Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2009. február 23. - 22:32
én még csak Velemben voltam, szóval dettó, rádbízom a dolgokat, és ha megcsinálod, egy üveg jóféle borral (vagy valami mással) honorálom!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2009. február 23. - 22:28
Sunset az õrségi túrán én rád bízom magam mert még nem jártam arra. Menjünk oda, ahol szerinted érdemes megnézni valamit.
A képeket meg lehet nézni csak rá kell kattintani a konvertálás alatt képre és akkor megnyitja nagyban.
A képeket meg lehet nézni csak rá kell kattintani a konvertálás alatt képre és akkor megnyitja nagyban.
Írta 2009. február 23. - 22:24
a túrával kapcsolatban egy olyan dolgot találtam ki tegnap hazafelé jövet, hogy április elején valamikor összegyûlünk és a meglévõ leírásaim, illetve képeim alapján végig megyünk a teljes Õrségen és megnézzük,hogy az út folyamán milyen érdekességek találhatók és mennyi idõt tudunk rászánni. Ennek a függvényében egy útitervet összedobunk és letekerjük.
Fejemben van sok infó sok mindenrõl,de nem tudom,hogy esetlegesen kit és mi érdekel, ezért ami én fontosnak tartok,mert a tájra-helyre jellemzõ azt megnézzük és utána jöhet majd a többi kis finomság!!!
ha összetudjuk hozni akkor szerintem jó lesz,mert kb 20 embert már most érdekel.
Fejemben van sok infó sok mindenrõl,de nem tudom,hogy esetlegesen kit és mi érdekel, ezért ami én fontosnak tartok,mert a tájra-helyre jellemzõ azt megnézzük és utána jöhet majd a többi kis finomság!!!
ha összetudjuk hozni akkor szerintem jó lesz,mert kb 20 embert már most érdekel.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2009. február 23. - 22:10
picasaweb.google.com
Sunset! az örségi túráról majd írj, ha lesznek fejlemények, érdekel a dolog!
Sunset! az örségi túráról majd írj, ha lesznek fejlemények, érdekel a dolog!
Írta 2009. február 23. - 21:36
rombolod az imidzsemet )
Baráti szeretetbõl vagyok ilyen kedves!!! Tök jó amúgy ez a kép:cool2: amit egyszer remélem hajlandó lesz átkonvertálni ez a tetü szerver, és azt meglátva nem is fogsz olyan gonosznak képzelni. Nem vagyok én :ogien: ( ördög )
Csak akkor válnak láthatóvá ezek a kis rejtett dolgok.mikor megnézi az ember õket nagy képernyõn.
Tényleg amiket te csináltál, azokat fel tudod tenni a netre???
Én most lekicsinyítve ismét feltettem hátha meglehet nézni,de eddig nem történt semmi.
A google-nak van valami oldala, ahová fel lehet tölteni a képeket! Nem tudja valaki hogy melyik oldal az, mert akkor nem szenvedek a kép.tár-ral???
Írta 2009. február 23. - 10:39
SUNSET!
:zly::zly::zly:
erre nem találok szavakat...
sírok a röhögéstõl...
( folyamatosan rombolod az imidzsemet )
:zly::zly::zly:
erre nem találok szavakat...
sírok a röhögéstõl...
( folyamatosan rombolod az imidzsemet )
Írta 2009. február 22. - 22:34
Szerintem jó lesz 7-én is. Így, hogy megtaláltam a másikat ráér.Mx:
a sapival akkor maradjunk a 7.-ébe, vagy azért fussunk elöbb össze? Megkaptam az sms-ed de akkor még úton voltam,igaz már a Petöfi hídon át
Jó pihenést mindenkinek és kösz mégegyszer
Megoldódott az esõ váltóm problémája. Ráfagyott a sár, azért nem váltott. Amikor kiolvadt rögtön mûködött.
Ja és esik a hó.
Írta 2009. február 22. - 21:52
a képeket feltettem a netre,de még konvertálás alatt vannak ezért szerintem csak holnaptól lehet majd õket megnézni:
http://kep.tar.hu/th...7246/37316636#2
valamiért fordítva rakta sorrendbe a képeket azért majd a végérõl kezdjétek el nézni.
