Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
gyenge ember vagyok, nem bírtam ki, mentem egy karikát a városban, igaz csak fél óra volt, és köbö 12 km...
most meg Adagiot hallgatok és torzulok a neten, meg msnezek, jó kis esti program. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
MX
Lea kitalált egy jó ötletet. Mi lenne, ha amikor megyünk 21-én szombaton akkor elõtte pénteken feljönnél hozzánk és akkor nem kell hülyéskedned szombat reggel a vonattal, meg a pakolás is könnyebb.
Azt meg én kitaláltam hozzá, hogy akkor péntek este mehetnénk itt nálunk egy éjszakai kört:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
gonosz.

:D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

én próbáltam õket vissza húzni :P

:P
na jó nem ám:)
mostan má mennem kell...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
igen, tegnap Loorral voltam, aki rövidmezben nyomta, narancssárga meridás barátom meg a naracssárga meridás barátom :D
ma nem megyek turulozni, mert pihenõ napot tartok, vagyis verset tanulok és verselemést írok....
és nem volt olyan beszélgetõs a tempó, vagyis én próbáltam õket húzni :P

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

befigyelt ma 4 turul. :)
Bocsi RG, h. nem fordultunk meg, csak teszteltem Loor barátomat, h. mennyire erõs :o

megbocsátok:)csak mert én se fordultam meg, és mert nem is bírtam volna a beszélgetõs tempótokat:pamúgy ha megyek még egyet, simán befoglak Titeket:Dde jó móka ez a Turul...:)
ja, Loor az, aki múltkor Mx-el beszélt?és a narancs Meridás csak nem a narancs Meridás barátod?:chin:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Beszéltem Baluval. Valoszinüleg ugy fog kinézni a szállás, hogy az nekünk nem kerül pénzbe, viszont lehet hogy kéne bérelni utánfutót, amivel levisszük a bringákat. Ebben az esetben 6-an is tudunk menni. Utánfutó bérlés kb 4000 pénz. Tehát ha 2 napra kell akkor 8000 ami fejenként 2000. Viszont ha többen megyünk(6?) akkor kevesebb.
De lehet, hogy nem is kell utánfutó, meg ha csak 4-en vagyunk akkor ugyis beférünk a buszba bringástól.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szállást még nem tudom. Balu visz minket busszal. Csak a buszba hátulra csak 4 bringa fér be. Egyébként mehetnénk 6-an is, csak akkor is csak 4 bringa fér be.
Szállás, meg ugy lesz, hogy a Balu által neki van valami ismeröse akinek Tiszafüreden van étterme aminek a tetejében vannak szobák, de hogy mennyi, meg hogy azt még nem tudom, mert Balu még lusta volt megkérdezni:p

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Oké de gondolkozz gyorsan, mert azért valamit mondanunk kell a szállásra. Egyébként szerintem akkor is gyere, ha fáj, legfeljebb Baluval tekered lájtosban a rövidtávot, mert õ most fog elösször komolyabban bringázni a balesete óta és még mindig sántikál.

Szállás mennyi? Említetted, hogy valami ismerõsnél lenne. Tegnap még úgy volt, hogy csak én férek be hozzátok. Ha Balu is jön akkor hogy fogunk elférni?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma ismét csak egy kellemes 30-ast gurultam,meg mamát látogattam és jól besütiztem.:)
GT-Atee

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Voltam tekerni erdõben, most értem haza. Teszteltem a lámpám és még mindig nagyon jó :D Azért az erdõ este egyedûl a sötétben elég para:p

Én már rögtön igent mondanék de nem tudok. Nem szeretnék úgy elindulni, hogy 5km után már nem látok a fájdalomtól. Kb 2 hét gondolkodási idõt tudtok adni? Addigra már tudok biztosat mondani. Vagy ha sok akkor menjetek nélkülem. Azt is megértem.

