a héregi hegyen elvéreztem, de oda se neki...

köszönet a bácsinak Bajnán, aki kinyitotta az autószervizét, hogy vizet adhasson nekem

Pont megelõztél a kérdéssel.Már hogyne állna.Atee!
akkor holnap 3kor a shellnél?? és akkor egy pálybejárás, amit beszéltünk. áll még?
Szilárd,akkor holnap gurulunk 15:00-tól?mehetek a bicóddal??
![]()
![]()
![]()
azért gyerek ám ki majd(((bár elõtte is találkozunk remélem
))
Skacok,valaki még jönne velünk?
Szia,gyógyulj meg mihamarabb és gyere ki a versenyre még ha nem is tudjuk elötte mondani neked,hogy"jó kéz és lábtörést".na sikeresen alkottam pont mielott megyek haza, es pont verseny elott...
hazamenet kocsmabol tajt reszegen elestem a sajat labamban mikozben szaladtam es a konyokom meghalt.Nem torott el, de a szitu eleg gaaaz....
no comment
Hûha. Akkor most nem is fogsz versenyezni? Csak rendbejön a versenyig.na sikeresen alkottam pont mielott megyek haza, es pont verseny elott...
hazamenet kocsmabol tajt reszegen elestem a sajat labamban mikozben szaladtam es a konyokom meghalt.Nem torott el, de a szitu eleg gaaaz....
no comment
Én nem téged akarlak lenyomni hanem saját magam elvárásait(meg mindenkit aki elöttem teker a derbin).:)De köszi az önbizalom fejlesztést.az önbizalom erõsítés mindenkire ráfér!!!
![]()
bennem is van önbizalom, mert amíg engem lenyomsz, addig lehet önbizalmad
Ja?-jól van értem,duzzadok az önbizalomtól.:scared:nem is volt kemény, csak vicceltem, meg azért írtam, hogy legyen egy kis önbizalmad
![]()
![]()
Ha helyi race-ekre készülni akarsz akkor ehez hozzá kell szokni de nagyon.:lol1:Azért a Turul erõs volt egy picit, nem volt már erõm sprintelni (még jó, hogy nem idnultál
)
azért ha az évvégi átlagom 1 egésszel rosszabb lenne, nem lennék szomorú
Látom. Elég gyenge az átlagod.én a hszekre megyek csak.
(tudod az adatlapomon van napi átlag
)
Szilárd,szerintem ma inkább te húztál engem,alig bírtam leplezni pillanatnyi gyengeségemet de abban eggyetértek,hogy tényleg jól esett nekem is,mire hazaértem sokkal jobban mozogtam mint indulásunk után.nnah ma jól meg lettem hajtva, de jól esett, köszi Gt-Atte!!!
![]()
Mx! akkor holnap ha jössz, akkor a 12:18as gyorssal megyünk jó? de leszek holnap msnen...