most meg Adagiot hallgatok és torzulok a neten, meg msnezek, jó kis esti program.

befigyelt ma 4 turul.
Bocsi RG, h. nem fordultunk meg, csak teszteltem Loor barátomat, h. mennyire erõs
Szállás mennyi? Említetted, hogy valami ismerõsnél lenne. Tegnap még úgy volt, hogy csak én férek be hozzátok. Ha Balu is jön akkor hogy fogunk elférni?Oké de gondolkozz gyorsan, mert azért valamit mondanunk kell a szállásra. Egyébként szerintem akkor is gyere, ha fáj, legfeljebb Baluval tekered lájtosban a rövidtávot, mert õ most fog elösször komolyabban bringázni a balesete óta és még mindig sántikál.
Én már rögtön igent mondanék de nem tudok. Nem szeretnék úgy elindulni, hogy 5km után már nem látok a fájdalomtól. Kb 2 hét gondolkodási idõt tudtok adni? Addigra már tudok biztosat mondani. Vagy ha sok akkor menjetek nélkülem. Azt is megértem.
Én már rögtön igent mondanék de nem tudok. Nem szeretnék úgy elindulni, hogy 5km után már nem látok a fájdalomtól. Kb 2 hét gondolkodási idõt tudtok adni? Addigra már tudok biztosat mondani. Vagy ha sok akkor menjetek nélkülem. Azt is megértem.Hát jó lenne minél hamarább.
Igen mondtam, hogy mennék csak még azt nem tudom, hogy megyek-e. Újra térdfájással küszködök, és nem tudom, hogy elmúlik-e akkorra. Ma megyek orvoshoz, remélhetõleg kapok rá valamit. Ha igen akkor addigra valószínûleg rendbe jövök és megyek. Legfeljebb rövidtávon indulok. Ugye nem kell most eldöntenem?MI megyünk tiszamaratonra nem tudom, nektek van e kedvetek? Ha igen szóljatok, mwert akkor úgy készülünk, de hozzánk csak +1 ember fér be. Szállás, meg ha minden igaz egy ismerõs fogadóban lesz.
MX mintha te mondtad volna, hogy jönnél.
Úgy döntöttem elindulok a Tisza Maratonon. Az útvonal ugye a gáton halad. Tudja esetleg valaki, hogy ez füvet, murvát vagy mit jelent? Az autómban egy személynek és bike-nak van még hely szívesen elviszek bárkit, ha igényt tart rá, benzinköltség betársulás nélkül. T.bányáról indulok.
Fõleg Hotmaat fog nagyot menni. Azzal a bringával kötelezõ.
Nem te vagy fázós. én hosszúmezben majd összefagytam, igaz lefele. Ehhez képest találkoztam Loor fórumtárssal, aki rövidnadrág+rövidmezben turulozott.Ma nekem is forogtak a kerekek 30km-en keresztül meló után,picit hideg volt ma szél de lehet csak én vagyok fázós.
Ennek még mindig megvan az esélye. Kicsit mindenki fejlõdik, és nagyobb bátorsáágal tekerunk, akár esõben is. Fõleg Hotmaat fog nagyot menni. Azzal a bringával kötelezõ.csak annyi volt, h. ha egy kicsit jobban megyünk jövõre, akkor simán meglehet a dobogó, meg ilyenek.