Köszönöm mindenkinek a túrát, nagyon jól esett ez a kis tekerés. Rg-rõl sikerült ismét egy jó képet csinálni! Nem tudom mit akart annyira megnézni,de a szemei ki vannak tekeredve a 9811-es végû képen. A tavaly elötti túráról is van egy nagyon érdekes kép:) amely a pillanat müve:
http://kep.tar.hu/th...8684/29361104#2
Mx:
a sapival akkor maradjunk a 7.-ébe, vagy azért fussunk elöbb össze? Megkaptam az sms-ed de akkor még úton voltam,igaz már a Petöfi hídon át
http://kep.tar.hu/th...7246/37316636#2
valamiért fordítva rakta sorrendbe a képeket azért majd a végérõl kezdjétek el nézni.
Köszönöm mindenkinek a túrát, nagyon jól esett ez a kis tekerés. Rg-rõl sikerült ismét egy jó képet csinálni! Nem tudom mit akart annyira megnézni,de a szemei ki vannak tekeredve a 9811-es végû képen. A tavaly elötti túráról is van egy nagyon érdekes kép:) amely a pillanat müve:
http://kep.tar.hu/th...8684/29361104#2
Mx:
Írta 2009. február 22. - 21:36
az út végig olyan volt, mint mátyáskútig, nagyon kircsi túra volt, kár, hogy nem jöttetek, 4 óra alatt tekertük le a "nagyerdõ kört"
szép idõ, kb 0 fok, vagy picit tán több is napon.. találkoztunk Botonddal, már megint másik bringája van... (lehet meg fog keresni)
szép idõ, kb 0 fok, vagy picit tán több is napon.. találkoztunk Botonddal, már megint másik bringája van... (lehet meg fog keresni)
Írta 2009. február 22. - 21:09
Na skacok,hogy alkult a túra,vagy még mindig olvadtok kifele.
Ebéd után Zolival elindultunk rugógyár felé,s ahogy a nap melegítette hátunk mi is betértünk az erdõbe.Eltekertünk Mátyás-forrásig,onnan meg lejtõztünk visszafelé.Szép idõt fogtunk ki nagyon és az út is frankó volt,egy helyen 40-ig mertem erszteni azt inkább visszavettem mert bizonytalan volt a hó keménysége..
GT-Atee
Írta 2009. február 22. - 10:34
ejjjjj,nagyon sepulturát hallgatok mostanában.lehet késni fogok
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2009. február 22. - 10:30
Írta 2009. február 22. - 10:29
mx még reggelizem hagyjál
10:10kor betoppanok okés?
10:10kor betoppanok okés?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2009. február 22. - 10:27
Írta 2009. február 22. - 10:26
egy két fokban már kint lennék vonatot nézni
De ilyen hidegbe nem megyek ki korábban,se fölöslegesen odáig.gyöngécske vagyok
De ilyen hidegbe nem megyek ki korábban,se fölöslegesen odáig.gyöngécske vagyok
Írta 2009. február 22. - 10:24
gyóóóóóhe
akkor nem várunk rád alsógallán3-5 órát
akkor nem várunk rád alsógallán3-5 órát
Írta 2009. február 22. - 10:18
-5 -6 fok bánhidán
Szerintem bánhidán csatlakozom.Mx-nél talizunk!
Szerintem bánhidán csatlakozom.Mx-nél talizunk!
Írta 2009. február 22. - 10:12
és írta, hogy iksz és ipszilon nem jöhet? :chin:
amúgy gyors idõjárás jelentés: napsütés, szélcsend, getszi hideg (nincs hõmérõnk, voltam kint, de gyorsan fog emelkedni a hõmérõ higanyszála)
amúgy gyors idõjárás jelentés: napsütés, szélcsend, getszi hideg (nincs hõmérõnk, voltam kint, de gyorsan fog emelkedni a hõmérõ higanyszála)
Írta 2009. február 22. - 10:09
nem feltétlen.Ha írod hogy tekerés lesz és x,y nem jöhet akkor az már zárt körû.
Írta 2009. február 21. - 23:20
Miért kell hülye kérdéseket feltenni?:wallbangekérdés:
ez akkor most nyílt túra lesz? vagy zártkörû? meghívásos? egyéb?
Ha zárt körû lenne akkor nem itt a fórumon szerveznénk.
Ha akarsz gyere.