Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én 60 km után lettem sofõrbarna...
szted miért a tandemet tettem be?? én mentem már tandemmel, elõl k*rva jó, hátul meg para, mert csak van a kormány, azt szorítod, fék nincs és tekersz...
ha valaki megcsörgetne, és mondaná, hogy tandemezzünk egyet, tuti igent mondanék.. (nem kapcsolom ki a mobilt éjjel sem :P)) :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Black_Jack

Black_Jack

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Nah a mai napom jó volt!
Megvettem a cuccokat a bringámhoz! Az új kerekekkel nagyon megy, lehet vele hasíttani rendesen. És ez a mai szélcsend:slonko:

Hát igen én is találkoztam bogarakkal fõleg mert 7 óra után indultam egy rövid próbakörre.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nekem is kezd a karom mez határán kiégni egy csík.:D
Mi lesz ebbõl nyáron...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

ja vágom :)
szörföztem Anett melóhelyén, ez mekkore jó bicaj lehet :)
http://www.evanscycl...jsp?style=70893

Cannondale jó bicó....de én fel nem ülnék egy tandemre :P Állítólag lehet vele hasítani mint állat...lehet pont azért nem :)

Basszus voltam már háromszor tekerni és már le is égtem mint egy kamion sofõr...meg annyi hülye bogár van, mintha egész úton tûpárnával csapkodták volna az pofám ...izé pofim :D vagy csak engem szeretnek?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ja vágom :)
szörföztem Anett melóhelyén, ez mekkore jó bicaj lehet :)
http://www.evanscycl...jsp?style=70893

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

milyen melót csináltál este 10ig?? autószervíz, vagy valami más?

A meló az egy kis(az-az jó sok) maszek meló volt,néha befigyel pár ilyen nap.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
milyen melót csináltál este 10ig?? autószervíz, vagy valami más?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma úgy volt,hogy pihenõ napot tartok ami a bringázásra igaz is volt,de a meló az meló amit csak most tudtam befejezni végre,ja meg feldobtam a slickeket a keróra.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nna ma is befigyelt egy rugó gyár kör környebánya-környe felé haza. 50 perc. jó volt, de elég is, hajtottam végig, mint egy bolond... :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
bakker most olvasom, ti tegnap elõtt voltatok rugógyár körön?mert akkor én is voltam, igaz félig terepen(inkább 5%ban:o)elmentem a síkvölgyi tavak mellett, kiértem az aszfaltra, és kb a 2. földúton balra.egész jónak nézett ki az az út, gondoltam csak vezet valahova, de engem konkrétan visszavezetett ugyan oda:o közben azért láttam érdekes dolgokat, úgy 2 km lehetett ez a kis kitérõ...és onnantól inkább jöttem az aszfalton...

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ja, én 2-2,5 órát sétáltam, a végén még lecipelhettem a turultól(lépcsõn)kicsit kék-zöld az oldalam, és nem telefonáltam senkinek, mert szerintem felesleges lett volna...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
csináltam.
most nyáron lesz 2 éve, hogy letekertük a g50 egy szakaszát és erdei földúton szedtünk össze 2en 3 defektet. 1 órát sétáltunk az erdõben, amikor kijutottunk héregre, majd telefonáltunk haza(mert volt nálunik! :P), hogy jöjjenek értünk.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
valóban vannak érdekes képek:D:Djujj:D
Ti csináltatok már defektet valahol a semmi közepén? úgy hogy se pumpa se semmi? és tizenpár km kellemes bringatolás haza? ragyogó napsütésben a vadon mélyén? nem mindennapi élmény

üdv Black Jack:)és az én Csöpikém:)cudarabb állapotban van, mint a traktok kerekû bájkod, csak engem nem zavar.így is sokat mentem/megyek vele, és nem olyan hisztis picsa mint had ne mondjam ki!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
végre, mert még mindig várom a regisztrációt aktivizáló linket ímélben a kép.tár.hu tól... :( ((köszönet a csodálatos frímélnek... :())

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na mostmár megvannak :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Szilárd: Még mindig nincsenek meg a hétfõi túráról a te képeid. És ez nagy szomorúsággal tölti el a szívem ;)

MSN-en rákattintasz Szilárd nevére és ott kijön a MySpace. Ott lesznek a képek.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szilárd: Még mindig nincsenek meg a hétfõi túráról a te képeid. És ez nagy szomorúsággal tölti el a szívem ;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ok, akkor majd ott leszek ;)
bazz egyik éjjel megálmodtam a versenyt, hogy hogyan megyek be tarjánba, meg hogyan megyek végig a hosszú egyenesben tarján és héreg között, aztán felébredtem, de nagyon ilyesztõ ez valahol... :o

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Most nézem a tavalyi Azimex kupa képeit...betojok Mangoo elsõ lett a korcsoportjában!!! Tök király :clap:

a Velo honlapján a képek között
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ma ismét feltekertem a héregi dombocskára edzés gyanánt amit felfele végig ülve pörgetve teljesítettem egész jó ritmusban,hu nagyon gyilkos volt de sikerült.

Hazafele Tarjánban összefutottam Grolsch-al vagyis Anett-el akit végre megismerhettem egy picit maga teljes valóságában,szegény még fájlalta a karját de készül lelkesen a hétvégi derbyre(csak így tovább).

GT-Atee