Oké de gondolkozz gyorsan, mert azért valamit mondanunk kell a szállásra. Egyébként szerintem akkor is gyere, ha fáj, legfeljebb Baluval tekered lájtosban a rövidtávot, mert õ most fog elösször komolyabban bringázni a balesete óta és még mindig sántikál.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
befigyelt ma 4 turul. :)
Bocsi RG, h. nem fordultunk meg, csak teszteltem Loor barátomat, h. mennyire erõs :o

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hát jó lenne minél hamarább.

Én már rögtön igent mondanék de nem tudok. Nem szeretnék úgy elindulni, hogy 5km után már nem látok a fájdalomtól. Kb 2 hét gondolkodási idõt tudtok adni? Addigra már tudok biztosat mondani. Vagy ha sok akkor menjetek nélkülem. Azt is megértem.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Sziasztok!:)
akkor most röviden élménybeszámolok:tegnap elõtt olyant mentem, h:Várgesztes-vár-környe-tata-tb:), aztán tegnap meg turult+kis csemetekert-kört futottam, és végig futottam!:)ja és találkoztam Mx-el, mint mindíg amikor turul felé járok:)...
valamint rájöttem miért is tekerek bukó, kulacs, meg sokszor fék nélkül.az az igazság, hogy felelõtlen, hebehurgya nemtörõdöm emberke vagyok, meg sokszor elég szórakozott, és ez azért van, mert a tenyeremen nincs sors-vonalam:o
jah, amúgy kellenének azok a gumik, csak mond meg, hol mikor s hogyan:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát jó lenne minél hamarább.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

MI megyünk tiszamaratonra nem tudom, nektek van e kedvetek? Ha igen szóljatok, mwert akkor úgy készülünk, de hozzánk csak +1 ember fér be. Szállás, meg ha minden igaz egy ismerõs fogadóban lesz.
MX mintha te mondtad volna, hogy jönnél.

Igen mondtam, hogy mennék csak még azt nem tudom, hogy megyek-e. Újra térdfájással küszködök, és nem tudom, hogy elmúlik-e akkorra. Ma megyek orvoshoz, remélhetõleg kapok rá valamit. Ha igen akkor addigra valószínûleg rendbe jövök és megyek. Legfeljebb rövidtávon indulok. Ugye nem kell most eldöntenem?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
MI megyünk tiszamaratonra nem tudom, nektek van e kedvetek? Ha igen szóljatok, mwert akkor úgy készülünk, de hozzánk csak +1 ember fér be. Szállás, meg ha minden igaz egy ismerõs fogadóban lesz.
MX mintha te mondtad volna, hogy jönnél.

Ha meg többen lennénk akkor egy lelkes forumos is tett felajánlást a MAratonok topickban

Úgy döntöttem elindulok a Tisza Maratonon. Az útvonal ugye a gáton halad. Tudja esetleg valaki, hogy ez füvet, murvát vagy mit jelent? Az autómban egy személynek és bike-nak van még hely szívesen elviszek bárkit, ha igényt tart rá, benzinköltség betársulás nélkül. T.bányáról indulok.

Kérlek használd a módósít gombot és a multiquote funkciót legközelebb.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Fõleg Hotmaat fog nagyot menni. Azzal a bringával kötelezõ.:)

Ja majd begyujtom a rakétákat :D:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Ma nekem is forogtak a kerekek 30km-en keresztül meló után,picit hideg volt ma szél de lehet csak én vagyok fázós.

Nem te vagy fázós. én hosszúmezben majd összefagytam, igaz lefele. Ehhez képest találkoztam Loor fórumtárssal, aki rövidnadrág+rövidmezben turulozott.:)

csak annyi volt, h. ha egy kicsit jobban megyünk jövõre, akkor simán meglehet a dobogó, meg ilyenek.

Ennek még mindig megvan az esélye. Kicsit mindenki fejlõdik, és nagyobb bátorsáágal tekerunk, akár esõben is. Fõleg Hotmaat fog nagyot menni. Azzal a bringával kötelezõ.:)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma nekem is forogtak a kerekek 30km-en keresztül meló után,picit hideg volt ma szél de lehet csak én vagyok fázós.
GT-Atee