Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én még csak Velemben voltam, szóval dettó, rádbízom a dolgokat, és ha megcsinálod, egy üveg jóféle borral (vagy valami mással) honorálom! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Sunset az õrségi túrán én rád bízom magam mert még nem jártam arra. Menjünk oda, ahol szerinted érdemes megnézni valamit.

A képeket meg lehet nézni csak rá kell kattintani a konvertálás alatt képre és akkor megnyitja nagyban.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
a túrával kapcsolatban egy olyan dolgot találtam ki tegnap hazafelé jövet, hogy április elején valamikor összegyûlünk és a meglévõ leírásaim, illetve képeim alapján végig megyünk a teljes Õrségen és megnézzük,hogy az út folyamán milyen érdekességek találhatók és mennyi idõt tudunk rászánni. Ennek a függvényében egy útitervet összedobunk és letekerjük.

Fejemben van sok infó sok mindenrõl,de nem tudom,hogy esetlegesen kit és mi érdekel, ezért ami én fontosnak tartok,mert a tájra-helyre jellemzõ azt megnézzük és utána jöhet majd a többi kis finomság!!!

ha összetudjuk hozni akkor szerintem jó lesz,mert kb 20 embert már most érdekel.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
picasaweb.google.com

Sunset! az örségi túráról majd írj, ha lesznek fejlemények, érdekel a dolog! :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

rombolod az imidzsemet )

Baráti szeretetbõl vagyok ilyen kedves!!! Tök jó amúgy ez a kép:cool2: amit egyszer remélem hajlandó lesz átkonvertálni ez a tetü szerver, és azt meglátva nem is fogsz olyan gonosznak képzelni. Nem vagyok én :ogien: ( ördög )
Csak akkor válnak láthatóvá ezek a kis rejtett dolgok.mikor megnézi az ember õket nagy képernyõn.

Tényleg amiket te csináltál, azokat fel tudod tenni a netre???

Én most lekicsinyítve ismét feltettem hátha meglehet nézni,de eddig nem történt semmi.

A google-nak van valami oldala, ahová fel lehet tölteni a képeket! Nem tudja valaki hogy melyik oldal az, mert akkor nem szenvedek a kép.tár-ral???

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
SUNSET!
:zly::zly::zly:
erre nem találok szavakat...
sírok a röhögéstõl...
( folyamatosan rombolod az imidzsemet )

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mx:
a sapival akkor maradjunk a 7.-ébe, vagy azért fussunk elöbb össze? Megkaptam az sms-ed de akkor még úton voltam,igaz már a Petöfi hídon át

Jó pihenést mindenkinek és kösz mégegyszer

Szerintem jó lesz 7-én is. Így, hogy megtaláltam a másikat ráér.

Megoldódott az esõ váltóm problémája. Ráfagyott a sár, azért nem váltott.:) Amikor kiolvadt rögtön mûködött.

Ja és esik a hó.:)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
a képeket feltettem a netre,de még konvertálás alatt vannak ezért szerintem csak holnaptól lehet majd õket megnézni:

http://kep.tar.hu/th...7246/37316636#2

valamiért fordítva rakta sorrendbe a képeket azért majd a végérõl kezdjétek el nézni.

Köszönöm mindenkinek a túrát, nagyon jól esett ez a kis tekerés. Rg-rõl sikerült ismét egy jó képet csinálni! Nem tudom mit akart annyira megnézni,de a szemei ki vannak tekeredve a 9811-es végû képen. A tavaly elötti túráról is van egy nagyon érdekes kép:) amely a pillanat müve:

http://kep.tar.hu/th...8684/29361104#2

Mx:
a sapival akkor maradjunk a 7.-ébe, vagy azért fussunk elöbb össze? Megkaptam az sms-ed de akkor még úton voltam,igaz már a Petöfi hídon át

Jó pihenést mindenkinek és kösz mégegyszer

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az út végig olyan volt, mint mátyáskútig, nagyon kircsi túra volt, kár, hogy nem jöttetek, 4 óra alatt tekertük le a "nagyerdõ kört" :)
szép idõ, kb 0 fok, vagy picit tán több is napon.. találkoztunk Botonddal, már megint másik bringája van... (lehet meg fog keresni)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Na skacok,hogy alkult a túra,vagy még mindig olvadtok kifele.

Ebéd után Zolival elindultunk rugógyár felé,s ahogy a nap melegítette hátunk mi is betértünk az erdõbe.Eltekertünk Mátyás-forrásig,onnan meg lejtõztünk visszafelé.Szép idõt fogtunk ki nagyon és az út is frankó volt,egy helyen 40-ig mertem erszteni azt inkább visszavettem mert bizonytalan volt a hó keménysége..

GT-Atee

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
ejjjjj,nagyon sepulturát hallgatok mostanában.lehet késni fogok :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

mx még reggelizem hagyjál :D
10:10kor betoppanok okés?

nekem jó

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
mx még reggelizem hagyjál :D
10:10kor betoppanok okés?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
már "csak" -4 van:D
Schnell mikorra érsz ide?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
egy két fokban már kint lennék vonatot nézni :)
De ilyen hidegbe nem megyek ki korábban,se fölöslegesen odáig.gyöngécske vagyok

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
gyóóóóóhe :)
akkor nem várunk rád alsógallán3-5 órát :P

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
-5 -6 fok bánhidán
Szerintem bánhidán csatlakozom.Mx-nél talizunk!:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
és írta, hogy iksz és ipszilon nem jöhet? :chin:
amúgy gyors idõjárás jelentés: napsütés, szélcsend, getszi hideg (nincs hõmérõnk, voltam kint, de gyorsan fog emelkedni a hõmérõ higanyszála)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
nem feltétlen.Ha írod hogy tekerés lesz és x,y nem jöhet akkor az már zárt körû. :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

kérdés:
ez akkor most nyílt túra lesz? vagy zártkörû? meghívásos? egyéb?
:D

Miért kell hülye kérdéseket feltenni?:wallbange
Ha zárt körû lenne akkor nem itt a fórumon szerveznénk.
Ha akarsz gyere.