Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2007. március 10. - 21:52

Gt-Atee, SchnellTamás és Finja???
Rgnek írok akkor, h. 14:00kor a körforgalomban bánhidán, esõ esetén (ami nem lesz!) automatikusan sztorno...
Rgnek írok akkor, h. 14:00kor a körforgalomban bánhidán, esõ esetén (ami nem lesz!) automatikusan sztorno...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2007. március 10. - 18:19

Ha holnap nem jön közbe semmi akkor részemrõl jó lenne egy Tatabánya-Várgesztes kör esetleg Tata felé kiegészítve. Mondjuk 14:00-kor Bánhidán a körforgalomnál.(nem a közepén! Szilárd figyelsz!). RG-nek én nem nagyon tudok írni, de ha valaki tud akkor tegye meg.
Bocsi bloke de nekem is sok lenne még így tavasszal az a kör. Meg ahhoz vonatozni is kéne.
Bocsi bloke de nekem is sok lenne még így tavasszal az a kör. Meg ahhoz vonatozni is kéne.

Írta 2007. március 10. - 15:50

most van pénzem, én küldök holnap egy helyszínt meg egy találkaidõpontot...
go dekatlanba kesztyût venni, meg ilyen kormányvéget, ha látok, de az csak naggyon talán...

go dekatlanba kesztyût venni, meg ilyen kormányvéget, ha látok, de az csak naggyon talán...

Írta 2007. március 10. - 15:40

Úúú holnap én nagyon szeretnék tekerni valamerre, remélem el tudok szökni itthonról, mert tegnap álati nagy balhé volt, ami még érezteti hatását...
kis mese:
tegnap ugye kicsit pipa voltam, és akadt lelki társam, szal felzúztunk a hegybe, aztán össze-vissza "hemperegtünk" a sárban (nem is mert csak én borultam:D)el is tévedtünk...kijukadtunk a dh pálya útátugratásánál, ott pereceltem is egyet, a pedál beleállt a vádlimba... ...hazaértem tiszta mocskosan, a fejemrõl csöpögött a sár...mostam egy órát, közben hallgathattam mummy szitkozódását...nagyon nem bírjuk egymást...aztán elmondta még párszor, hogy szülinapomon kivágnak a francba...
de állatira megérte, imádom a sarat és szivesen mennék legközelebb is:)
most tûzök is mer mingyá gyün, azt lesz kapsz ha nem tanulok szépen az asztalomnál, aztán ha összejönne valami tekerés, valaki megtenné, hogy elpazarol rám egy smst?!
kedves Bloke!engem azóta is érdekel a kör, csak hát a körülmények+az edzettségi szintem nem teszik lehetõvé számomra az efféle mókákat...
kis mese:
tegnap ugye kicsit pipa voltam, és akadt lelki társam, szal felzúztunk a hegybe, aztán össze-vissza "hemperegtünk" a sárban (nem is mert csak én borultam:D)el is tévedtünk...kijukadtunk a dh pálya útátugratásánál, ott pereceltem is egyet, a pedál beleállt a vádlimba... ...hazaértem tiszta mocskosan, a fejemrõl csöpögött a sár...mostam egy órát, közben hallgathattam mummy szitkozódását...nagyon nem bírjuk egymást...aztán elmondta még párszor, hogy szülinapomon kivágnak a francba...
de állatira megérte, imádom a sarat és szivesen mennék legközelebb is:)
most tûzök is mer mingyá gyün, azt lesz kapsz ha nem tanulok szépen az asztalomnál, aztán ha összejönne valami tekerés, valaki megtenné, hogy elpazarol rám egy smst?!

kedves Bloke!engem azóta is érdekel a kör, csak hát a körülmények+az edzettségi szintem nem teszik lehetõvé számomra az efféle mókákat...
Írta 2007. március 10. - 13:22

sorry ez nekem így sok még, így tavasszal elég nekem egy 30-35 km is bõven...
majd nyáron lehet róla szó...
Holnapra már jó idõt mondanak, akkor megyünk valamerre valamennyit??
majd nyáron lehet róla szó...
Holnapra már jó idõt mondanak, akkor megyünk valamerre valamennyit??

