annyit tudok mondani, h. LOL

Majd figyelek,hogy még idõben megtudjak kapaszkodni a szélárnyékodban ha birom szusszal.:)Tényleg ma nem tekertél a rugógyár felé?Ma melóból arra gurultam hazafelé,hogy gyüjjön a km.ajj má...ezen nincs mit megbocsátani:)nem tehetek róla, hogy nem engem láttál...többet tekernék valószínûbb lenne hogy valahol úton útfélen megelõzlek:p...blablabla...
hétvégén valaki valamerre? (nekünk szombaton nincs suli:Dháhá)
Akkor engem irigyelhetsz. Én voltam.Olyan szép idõ volt ma!Úgy irigylem azt aki volt ma tekerni, nekem sajna kimaradt. Nekünk szombattól 1 hét síelés:)
Ezek szerint nem téged láttalak,ezer bocsi.jól van no:)
Szilárd, én tekertem helyetted is;)
fél3kor elindultam, Gesztesre, hát vót nagy szembeszél, felmásztam várba is(majdnem)amikor csörög a tel.kedves barátnõm kérdi, nincs-e kedvem bicózni:D...na jó.aztán zúgtam haza(3 perc somlóig)ez a hátszeles dolog nagyon bejött...aztán hazaértem, felpattanok másik kedvesemre, és go vissza síkvölgy...ekkor már kicsit kivoltam, se nem ettem, se nem ittam...de attól független jól elszórakoztunk...és fél 6 után haza is értünk:)
(ja -2,5kiló (váó(!)))de már telekajoltam magam
Ez igaz. Majd holnap meglátjuk igazad lesz-e.én a rádióban hallom, de még mindig jobb ha azt mondom, h. esni fog, de sütött, mintha fordítva
Múltkor is azt mondtad, hogy esni fog egész nap, de sütött a nap. Neked már nem hiszek.délutánra úgy mondják, h. elõfordulhat, tehát vag szakadni fog egész nap, 25 fok lesz és napsütés, két véglet
Esõ ne legyen! Holnap is turulozni akarok.õõõõõõ ha már mindenki tekert, akkor remélem tekertetek helyettem is, mert én ma bioszt tanultam...
majd holnap kemény 10-11 km-t le edzésre, meg vissza, bár holnap délutánra esõt mondanak, szal ki tudja mi lesz belõle...
jól van no:)Ok,jól van na csak kérdeztem,még látásból nem ismerlek és gondoltam lehet te voltál.
Ok,jól van na csak kérdeztem,még látásból nem ismerlek és gondoltam lehet te voltál.hát engem nem szoktak csak úgy megelõzni...:pde amugy nem lehettem, mert nem.:Dde ma, ha mentek Várgesztes felé, akkor még az is lehet, hogy engem láttok:D(szép idõ van, és jó lesz haza hátszélben...)
hát engem nem szoktak csak úgy megelõzni...:pde amugy nem lehettem, mert nem.:Dde ma, ha mentek Várgesztes felé, akkor még az is lehet, hogy engem láttok:D(szép idõ van, és jó lesz haza hátszélben...)Ma meló után át tekertem Tatára havercsávóhoz,oda fele csak úgy süvítettem a hátszélben,hazafele meg már keményen kellett küzdeni a 25km/h felettiért de marha jól esett.ridergirl20 nem lehet,hogy mi egymást láttuk?Két leányzót láttam ma,egyiket Tatáról kifele mentem õ trekingel jött szembe,a másikat szintén hazafele Szõlõs után elõztem meg.Nem te voltál az eggyik?
Igen tekertem tegnap. Turulnál voltam. Lehet hogy engem láttál.Mx?!voltál ma tekerni?lehet hogy láttalak...
Lehet, hogy nem csak gurulgat vele.ne már, ekkora király csávó jött velem szembe?? bazz ((minden irónia nélkül!))
bár nem értem miért dh-s konával gurulgat jobbra balra..