mármint, hogy ne(!!!) 6 órás szintidőt
én dolgozom vasárnap este, meg amúgy is drága a nevezés ezekre a versenyekre
azé csak beérsz estig
drága , hát 3500 ft. ezt azért nem mondhatni drágának és itt van a közelben. ja hogy nincs vasút Tarjánba
azé csak beérsz estig
drága , hát 3500 ft. ezt azért nem mondhatni drágának és itt van a közelben. ja hogy nincs vasút Tarjánba
egy balatonkört?
oké, de 6 órás szintidőt célozzunk meg
amúgy azt néztem, hogy füredtől keszthelyen át siófokig 25,4-es átlagot mentem (~145 km), majd siófoktól füredig lement 24,4-re az emelkedőkön
egy balatonkört?
oké, de 6 órás szintidőt célozzunk meg
amúgy azt néztem, hogy füredtől keszthelyen át siófokig 25,4-es átlagot mentem (~145 km), majd siófoktól füredig lement 24,4-re az emelkedőkön
ma körbebicajoztam a balatont, 198 km-t mért csak az órám, 8:07 tekert idő, összesen 9 órás volt a program, elfáradtam, mint az állat, de legalább idénre is le van tudva
Na ugye hogy megy ez még neked. Ősszel mehetnénk egyet majd együtt is. :)
mert nem szeretsz úszni azért szeretsz bicajozni
Van aki mind a kettőt szereti
úszni nem szeretek, mert nagyon lassan tudok csak és unalmasnak tartom
felmerülhet a kérdés, miért szeretek bicajozni
mert nem szeretsz úszni azért szeretsz bicajozni
úszni nem szeretek, mert nagyon lassan tudok csak és unalmasnak tartom
felmerülhet a kérdés, miért szeretek bicajozni
Kosina Szilárd módosította - 2014. július 02. - 22:39
ma körbebicajoztam a balatont, 198 km-t mért csak az órám, 8:07 tekert idő, összesen 9 órás volt a program, elfáradtam, mint az állat, de legalább idénre is le van tudva
Ha nem halasztják akkor szombaton át is lehet úszni
A Gerecse maraton idén szombaton vagy vasárnap lesz? A tktk honlapján 07-20., a bringanaptar.hu-n 07-19. van feltüntetve.
Mindig a verseny honlapjának higgyél.
Atee megkaptad az sms-t?
Lehet, hogy én kocsival megyek mert munkából kell elkérni magamat.
Meg,ha semmi nem jön közbe ott leszek.
A Gerecse maraton idén szombaton vagy vasárnap lesz? A tktk honlapján 07-20., a bringanaptar.hu-n 07-19. van feltüntetve.
A Turul Kupáról tudtok valamit? Két hét és még nincs kiírás.
Felkerült a TKTK honlapra a Turul Kupa kiírása.
http://tktk.hu/versenyek.php?id=40
Jó kis verseny volt az biztos, bár újra kiderült, hogy satnya vagyok.
A master1 korosztály elég jó erőben van még. :-):-):-):-)
Amúgy igazi 29 eseknek való pálya ez, igaza volt a Gelle Lacinak, a nagy kerekkel könnyedén gurulnak át szinte bármin miközben én gépészkedem a 2.6 kilós vázú Magellannal. :-)
Imi kicsit megnyomhattad volna végét a harmadik helyért. :-)
utólag könnyű okosnak lenni. nem tudtam, hogy kategóriában hol vagyok. Ha nem kell egyszer tanácskozni, hogy egyenesen vagy jobbra akkor lehet utolérem .De ez már nem különbség. én ennek is örülök, hogy a jó súlyos bicómmal tudok így menni.Biztos perceket javulnék ha tárcsafék lenne meg nagyobb kerék. Majd ha nyerek a lottón ötöst. arról nem is beszélve , hogy Neked sem sokon múlott hogy előrébb kerüljél.
montimi módosította - 2014. június 24. - 13:27
wiloz módosította - 2014. június 23. - 22:30
vértesboglárra ritkán jár vonat
vagy kocsival, vagy lábon, attól függ, "milyen kedvem lesz"
én el voltam utazva (jajj de szép kifejezés ), pedig akartam menni, mindig nagyon jó szokott lenni, elmúlt 3-4 évben mindig ott voltam
jövőre igyekezni fogok ott lenni
fánk volt, jó volt?
vonattal jössz ? fánk is volt dögivel de mind megettük
én el voltam utazva (jajj de szép kifejezés ), pedig akartam menni, mindig nagyon jó szokott lenni, elmúlt 3-4 évben mindig ott voltam
jövőre igyekezni fogok ott lenni
fánk volt, jó volt?