bár a bringa még necces, hogy milyennel megyek, de ez sem lesz probléma....
Szia bloke,én szinte minden alkalommal indulok ezen a versenyen(de csak rövidtáv-mounti kategória) de úgy tudom nincs frissítõ állomás,hacsak valakit meg nem bízol,hogy egy lassab részen kulacsot ad neked,amúgy elég rendes tempóban szokták nyomni nem nagyon van idõ frissítgetni.Turul Kupán korábban indult már valamelyikõtök? Lesznek frissítõ állomások? A Turultól lejövet lehet a fõúton menni a tarjáni elágazásig?
A rajt a Turultól lassan legurulás az 1-es útra(Shell benzinkút mellett) és onnét elõször a hosszútávot majd 5-10perc késéssel a rövidtávot rajtoltatják el a tarjáni keresztezõdés felé.
Szilárd a nevezési díj:1500HUF Nevezés:08:30-09:45-ig.
Én csak rövid távon indultam, tehát nem tudom hogy hosszú távon van-e frissítõ állomás. Végig lehet jönni a fõúton, a rajt után le is van zárva, de visszafele ha jól emlékszem már nincs.Turul Kupán korábban indult már valamelyikõtök? Lesznek frissítõ állomások? A Turultól lejövet lehet a fõúton menni a tarjáni elágazásig?
Alattomos Izomláz volt a tavalyi név.mi volt a tavalyi név??
és ha Gerecse, akkor inkább Vértes!:)szeretnék jót hintázi:Dés tudom hogy ti is!
Ha eddig nem tette meg akkor talán ez után se fogja.jaaa tényleg
akkor azt elteszem jól 24Hig, remélem nem robban fel:D:D
Az igaz hogy még van 2 hónapom, de azért ma nem megyek mert nincs az az igazi bringás idõ. Hozhatod a dolgokat holnap, és tõlem is kapsz egy palackot.Mx, de ha máól mindennap tekersz és pihensz, akkor simán jó leszel
szóval sztem kapcsold ki a gépet és go ki a gerecsébe!
holnap úgy tervezem viszek neked ezt azt, de azért ne ülj otthon, elõtte még felhívlak
na mentem partizni
ne írjatok sokat, holanp jövök
Elõrébb mert igaz hogy Schnell és Ano kiesett de te és Hotmaat fejlõdtetek. (én nem:() Meg tapasztaltabbak is vagyunk.vagy hátrébb, de ha rajtam múlik, akkor elõrébb
Én azért mégis a tavalyira szavaznék ha lehet. Már ismertek vagyunk. Így mindenki tudja, hány hellyel fogunk elõbb végezni mint tavaly.amikor 16órás focin indultunk a csapatnevünk az volt, hogy valakinek utcsónak is lennie kell, megnyertük
nos?