Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

RG:igen jól sikerültek a képek amint lessz idõm eljuttatom neked valahogy.

Nem kell. Én már elküldtem neki.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mx:
Akkor te most szombaton jösz Gázlóra?
Mert most úgy néz ki, hogy én megyek. Mondjuk ha a holnapi szülinapozás elhuzódna(amit kétlek) akkor lehet nem. De most úgy készülök, hogy ott leszek. Az, hogy milyen távon indulok, még eléggé képlékeny, szerintem ez csak ott reggel fog eldõlni. De a forumról mennek 90-en meg 130-on is. Baluék akikkel fix talizunk 90-en indulnak.

Valszeg a mostani formámhoz nekem a 90 állna közelebb, de azért a gázlók nagyon vonzóak.

Egyébként tegnap voltam Ajkán, meg Veszprékben munka ügyben és kicsit bambultam kifele a kocsiból az utazás folyamán és megállapítottam, hogy azért van arrafele elég dimb-domb amit meg lehet mászni :D

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

jelkft.hu oldalon is fent voltak az idõfutam eredmények, bikemag fõoldalon is fent voltak az idõfutam eredmények...
kicsit várni kell, és fent lesznek ;)

Edit: http://velo.hu/verse...c1aae6157&xtax=

fent vannak, csak éppen a montis eredmények nincsenek.
http://akesz.fw.hu/
itt sincs.de ha jól néztem csak a stop c idõfutamnál van fent a montis eredmény.lehet hogy ez nem vált szokássá.pedíg ez így nem fer.nem tudom mért nem lehet felrakni.mi is ugyanúgy letekertük, mint egy országutis.ááh...

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
RG:igen jól sikerültek a képek amint lessz idõm eljuttatom neked valahogy.

Szilárd:nagyon kemény vagy,egész beleborzongtam amint az érveléseidet olvastam,szerintem már vette a lapot a tag,ne piszkáljuk már annyit.;)

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Kellemes szél van, volt Környe és Tata között is. Hazafelé jól jött volna egy vitorla. :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

jelentem k*rva nagy szél van tatabánya és tata között :o

Szárliget és Tatabánya között is.És pont szembe fúj:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jelkft.hu oldalon is fent voltak az idõfutam eredmények, bikemag fõoldalon is fent voltak az idõfutam eredmények...
kicsit várni kell, és fent lesznek ;)
végre jó a gép, már hiányzott :) :) :) :)
Bloke! muszáj reagálnom a bejegyzésedre, most hogy van idõm, meg is teszem.
1. úgy gondolom, hogy azért mert valaki kicsi, vagy nagy, nem kell még lenézni, oké, a srácokat nem láttam még a rajtnál sem.
2. ha megnézted volna az eredményeket a nevezési sátor oldalán, láttad volna, hogy milyen idõt mentem, és milyen átlagot. (én elégedett vagyok a teljesítményemmel)
3. ha odamentél volna és megnézted volna az eredményeket, akkor nem írnám ezt most.
köszönöm a figyelmedet! :)

jelentem k*rva nagy szél van tatabánya és tata között :o
Edit: http://velo.hu/verse...c1aae6157&xtax=
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

velo.hu-t nézted? Ott fenn szokott lenni.

néztem.de ott is csak oútisok vannak.micsoda negatív diszkrimináció!

"MX ha jól sikerültek a képek (de ha nem akkor is) küdhetnél párat valamilyen formában."

nekem is!:)

és Atee, neked lettek jó képek?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Köszi MX a képeket szupik lettek.:prosze:
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Jól sikerültek. Milyen formára gondoltál?

Mondjuk MSN-en,privibe elküldöm a címet.
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

azért az kicsit se parasztság, hogy a montis eredményeket sehova se rakták fel...

MX ha jól sikerültek a képek (de ha nem akkor is) küdhetnél párat valamilyen formában.

Jól sikerültek. Milyen formára gondoltál?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
MX ha jól sikerültek a képek (de ha nem akkor is) küdhetnél párat valamilyen formában.
GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
azért az kicsit se parasztság, hogy a montis eredményeket sehova se rakták fel...

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Jó, bocsi, és az is igaz, hogy nem tehet róla, hogy hogyan vannak beosztva a korcsoportok, és az abszolút 3. hely tényleg szép, én is gratulálok hozzá. Csak én az egészbõl annyit láttam, hogy egy kvázi felnõtt ember áll a dobogó legfelsõ fokán, mellette meg két kb 10 éves kiscsávó.

Szia,semmi problema,én is csak azért írtam le neked mert gondoltam,hogy a látszat eléggé csalóka volt.:oczko:
GT-Atee

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szia bloke,ne cikiszd a csávót mert tényleg nagyot ment,én már jócskán elhagytam a 18-at és mégis a végén én küzdöttem mögötte a felnött kat, 3.helyéért.

Tehát gratula neki,megérdemelte akárhány évesek is voltak mögötte,mert ugyebár az abszolút 3.hely azért nem rossz tõle.

Ja és még gratula RG-nek is,csak így tovább skacok.

Jó, bocsi, és az is igaz, hogy nem tehet róla, hogy hogyan vannak beosztva a korcsoportok, és az abszolút 3. hely tényleg szép, én is gratulálok hozzá. Csak én az egészbõl annyit láttam, hogy egy kvázi felnõtt ember áll a dobogó legfelsõ fokán, mellette meg két kb 10 éves kiscsávó.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Na én is gratulálok mindenkinek, aki végignyomta a versenyt!!! No meg a jó eredményekért is.

24 órásra nem tudok ebben a hónapban nevezésre átutalni pénzt, ezért át kéne ütemezni 1 hónappal késöbbre. Sjanos most úgy alakult, hogy nem tudom a csapatnak elõre meghitelezni, mint tavaj.

Gerecsei,Vértesi túrában meg simán benne vagyok úgyis szeretek új helyeket megismerni. :D

Szeptemberig ráérünk a nevezéssel, még nem neveztek sokan.

Még mindig akarsz menni Gázlóra? Mert nekem nem jó a vasárnap így a túrát lehetne csúsztatni 1 héttel.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
szar a gépem, szóval egy darabig nem leszek....
ha valami kell, akkor 06306750128
túráról tájékoztassatok. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na én is gratulálok mindenkinek, aki végignyomta a versenyt!!! No meg a jó eredményekért is.

24 órásra nem tudok ebben a hónapban nevezésre átutalni pénzt, ezért át kéne ütemezni 1 hónappal késöbbre. Sjanos most úgy alakult, hogy nem tudom a csapatnak elõre meghitelezni, mint tavaj.

Gerecsei,Vértesi túrában meg simán benne vagyok úgyis szeretek új helyeket megismerni. :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Azért a teljesség kedvéért azt is írd be, hogy az "ellenfeleid" hány évesek voltak.

Szia bloke,ne cikiszd a csávót mert tényleg nagyot ment,én már jócskán elhagytam a 18-at és mégis a végén én küzdöttem mögötte a felnött kat, 3.helyéért.

Tehát gratula neki,megérdemelte akárhány évesek is voltak mögötte,mert ugyebár az abszolút 3.hely azért nem rossz tõle.

Ja és még gratula RG-nek is,csak így tovább skacok.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Hali
Minden versenyen résztvevõnek mégegyszer gartula.
Jõvõre 30 percre kell leszorítani az idõt. :)