max 4es imbuszt, de talán még azt sem

ja energiaszelet lesz nálam...

meg víz is

húúúúúúúúúúúúú de várom már, tök izgatott vagyok

RG,a motyót amit hozol magaddal esetleg azt a szervezõknél ott lehet hagyni megörzésre én is mindig leteszem nekik a hátizsákom.Defekt esetén pedig séta vagy felnin gurulás.
Az igaz hogy ilyen rövid távon defekt=feladás. Nekem tavaly 0:50 körül volt az idõm. Nincs egészen 30km meg azért van tempó, fõleg ha a mezõnnyel tudsz menni.LOL.gondolod?
azt meg alapból kizárom, hogy még belsõt cseréljek, max, ha lenne minimum fél óra elõnyöm:p:o
Kevesebb mint 1 óra alatt lenyomod.
.
Olyan cuccot ne vigyél amit nem akarsz +30km-en keresztül cipelni. Kell 1 kulacs víz 1 energiaszelet 1 belsõ 1 pumpa gumileszedõ. Másra mire van még szükséged? Kevesebb mint 1 óra alatt lenyomod.Boldogot LooR-nak!:)de miért lépett le innen a fórumról?
úgy hallottam, hogy ezen a versenyen nem túl népes a nõi montis mezõny.ez igaz?
a kérdésemre még nem kaptam választ!(:cry:) ha azt mondom, hogy 9-kor a pékségnél(Turul alja) találkozzunk, oszt toljuk fel zusammen a bringákat, akkor az úgy nektek jó?Szilárd?Mx?Atee?Wiloz?Bloke?Schnell?hm?
és ha viszek olyan cuccot, amit nem akarok +30km-en cipelni, azzal mit tudok csinálni?
ja, és ha defektem lesz?
Igen szoktak lenni. Tavaly is voltak páran.Korábban még nem indultam versenyen. Azt hallottam, hogy ezeken az "amatõr" futamokon részt vesznek a profi csapatok is, ez igaz?
Nem tudom. Biztos valami profi volt, mert nagyon jól sikerült.Mx!
Jó a képed iwiwen, ki csinálta??
Tényleg a váltó.:mybad: De nem baj, szedd le a váltót rakd fel a láncot nagytányérra, neked úgysem kell másik.az elsõváltómat lusta voltam megcsináltatni, meg energiám sem volt ráülni
de úgynéz ki, hogy a caprine bájkkal megyek megint...
Nem a sajátoddal mész? Még 30km-et csak kitart a váz.okker, nem felejtem el, tökre várom már
![]()
![]()
bár a bringa még necces, hogy milyennel megyek, de ez sem lesz probléma....