Turul Kupára készülgettek?
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2007. július 04. - 08:55
Turul Kupára készülgettek?
Írta 2007. július 03. - 18:52
Hát nemtudom.Ha sietek akkor alap hogy nem,mivel hogy utolértelek így gyorsabban haladok nálad,tehát nem lassítok csak azért hogy szélárnyék így meg úgy.Viszont ha te elõznél meg mert gyorsabban haladsz akkor valószínûleg igen,beállnék mögéd felgyorsítva,mert ugye sietek és hát akkor gyorsabban odaérek.
Aztán ez az idegesít/nem idegesít meg nemtudom hogy van.Miért idegesítõ?Miért rágod magad?Szólj neki hogy barátom!Medvesajt!Gyere álljunk össze 5km-ként váltott vezetés.Szeva!
Ha meg lehet beszélni vele a váltott vezetést akkor minden rendben, úgy lehet haladni az biztos. (nekem ez nem ment az idõssebb úrral annak idején)
Írta 2007. július 03. - 10:39
Írta 2007. július 02. - 22:31
na de Ti beállnátok pl mögém?(ha nem ismernétek, és nem tudnátok mennyire idegesít)
Hát nemtudom.Ha sietek akkor alap hogy nem,mivel hogy utolértelek így gyorsabban haladok nálad,tehát nem lassítok csak azért hogy szélárnyék így meg úgy.Viszont ha te elõznél meg mert gyorsabban haladsz akkor valószínûleg igen,beállnék mögéd felgyorsítva,mert ugye sietek és hát akkor gyorsabban odaérek.
Aztán ez az idegesít/nem idegesít meg nemtudom hogy van.Miért idegesítõ?Miért rágod magad?Szólj neki hogy barátom!Medvesajt!Gyere álljunk össze 5km-ként váltott vezetés.Szeva!
Írta 2007. július 02. - 21:51
Na én kb:1-2 másodpercre állnék be csak mögéd,hogy ne mond utánna,hogy lendületbõl mentem el melletted és azért nem kapaszkodtál rám.Szóval csak fairplay miatt,érted.ja.:Dbár én mindíg másik irányból megyek...
azt mondtam már, hogy mennyire nem bírom ha egy csávó beáll a szélárnyékomba?!hát ez felháborító!majd még én fogjam neki a szelet...há' mi vagyok én...mégilyet...no de aztán leráztam(vagy eszébe jutott, hogy mekkora egy:swinia:)de ez így akkor se fer.ugye?az teljesen más, ha én állok be egy srác után,(aztán tekerek mint állat)mert nekem szabad:oczko:
na de Ti beállnátok pl mögém?(ha nem ismernétek, és nem tudnátok mennyire idegesít)
Írta 2007. július 02. - 21:40
Lehet róla szó,csak az idõjárás engedje,beszéltek valami esõ félérõl.Atte szerdán egy nagyerdö?
Ma tekertem egy Gorba kört és ma is megk.rt valami b.zi rovar,remélem ez nem lessz mindennapos.
Írta 2007. július 02. - 21:24
Írta 2007. július 02. - 21:23
Írta 2007. július 02. - 18:15
ja.:Dbár én mindíg másik irányból megyek...
azt mondtam már, hogy mennyire nem bírom ha egy csávó beáll a szélárnyékomba?!hát ez felháborító!majd még én fogjam neki a szelet...há' mi vagyok én...mégilyet...no de aztán leráztam(vagy eszébe jutott, hogy mekkora egy:swinia:)de ez így akkor se fer.ugye?az teljesen más, ha én állok be egy srác után,(aztán tekerek mint állat)mert nekem szabad:oczko:
még csak 17 vagy,tehát nem állnék be mögéd! :chin:
Írta 2007. július 02. - 17:33
ja.:Dbár én mindíg másik irányból megyek...
Hali
Van amikor nehéz elszakadni a látványtól.
Engem egy öreg bringás húzott fel amikor a Balatonra mentem és Fonyódnál beállt mögém egy versenybringával (4.5 órája voltam nyeregben 140 km-re az otthontól és márcsak 15 km volt hátra egy "picit" fáradtan 30-as átlagot próbáltam tartani) ha lassítottam akkor õ is, ha gyorsítottam tapadt és liheget a nyakamba megelõzni nem akart az istennek se.
NAGYON IDEGESÍTÕ VOLT!!!!! úgy hogy nem állnék be mögéd.
Írta 2007. július 02. - 17:23
Mész mész a sport pálya felé,dombtetõn mész tovább a temetõ felé,majd ott is megmészod a dombot majd legurulsz rajta és az út végén lesz egy kereszt.Balra felsõgalla egyenest meg rugógyár.
Köszi. Akkor tudom merre van, nagyon ritkán járok arra.
Majd kipróbálom valamikor.
Írta 2007. július 02. - 13:19
Írta 2007. július 01. - 22:32
Írta 2007. július 01. - 22:24
merre van a rugógyár kör pontossan?
Írta 2007. július 01. - 22:20
Írta 2007. július 01. - 22:18
Ma bratyómmal 19:00 után tekertünk egy rugógyárast és közben jól a hátamba mart(elég rendesen):flame: valami rovar féle ahogy a pólóm alá férkõzött,most is egy kézzel pötyögtetek amig a másikkal hûstem a dudort a hátamon.
Írta 2007. július 01. - 15:21
Elmentek a túrázok mindenki más meg teker?
Megnéztem milyen az út Fehérvárra és vissza.
Az összes kút müködik menjetek bátran és fehérvár elõtt a metrónál sima ügy a fordulás a körforgalom miatt.
Írta 2007. június 30. - 07:37
én akkor aludtam el, egész éjjel fájt a térdem és alig tudtam aludni...
most fullon van a túrazsák és a hátizsák, anyukám még pakol...
na fórumosok jók legyetek 1hét és jövök..
ATee mikortól lehet nevezni versenyre nem tudod??
hotmaat írt sms-t, hogy már úton van
Írta 2007. június 30. - 07:12
Tominak lassan az állomásra kéne indulnia.Tomy már 5.30 óta fent van készre pakolta a cuccait, most várja az indulás idejét
Bõ egy óra és indulás van.
Írta 2007. június 30. - 06:31

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére