Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Már esik:(
Asszem ma nem megyünk kirándulni se gyalog se bringával:(
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Nálunk még nem esik tekerj egyet itt, van olyan jó mint nálatok:)
Jó tanulást!
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
gõrgõ nem volt, mert nincs görgõm...
és esik az esõ :( :( én zukorból vagyok, asszem tanulni fogok...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Kiestem és unatkoztam így valamit kellett csinálnom:)
Tegnap lezavartad a focit, a röpit és a görgõt is?Le a kalappal!
(Albert Einstein)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jah azt hittem úgy csinálsz mint én... hanem tudok aludni, beülök a gép elé és olvasgatok ezt azt...
OK Atee, akkor fél kettõkor még felnézek majd forumra...
Mx, Schnell, Rg???

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
ok!majd igyekszem sokatsokat irni!szerintem a holnapi tekeres kimarad,mert meg javaban tart a pokerparty-bocsi a hibakert csak notebook-rol potyogok...:)
(Albert Einstein)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

én a délután 2 órási indulásra gondoltam, de csúsztatható egy kicsivel késõbbre is.. de 3ig el szeretnék indulni, mert oké világos van még fél 5 körül, de már hideg, a két órai értékhez képest...

OK,ha megyek megpróbálok még írni elötte úgy fél kettõig.

Ha addig nem írok menj nyugodtan,ne várj rám.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én a délután 2 órási indulásra gondoltam, de csúsztatható egy kicsivel késõbbre is.. de 3ig el szeretnék indulni, mert oké világos van még fél 5 körül, de már hideg, a két órai értékhez képest...

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Lea!
250tõl törzsvendég leszel, szal hajrá!!! :)
háát ezen is túl vagyok, érdekes volt, nem mondanám rossznak... naggyon durva amúgy, valami milliomosé az egyesület, van 6-7 röplabda csapata, nem szed tagdíjat, meg ilyenek, nagyon komoly.. :)
holnap valaki bicikli, délután természetesen, egy gesztes oda vissza, erõtõl függõen megspékelve egy tatai vagy rugógyári kitérõvel. nos?

jah az éltesbõl gyalog jöttem haza, ez Editéknek és JÁbornak nem sokat mond, de a tbányaiaknak talán mond valamit....
25-30 perc séta erõltetett menetben...

Tekerés?

Mikor?

Lehet,holnap még el kell látogatnom északi szomszédainkhoz,még nem tudom mikor érek haza.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Lea!
250tõl törzsvendég leszel, szal hajrá!!! :)
háát ezen is túl vagyok, érdekes volt, nem mondanám rossznak... naggyon durva amúgy, valami milliomosé az egyesület, van 6-7 röplabda csapata, nem szed tagdíjat, meg ilyenek, nagyon komoly.. :)
holnap valaki bicikli, délután természetesen, egy gesztes oda vissza, erõtõl függõen megspékelve egy tatai vagy rugógyári kitérõvel. nos?

jah az éltesbõl gyalog jöttem haza, ez Editéknek és JÁbornak nem sokat mond, de a tbányaiaknak talán mond valamit....
25-30 perc séta erõltetett menetben...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Miért baj? Semmi különös csak kedvem lett hozzá és már unom azt a vendég megnevezést a nevem alatt:)
Már van kemény 33 HSZ-em:)

Dehogy baj! Csak eddig elég ritkán irogattál és az utóbbi napokban megszaporodtak a hsz-id. Csak irogass szorgalmasan. A cél a phorumus maximus rang.:)

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Igen errõl volt szó még korábban. Én úgy tudom hogy még tavaly nem volt ideje vele foglalkozni azért nem csinálta. De azóta mi a helyzet arról fogalmam sincs. Nekem van egy verzióm, de az csak a pálya és elég kicsi a felbontása.
Mi ez az aktív fórumozás a részedrõl mostanában?

Miért baj? Semmi különös csak kedvem lett hozzá és már unom azt a vendég megnevezést a nevem alatt:)
Már van kemény 33 HSZ-em:)
(Albert Einstein)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Tényleg fiúk nem tudjátok, hogy mi van az Ano által készített 24H-s filmmel?Tudtommal még arról volt szó, hogy pizza és sör kíséretében összeülünk és jól megnézzük.Nem?:)

Igen errõl volt szó még korábban. Én úgy tudom hogy még tavaly nem volt ideje vele foglalkozni azért nem csinálta. De azóta mi a helyzet arról fogalmam sincs. Nekem van egy verzióm, de az csak a pálya és elég kicsi a felbontása.
Mi ez az aktív fórumozás a részedrõl mostanában?

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Tényleg fiúk nem tudjátok, hogy mi van az Ano által készített 24H-s filmmel?Tudtommal még arról volt szó, hogy pizza és sör kíséretében összeülünk és jól megnézzük.Nem?:)
(Albert Einstein)

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás

délután röplabda edzés, fél 5tõl 6ig, fél 7tõl 8ig foci, utána még másfélórát görgõzni kellene, és akkor ez egy szép nap lenne... :-)

az biztos, teljesitmény a 3.n. tuti, hogy jol fogsz este aludni :)

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

az régi vonatokat folyamatosan cserélik, de azt hallottam, h. ezeknek is vannak gyerekbetegségeik, nem túl kiszámíthatóak, így egy csomót kell õket tesztelni homokzsákokkal, meg vízben :P :P
de amúgy naggyon komoly vonatok, csak még azt a funkciót kellene bekötni bennük, ami németországban is van, h. bemondják melyik állomás jön és elõreláthatólag hány perc, de ne legyünk telhetetlenek. :)

Az állomásokat még nem mutatja de a Talent MÁV felirat és az idõ, dátum gyakran megjelenik.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az régi vonatokat folyamatosan cserélik, de azt hallottam, h. ezeknek is vannak gyerekbetegségeik, nem túl kiszámíthatóak, így egy csomót kell õket tesztelni homokzsákokkal, meg vízben :P :P
de amúgy naggyon komoly vonatok, csak még azt a funkciót kellene bekötni bennük, ami németországban is van, h. bemondják melyik állomás jön és elõreláthatólag hány perc, de ne legyünk telhetetlenek. :)
délután röplabda edzés, fél 5tõl 6ig, fél 7tõl 8ig foci, utána még másfélórát görgõzni kellene, és akkor ez egy szép nap lenne... :-)

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Elõfordulhat, de lehet hogy te fogsz felébreszteni.:D

Cöcöcö...:P
(Albert Einstein)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Leht, hogy ebédidõben megunom az egészet és hazamegyek azért addigra remélem felkelsz:):)

Elõfordulhat, de lehet hogy te fogsz felébreszteni.:D

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Ha szerncséd van akkor kifogod az új vonatot.
17:15 nekem megfelel 24-én. Addigra talán felkelek.:) Ha korábban végzel akkor szólj!

Leht, hogy ebédidõben megunom az egészet és hazamegyek azért addigra remélem felkelsz:):)
(Albert Einstein)