ez akkor most nyílt túra lesz? vagy zártkörû? meghívásos? egyéb?

Köszi a hívást,de kihagyom.Atee! Ti nem jöttök (mármint Te és Zoli), Nagy-erdõ kör lesz, fél11körül indulunk, a tempó nem lesz nagy, szóval a vasárnap déli ebéd inkább 1, fél2re tolódik. a hó nem mély, le van tolva.
Már teli a tököm a hóval,nekem ennyi idénre elég is belõle.
Szép meg minden csak nem szertek tekerni benne,fõleg 0fok alatt,elég nekem melóba járni benne.
Bocs nem láttam, hogy valaki írt már állomást.Hozélámpánál is világosabb volt számomra!
Köszönöm hogy figyelmeztettél!
Egyébként ma egy kis laza koldusszállás felé sötétedés elötti indulással?
csak mert valószínûleg ma sem kufircolok egy csajjal sem,gondoltam kezdek magammal valamit és tekerek...
10:10kor kint leszek gallán a peronon majd
Én nem. Ha oda akarsz menni akkor Alsógallára menj ne Tatabányára.10:10kor állomáson mindenki?
Ja igaz pl Japán-ban is késnek, mondjuk pár percet aminek hatására lemond a közlekedési miniszter.
(900 km vonattal 3 óra alatt pár perc késéssel ami miatt a kalauz elnézést kér minden utastól, lenne még mit tanulni). Bele kell törõdni nálunk semmi se mûködik rendesen.
A Máv-ot meg átkeresztelhetnénk pénznyelõZRT-nek is akár.
Rendben, csak gondoltam szólok hátha nem voltál otthon. Az út az erdõig lassú lesz mert rajtam kívül senkinek sincs sárvédõje. Nekem is csak hátul. De szerintem holnap elmegyek megnézni, hogy mi a helyzet aztán lehet rajta még gondolkodni.Tisztába vagyok vele,mert tegnap voltam otthon és lapátoltam bõségesen! Tisztába vagyok a vidéki helyzettel
Nekem az a jó ha értem jöttök.Okés! elviekben 10:10-re ott vagyok Gallán!!! Mx- jó neked is ha ott talizunk???
alsógalláig gyere, az közel van hozzánk
meg amúgyis az közel van a világ közepéhez (hozzám:D)
ne a Pesti viszonyok alapján dönts. Attól, hogy ott nincs hó vagy csak latyak itt még minden havas. Pl a mi utcánk teljesen havas kb 1 hete.