Hotmaat-ezt a esti tekerést mostanában én is hanyagolnám majd ha picit melegebb lesz,bevallom õszintén hosszabb távon ilyenkor még fázós vagyok.
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2007. március 29. - 21:40
Írta 2007. március 29. - 20:36
a többi necces...
Írta 2007. március 29. - 20:27
Akkor megint egyedül fogok boklászni.
Holnap 13-tól szoritani nekem,mert mert matekból szigorlatozom amiben benne vannak a:
Analizis, Valoszinüség számítás, Operációkutatás, Leiró statisztika, Matemetikai statisztika, Modszertani számitástechnika.
Fuh leirni is sok nem hogy megtanulni.
Kb 6 könyv anyaga.
Írta 2007. március 29. - 20:22
Írta 2007. március 29. - 20:21
napközben is csak 9-15 fok lesz...
meg így éjszakázni nem sok kedvem van, de nappal hajlandó vagyok bemmeni erdõbe, de 7:30ra miért akarsz jönni, akkor kezdõdik az elsõ órám??
Este te lüki :lol1:
Egyébként nincs hideg, csak fel kell öltözni:D
Na mind1 én megprobáltam.
Írta 2007. március 29. - 20:18
meg így éjszakázni nem sok kedvem van, de nappal hajlandó vagyok bemmeni erdõbe, de 7:30ra miért akarsz jönni, akkor kezdõdik az elsõ órám??
Írta 2007. március 29. - 20:15
Na gyere már tök jó lesz. Komolyan iszonyat muris este az erdõben hasítani. Kicsit lassabb az ember, de nagy móka.
Atee?
Mx?
Rg?
Sun?
Schnell?(bár õ 1000 éve nem járt erre)
Írta 2007. március 29. - 20:12
Írta 2007. március 29. - 20:10
Na valami laza terepezés mondjuk 30 km körüli? Van kedvetek? Legyen már!!!! Én most nagyon rákattantam az éjszakai biciklizésre.
Írta 2007. március 29. - 19:55
nos kapott valaki kedvet??
Mx, linkelj légyszi egy ilyen képet, mert hirtelen nem találtam egyet sem...
Írta 2007. március 29. - 16:01
Kaptam igen. Felirattam ugyanazt mint tavaly. Így reménykedhetek a gyors javulásban. A héten nem bringázok. Vagyis már nem, mert hétfõn voltam.Mx! Térdeddel mi van, kaptál rá valami csodaszert??
A bringáról készült makro képeket nézd meg. Próbáld kitalálni melyik képen milyen alkatrész van.kutya fáját, mekkora jó képek.
Írta 2007. március 29. - 15:57
Mx! Térdeddel mi van, kaptál rá valami csodaszert??
holnap délután valaki egy könnyed bringázásra kapható?? Tatabányaiak elõnyben
Írta 2007. március 29. - 10:47
Ok. Majd máskor ha jössz suliba, vagy jöttök bringázni akkor visszahozzátok a dvd-ket. Annyira nem sürgõs. Legfeljebb Tisza-maratonon visszakapom.Hali! Úgy néz ki nem megyek vizsgázni, inkább segítek a cégnek költözködni, úgy gondolom hasznosabb meg nem is volt kedvem azért annyira tanulni:p
Majd még beszéljünk, hogy akkor mikor tali!Ha te utazhatsz új piros vonattal, akkor nagyon foglak irigyelni:)
http://www.petefagerlin.com
Nézzétek meg a linket. Nagyon szép képek.
Írta 2007. március 29. - 10:25
Nem akarok még pénteken is a terhetekre lenni. Inkább felmegyek szombaton, és vállalom a koránkelést. Úgysem kell sok cuccot vinni 2 napra. És esetleg eldicsekedhetek Editnek azzal, hogy én a szép piros vonattal mentem, és õ még mindig nem.
Amúgy Edit szombattal mi lesz?
Hali! Úgy néz ki nem megyek vizsgázni, inkább segítek a cégnek költözködni, úgy gondolom hasznosabb meg nem is volt kedvem azért annyira tanulni:p
Majd még beszéljünk, hogy akkor mikor tali!Ha te utazhatsz új piros vonattal, akkor nagyon foglak irigyelni:)
(Albert Einstein)
Írta 2007. március 28. - 21:37
Nem vagy gyenge egyszerüen csak szeretsz bringázni és nem bírtad ki gurulás nélkül.gyenge ember vagyok, nem bírtam ki, mentem egy karikát a városban, igaz csak fél óra volt, és köbö 12 km...
most meg Adagiot hallgatok és torzulok a neten, meg msnezek, jó kis esti program.
Ma nekem is be kellet érni csak a melósjárattal,de nem volt hiába való a nélkülözés a GT-t tuningoltam fel egy újj elsõ fékkel.:bananadan
Írta 2007. március 28. - 20:46
mondjuk osztrákoknál éjjel a dunában
Írta 2007. március 28. - 20:37
Hotmaat!
Én nyáron szívesen megyek veled éjszaka, de ilyenkor azért még lehet fázni nem??
vagyis nehéz eltalálni az optimális öltözéket, vagy ez csak az én fejemben fordul meg mint kérdés??
Oké már Mx-nek is felvetettem MSN-en, hogy csináljunk éjszakai turát.
Nem nehéz belöni az öltözködést. 1 hosszuujú 1 polarpulcsi 1 széldzseki alulra cicanaci meg egy fejkendõ azt kész. Ha meg azt akarod, hogy legyen nálad tartalék akkor hozol egy táskát és elraksz bele ezt azt.
Írta 2007. március 28. - 20:11
Én nyáron szívesen megyek veled éjszaka, de ilyenkor azért még lehet fázni nem??
vagyis nehéz eltalálni az optimális öltözéket, vagy ez csak az én fejemben fordul meg mint kérdés??
Úristen mekkora szám ez itt a link alatt:
Írta 2007. március 28. - 20:09
Van ilyen vendégszoba ott nincs semmi oda lennél berakva. De ha nemakarsz nem kell, csak akkor azért leszek szomorú, mert elmarad az éjszakai móka:(
Írta 2007. március 28. - 20:00
Nem akarok még pénteken is a terhetekre lenni. Inkább felmegyek szombaton, és vállalom a koránkelést. Úgysem kell sok cuccot vinni 2 napra. És esetleg eldicsekedhetek Editnek azzal, hogy én a szép piros vonattal mentem, és õ még mindig nem.MX
Lea kitalált egy jó ötletet. Mi lenne, ha amikor megyünk 21-én szombaton akkor elõtte pénteken feljönnél hozzánk és akkor nem kell hülyéskedned szombat reggel a vonattal, meg a pakolás is könnyebb.
Azt meg én kitaláltam hozzá, hogy akkor péntek este mehetnénk itt nálunk egy éjszakai kört:D
Amúgy Edit szombattal mi lesz?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére