Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ez komoly, vagy csak egy tréfa(a dátum alkalmából!)??? :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Rossz hírem van:
Új lánytagot kell majd keresnünk 24 órásra, mert edit nem jön velünk.

Ja
meg Passauba is 3-an megyünk, ugyhogy MX ne vegyél sátrat, mert az enyém 3 személyes.

Ez most miért hogyan mi okból?:confused:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Rossz hírem van:
Új lánytagot kell majd keresnünk 24 órásra, mert edit nem jön velünk.

Ja
meg Passauba is 3-an megyünk, ugyhogy MX ne vegyél sátrat, mert az enyém 3 személyes.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
akkor én hullámtant fogok tanulni, vagy spanyol kötõmód használatot, de lehet hogy mértani sorozatokat matekból, de még az is megeshet (ennek a legkisebb az esélye), hogy Ady Léda verseinek az elemzését fogom beletömni a fejecskémbe, szóval én tuti nem leszek ott a körforgalomnál.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Gratulálok Hotmaat a szigorlatodhoz.

Üdv újjra itt Grolsch.Délelött vagyis nemsokára megyek bátyámmal tekerni,ha valaki még jönne úgy 10:05 fele leszünk a majdnem körforgalomnál,ja Mátyáskút-Szárligetfele megyünk.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
WOW!!!
gratula Hotmaat!!! :)
És igen RG=Ridergirl.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
RiderGirl
A topick látogatója.

Gyerekek nemrég értem haza buliból és mi vár ithon?!

MEGVAN A SZIGORLATOM!!!!!!!!!!!! :bananadan :jupi: :ed:

Tomi
Örül nagyon örül :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
hellosztok

sajnos nem nagyon tudom kovetni a forum esemenyeit, de szeretnek mindenkit udvozolni.

Aprilis 8-an vasarnap erkezem haza, es 18-an megyek vissza Londonba.Ja es nem felejtem itt a bringam :D

Ja egy kerdes: Ki az az RG aki az msn-en felvett a listajara? cangaforever@...???
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

bazz én 18:20ra értem haza, kiszámoltam, köbö 8as átlagot mentünk, ha a pihenõket is beleveszem, ha nem akkor 10 km/h-st, ami elég gyenge, null edzés nélkül is kellene mennie egy 15ösnek sztem... :o
de azért jó volt. Narancssárgameridás barátom SportContactja gyárihibás volt, az oldalfala szétnyílt 52 km után, gorbáról 72vel jött le, majd utána egy órával eldurrant, rohadt nagy mákja volt.
Jut eszembe, nem tud valaki egy festõ mûhelyt, ahol minõségi lakkozást vállalnak?? mert egyik osztálytársam vázán van 3 aláírás, és azt akarja megõrizni az utókor számára egy minõségi lakkozással.. ha tud valaki egy ilyen, ne tartsa magában légyszíííííí. köszi :)

Hát szerencséje volt narancssárgameridás haverodnak mert gorbáról lefele tényleg nagyot lehet zakózni,egyszer ott bátyám kisodródot egy kanyarban országutival(régebben felszorták zuzalékkal,jó régen úgy 14-15éve) de a mai napig emlékszek rá kristálytisztán milyen látvány volt és mekkora mákja,hogy karcolásokkal megúszta,azóta hordunk sisakot.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
bazz én 18:20ra értem haza, kiszámoltam, köbö 8as átlagot mentünk, ha a pihenõket is beleveszem, ha nem akkor 10 km/h-st, ami elég gyenge, null edzés nélkül is kellene mennie egy 15ösnek sztem... :o
de azért jó volt. Narancssárgameridás barátom SportContactja gyárihibás volt, az oldalfala szétnyílt 52 km után, gorbáról 72vel jött le, majd utána egy órával eldurrant, rohadt nagy mákja volt.
Jut eszembe, nem tud valaki egy festõ mûhelyt, ahol minõségi lakkozást vállalnak?? mert egyik osztálytársam vázán van 3 aláírás, és azt akarja megõrizni az utókor számára egy minõségi lakkozással.. ha tud valaki egy ilyen, ne tartsa magában légyszíííííí. köszi :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma megvolt az idei második Gorba köröm,nagyszerüen jó idõ volt,szépen sütött a nap és még Szilárd is találkoztam meg az osztályával.:bananadan
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

24H-ra meg nem kommentálok semmit se.Nem titokzatoskodom,de nem is tárom fel szívem legmélyén éldegélõ terveimet.A lényeg a lényeg hogy megyek 24h-ra legyen az egy csapattal vagy soloban! ;)

De azért idõben tájékoztatsz minket ugye?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Üdv Emberek!

Láttam az elmúlt hosszú napokban,hetekben sokmindent.
24H vagy RG látott engem részt,stb...
RG ténylög láthatott engemet a házjuk környékin :)
24H-ra meg nem kommentálok semmit se.Nem titokzatoskodom,de nem is tárom fel szívem legmélyén éldegélõ terveimet.A lényeg a lényeg hogy megyek 24h-ra legyen az egy csapattal vagy soloban! ;)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
:)hih. engem majd szétfeszít az energia:Deddíg ott görnyedtem a nébet bigyón, de még nem talláltam ki mivel üssem ki magam:Dbringa/futás?/mind2?
de az mekkora már, hogy osztállyal el tudtok menni bringázni??:wtf: ez komoly?
egyébként Nadapon épp most zajlik a mezei OB, amire lustaságom, meg puhányságom...stb miatt nem mentem, úgyhogy busszúból azért majd jól kinyírom magam:D:Dmert megérdemlem:o
I'm not normal

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Edit mostanság nem jön velem sehovase bringázni, ugyhogy nem hinném, hogy jönne Normafára. Nem tom mi van vele teljesen le van punnyadva:(

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

azt, hogy már le is beszélted Edittel és mentek Normafára rétesezni ;)
villa=teló nem?? :o :D :D :D

Bocsi. Azt nem figyeltem. De a pedált nem írtad.:)

De jövõhéten húsvét van, vasárnap, vagy hétfõn egy budai hg túrát nyomhatnánk, addigra veszek egy explorert és be tudok menni erdõbe, hiányzik a domb utca...

Húsvét részemrõl nem túl jó idõpont. Családi ebéd van olyankor. Tekerés helyett eszem.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
azt, hogy már le is beszélted Edittel és mentek Normafára rétesezni ;)
villa=teló nem?? :o :D :D :D

De jövõhéten húsvét van, vasárnap, vagy hétfõn egy budai hg túrát nyomhatnánk, addigra veszek egy explorert és be tudok menni erdõbe, hiányzik a domb utca...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

éés Edit?? van új villája stucnija kormánycsapágya kormányvége?? ki kellene próbálni :)

Új telója is van. Azt se hagyd ki. Meg új pedálja. Tényleg megjött már a cipõ?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát most erre mit mondjak.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
éés Edit?? van új villája stucnija kormánycsapágya kormányvége?? ki kellene próbálni :)