Írta 2007. március 10. - 11:42

Én vasárnapra tervezek egy Komárom-Észak Komárom-Párkány-Esztergom-Komárom kört, valakit nem érdekelne?
Most vasárnap valaki?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2007. március 09. - 23:21

Írta 2007. március 09. - 22:09

óóó köszönöm
jól esik, h. nem felejtettétek el

jól esik, h. nem felejtettétek el

Írta 2007. március 09. - 21:59

Mivel vasárnap nem leszünk itthon ezúton szeretnék sok-sok boldog névnapot kívánni Szilárdunknak!!!:clap:
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)
(Albert Einstein)
Írta 2007. március 09. - 21:27

akkor nem is tévedtem sokat, akkor most is írom, h. jó havat, ezekszerint van is

Írta 2007. március 09. - 17:09

Köszi.
Állitólag tegnap este esett egy csomó hó ott ahova megyünk. Juppí
Egyébként holnap reggel indulunk jó korán.
Állitólag tegnap este esett egy csomó hó ott ahova megyünk. Juppí
Egyébként holnap reggel indulunk jó korán.
Írta 2007. március 09. - 17:00

ma go edzésre..)
holnap suli...
utána meg go a dekatlanba Budaörsre...
Hotmaat! A jó havat kívánságot 2 nappla késõbbre szántam, valamiért olyan szombat hangulatom van...
holnap suli...

utána meg go a dekatlanba Budaörsre...

Hotmaat! A jó havat kívánságot 2 nappla késõbbre szántam, valamiért olyan szombat hangulatom van...

Írta 2007. március 09. - 16:30

akkor mégis pályázhatok a kukába szánt gumikra?
Vedd ugy, hogy a tieid.
Írta 2007. március 09. - 15:40

pár száz ember...ááh inkább nem mondok semmit
Írta 2007. március 09. - 14:55

Köszi HOtmaat! de csak poénnak indult, elszmájliztam, meg rájöttem, h. mikorra megyünk, addigra beszerzek egy conti explorert....
Jó havat nektek és napsütést mellé!!!
MI történt RG?? nem olvassa, csak párszáz ember maximum, szóval nyugodtan megoszthatod
Jó havat nektek és napsütést mellé!!!

MI történt RG?? nem olvassa, csak párszáz ember maximum, szóval nyugodtan megoszthatod

Írta 2007. március 09. - 14:54

köszi Atee:)tegnap még jó napom is volt.na de maa...utálok minden embert...inkább csak egy fajtájukat...vazz...ezt a napot szivesen kitörölném életembõl
és nem akarom ám lenyúlni Hotmaat terepgumiait...
és nem akarom ám lenyúlni Hotmaat terepgumiait...
Írta 2007. március 08. - 22:36

Köszönöm-köszönöm,pedig nem is figyeltem a hsz-eket.GT-Atee írta a topikba a 8000. hszt!!!!
gratula neki! :clap: :mmraise:
én a 10000re gyúrok
és ez a 2500. hozzászólásom... rohadt nagy függõ vagyok...
Ezúton szeretném megragadni az alkalmat,hogy boldog és kellemes Nõnapot kívánjak minden hölgy fórumos társunknak.:clap:
GT-Atee
Írta 2007. március 08. - 21:57

Szilárd:
Nekem van 2 azaz két darab felesleges 2.1-es terepgumim. Nem a legjobb minöség,de a slicknél azért jóval jobb. Dit bringáján volt gyárilag, de szivesen odaadom, ha kére, mert ugyis kidobásra van itélve.
most köcsögnek látszanék, ha beszólnék azzal a célzattal, hogy megpróbáljam lenyúlni elõle?

Írta 2007. március 08. - 21:37

Gerecsére én csak annyit mondanék: Mikor megyünk?
Azért mentünk mindig itt a környéken, mert ti sose hivtok
Egyébként 2-szer is voltam már a gerecsében, csak te egyszer se voltál ott.
Szilárd:
Nekem van 2 azaz két darab felesleges 2.1-es terepgumim. Nem a legjobb minöség,de a slicknél azért jóval jobb. Dit bringáján volt gyárilag, de szivesen odaadom, ha kére, mert ugyis kidobásra van itélve.
Azért mentünk mindig itt a környéken, mert ti sose hivtok

Egyébként 2-szer is voltam már a gerecsében, csak te egyszer se voltál ott.

Szilárd:
Írta 2007. március 08. - 21:27

mindegy majd akkor boltolok, ha biztos lesz a túra idõpontja, most másra spórolok, az ajándék meg inkább kesztyû lesz, az fontosabb