Ma melóból arra gurultam hazafelé,hogy gyüjjön a km.
GT-Atee

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Én is voltam én is voltam.
Nem sokat, csak egy 19km, mert csak ennyire volt idõm munka után, de ez is több mint a semmi.:)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Olyan szép idõ volt ma!Úgy irigylem azt aki volt ma tekerni, nekem sajna kimaradt. Nekünk szombattól 1 hét síelés:)

Akkor engem irigyelhetsz. Én voltam.:) RG-vel is találkoztam.

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Olyan szép idõ volt ma!Úgy irigylem azt aki volt ma tekerni, nekem sajna kimaradt. Nekünk szombattól 1 hét síelés:)
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ajj má...ezen nincs mit megbocsátani:)nem tehetek róla, hogy nem engem láttál...többet tekernék valószínûbb lenne hogy valahol úton útfélen megelõzlek:p...blablabla...
hétvégén valaki valamerre? (nekünk szombaton nincs suli:Dháhá)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

jól van no:)

Szilárd, én tekertem helyetted is;)
fél3kor elindultam, Gesztesre, hát vót nagy szembeszél, felmásztam várba is(majdnem)amikor csörög a tel.kedves barátnõm kérdi, nincs-e kedvem bicózni:D...na jó.aztán zúgtam haza(3 perc somlóig)ez a hátszeles dolog nagyon bejött...aztán hazaértem, felpattanok másik kedvesemre, és go vissza síkvölgy...ekkor már kicsit kivoltam, se nem ettem, se nem ittam...de attól független jól elszórakoztunk...és fél 6 után haza is értünk:)
(ja -2,5kiló (váó(!)))de már telekajoltam magam

Ezek szerint nem téged láttalak,ezer bocsi.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jaa addig még sufni tuninggal meg kell csinálni az ufo hátsólámpámat, mert a tartóját 24H-n elhagytam... :D
vakahogy majd felkötöm a hátitagyómra, azon mozog rendesen és akkor világít is :lol1:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

én a rádióban hallom, de még mindig jobb ha azt mondom, h. esni fog, de sütött, mintha fordítva ;)

Ez igaz. Majd holnap meglátjuk igazad lesz-e.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én a rádióban hallom, de még mindig jobb ha azt mondom, h. esni fog, de sütött, mintha fordítva ;)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

délutánra úgy mondják, h. elõfordulhat, tehát vag szakadni fog egész nap, 25 fok lesz és napsütés, két véglet ;)

Múltkor is azt mondtad, hogy esni fog egész nap, de sütött a nap. Neked már nem hiszek.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
délutánra úgy mondják, h. elõfordulhat, tehát vag szakadni fog egész nap, 25 fok lesz és napsütés, két véglet ;)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

õõõõõõ ha már mindenki tekert, akkor remélem tekertetek helyettem is, mert én ma bioszt tanultam...
majd holnap kemény 10-11 km-t le edzésre, meg vissza, bár holnap délutánra esõt mondanak, szal ki tudja mi lesz belõle...

Esõ ne legyen! Holnap is turulozni akarok.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Ok,jól van na csak kérdeztem,még látásból nem ismerlek és gondoltam lehet te voltál.:)

jól van no:)

Szilárd, én tekertem helyetted is;)
fél3kor elindultam, Gesztesre, hát vót nagy szembeszél, felmásztam várba is(majdnem)amikor csörög a tel.kedves barátnõm kérdi, nincs-e kedvem bicózni:D...na jó.aztán zúgtam haza(3 perc somlóig)ez a hátszeles dolog nagyon bejött...aztán hazaértem, felpattanok másik kedvesemre, és go vissza síkvölgy...ekkor már kicsit kivoltam, se nem ettem, se nem ittam...de attól független jól elszórakoztunk...és fél 6 után haza is értünk:)
(ja -2,5kiló (váó(!)))de már telekajoltam magam

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
õõõõõõ ha már mindenki tekert, akkor remélem tekertetek helyettem is, mert én ma bioszt tanultam...
majd holnap kemény 10-11 km-t le edzésre, meg vissza, bár holnap délutánra esõt mondanak, szal ki tudja mi lesz belõle...

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

hát engem nem szoktak csak úgy megelõzni...:pde amugy nem lehettem, mert nem.:Dde ma, ha mentek Várgesztes felé, akkor még az is lehet, hogy engem láttok:D(szép idõ van, és jó lesz haza hátszélben...)

Ok,jól van na csak kérdeztem,még látásból nem ismerlek és gondoltam lehet te voltál.:)
GT-Atee

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hy evribodri

Voltam ma tekerni egy laza 30-at terepen. Na de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy majdnem megevett egy falka kutya. Nagyon para volt. Két kaukázusi, meg 3 közepes méretû keverék. Az egyik kissebb majdnem utolért, már kapott a lábam felé.
Banyek ennyire még nem tekertem biciklit, mint most, lett is egy szép 195-ös pulzusom :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Ma meló után át tekertem Tatára havercsávóhoz,oda fele csak úgy süvítettem a hátszélben,hazafele meg már keményen kellett küzdeni a 25km/h felettiért de marha jól esett.ridergirl20 nem lehet,hogy mi egymást láttuk?Két leányzót láttam ma,egyiket Tatáról kifele mentem õ trekingel jött szembe,a másikat szintén hazafele Szõlõs után elõztem meg.Nem te voltál az eggyik?

hát engem nem szoktak csak úgy megelõzni...:pde amugy nem lehettem, mert nem.:Dde ma, ha mentek Várgesztes felé, akkor még az is lehet, hogy engem láttok:D(szép idõ van, és jó lesz haza hátszélben...)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mx?!voltál ma tekerni?lehet hogy láttalak...

Igen tekertem tegnap. Turulnál voltam. Lehet hogy engem láttál.:)

ne már, ekkora király csávó jött velem szembe?? bazz ((minden irónia nélkül!))
bár nem értem miért dh-s konával gurulgat jobbra balra..

Lehet, hogy nem csak gurulgat vele.