Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
okay fél 2 a házunk elõtt
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
fél 2kor nálatok?? ((gálon))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Szilárd: délután fél 6-ra megyek szemészetre, az elõtt bármikor. Csak szólj idõben, mert megyek Tarjánba tekerni.
3 ezer Magyar Birodalmi Egység (HUF) meg egy tábla fehér csoki :lick:
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
helyettem egész nyugodtan ;)
a magellánt mintha láttam volna már, nem tudom... asszem utasítás lesz belõle...

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Valaki ismer egy Zábráczki Zoltán nevû bringás emberkét?? egy caprine és egy magellán bringája van. bejelölt, életemben nem hallottam még a nevét és közös ismerõsünk sincsen... :(
ha valaki tud róla valamit írja meg plz!!!

Én nem hallottam róla, sõt a bicói sem ismerõsök. Utasítsd el a jelölést ha nem ismered. Vagy kérdezd meg, hogy honnan ismer téged.
Köszönöm, nem hozok rátok szégyent.:) És helyettetek is végigkóstolom a cseh söröket.:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Jut eszembe Mx jó utat holnapra, és ne hozz szégyent a topikra Prágában! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Valaki ismer egy Zábráczki Zoltán nevû bringás emberkét?? egy caprine és egy magellán bringája van. bejelölt, életemben nem hallottam még a nevét és közös ismerõsünk sincsen... :(
ha valaki tud róla valamit írja meg plz!!!
Anett holnap délután tudunk találkozni??? :o

Black_Jack

Black_Jack

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sok mindent még nem tudok írni de azért valamit írok magamról:
15 éves vagyok a bringázáson kívül úszok lassan már két éve, jelenleg hetente 2-szer 2km. A bringázós teljesítményemtõl hát nem vagyok elájulva de az is igaz hogy a bringám se nagy szám (logóm). Traktorkerekek vannak rajta amikkel a Párizs-Dakar Rally-n is el lehetne indulni de aszfaltra teljesen alkalmatlan, a csapágyak mindenhol kikoptak a kerekekbe meg olyan 888-as van hogy nem lehet rendesen beállítani a féket. Valószínûleg holnap tiszteletemet teszen a közeli biciklisboltban hogy ezeket a problémákat orvosoljam.

Egy kérdés: Ki volt a dunaszentmiklósi kilátóban? Nagyon király be lehet látni az egész környéket Vértesszõlõstõl Almásfüzitõig. Álítólag tiszta idõben még a Velencei tavat is lehet látni.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem kertben, hanem egy reptér szélén Pusztazámor és Gyúró között.
Jó volt láttunk repzit is felszállni.

Pont azt nézte azon a képen, hogy RG, meg én is igen érdekes képet vágunk.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hallod van pár súlyos kép, de EZ a csúcs!

Nagyon koncentrálsz.:lol1:
A piknik a kertben az hol volt?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hallod van pár súlyos kép, de EZ a csúcs!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Skacok!

képek feltöltve a szokásos helyre
túrák-húsvéti nyuszis tekerés címszó alatt!!!!

Jó szórakozást hozzá

Jó éjszakát mindenkinek
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Légy üdvözölve köztünk Black Jack,jó forumozást.

Szilárd te ma melyik irányba tekerted a rugógyárst mert nekem bánhidai oldal felõl hátszelem volt,na de felsõ felõl tényleg küzdõs volt a szél mondjuk én 17:00 után indultam.

Grolsch-Érezd jól magad itthon.:)

GT-Atee

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Hotmaat:
Normális vagy? Brinára se tudtam volna ma ülni a fáradtságtól. Amúgy anyum kérdezi,hogy ha reggelenként bringával mész akkor nem szoktál Börsön olyan 1/4- 1/2 8 között reggel a városháza környékén elmenni??? mert szokott látni egy bringást és rád esküszik!!

Sose mondtam, hogy normális vagyok, és ez a közelmultban.
Muszály volt ma is megkergetnem magam felfele. Meg a HHH-ról való lezúzás multkor is nagyon bejött ugyhogy ismételni kellett.

Nem hiszem hogy engem lát, mert nem tekerek Budaörsön.

Üdv Black_Jack

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Üdv Black_Jack!

Nagyon jó és kiváló társakra fogsz lelni ebbe a topicba. Nagyon jó kis társaság jött össze az elmúlt év alatt a topic segítségévael és hidd el, hogy a jókedv és az összetartás köztünk erõs. övesd figyelemmel a topic életét és olvadj be minnél elöbb!!!!

Nekem 116.8km lett a vége, de itt ebbe a pesti friss,harapható, oxigén dús levegõbe az utolsó 15km nehezebb volt mint az elsõ 100km-en. Köszönöm a jó hangulatot és hogy sikerült egy jó kis csapatot megint összerántani.
Sikerült nekem is a mez vonaláig rák vörösre lepirulnom,de mos már annyira nem érzem!

RG:
Ügyes voltál nagyon amin meglepõdtem és iszonyatosan kitartó vagy! Csak így tovább és még több kedvet a bringázáshoz!!!!!!!!

Anett:
Üdv újra itthon!
Irtam neked egy privit! Ha tudod akkor nézd majd meg!!!

Hotmaat:
Normális vagy? Brinára se tudtam volna ma ülni a fáradtságtól. Amúgy anyum kérdezi,hogy ha reggelenként bringával mész akkor nem szoktál Börsön olyan 1/4- 1/2 8 között reggel a városháza környékén elmenni??? mert szokott látni egy bringást és rád esküszik!!

A képek feltöltését holnap fogom csak tudni megcsinálni, mert az ftp-t bekell állítanom és még nincs TC-n. Megpróbálom minnél elõbb letõlteni és a képeket feltõlteni!

Rg: az Andrész cukis képed nagyon jól sikerült a két fagyival a kezedben. Összesen 23 kép készült!

Jó pihenést
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Black_Jack

Black_Jack

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!:juhu:
Komáromi bringás vagyok, meg annyira szerencsés, hogy ráakadtam erre a fórumra.:icon_smil

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szilárd
Merre vannak ezek a képek, mert lehet én vagyok béna, de nem találom öket. Dobj már egy linket.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
visszaraktam a slickeket.
tisza maraton helyére nekem betonozás lett beírva a naptárba, szóval köszön az invitálást, majd jövõre.
ma mentem 39 perc alatt egy rugógyár kört, végig pofaszelem volt, csak azt nem tudom, hogy hogyan.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na a tegnapi után ma megint nyomtam egy 70-est :)
Bementem suliba reggel és HHH-Hárshegy-Jánoshegy-KFKI-Törökbálint utvonalon jöttem haza.
Azért nem mondom, hogy nem éreztem a lábaimban a tegnapi tekerést:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
de lehet, hogy a szürkét zöldnek látod, mert nem néztem, hogy mikor voltam utoljára aktív (felnéztem a sarokba, de csak azért, hogy lássam, hogy ismét nem küdött senki privit.) :o ;) :D