eddig úgy van hogy vasárnap lesz belõle valami,mert a szombat nekem se jó, mert megyek gardróbot beépíteni.
az útvonalat rátok bízom,mert ti ismeritek a környéket, meg én már nem merek vállalni vezetést a tavaly elötti után!!!!
De jó móka volt és végül nem is tévedtünk el:usmiech_o
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!! A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu :love: Betty :love:
a westeles úton ment be egy kocsi, láttam a nyomát, az tekerhetõ lett vón, de azért délután is esett (turulon intenzívebben) meg most is esik... holnaptól már csak a konzerválása várható...
6kor kelek b...asszameg.
ja nekem a szombat nem jó, visegrádra megyek, legyen vasárnap a móka lécci..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
elõbb voltam kint a kisautómról az havat letakarítani,de már most vissza van fagyva rá és jeges. Már ma kész káosz volt pest környékén a hegyes szakaszokon. Mi lesz még holnap, ha most minden lefagy és esik rá egy kis hó?
hétvégére van már valami útiterv??
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!! A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu :love: Betty :love:
Ha olyan idõ lesz mint amit holnapra mondanak akkor a jó hidegen, havon és fagyott földön kívül semmi más nem lesz. Nem tudom a hétvégén milyen lesz, de akkor majd olyanra készülök fel!
Az idõpontot akkor még majd megbeszéljük,de csüt környékén majd felhívlak a pontosítás végett.