Mire számítasz a versenyen Atee? Bocs hogy még nem hívtalak a középcsapágy miatt csak egy két dolog közbe jött.
Hogy tudunk örülni egy apró aszfalt darabnak is.
![]()
![]()
Montimi a múltkor én köszöntem rád a caprinemmel a környe felé vezetõ emelkedõn, gondolom megzavart a másik bringa.
Teljes útszélességben fel van marva,odafele pont a rosszabb,visszafelé nem vészes,tegnap teszteltem én is.Holnap megint megyek arrafelé meglesni,jó lenne ha hétvégéig leaszfaltoznák,legalább ott jó lenne az út.
de jó a nyugdíjasok élete
de jó a nyugdíjasok életeNe is mond
Nálam is ez a nyári program.
Délelõtt mindig kint szöszmötölök az udvaron. Kerti munka, barkácsolás ilyesmi. Aztán ebéd, majd ledõlök Tour-t nézni, amikor érzem hogy nemsokára bealszom, akkor beállítom a vekkert hogy a befutó elõtt 20 perccel ébresszen. Megnézem a befutót aztán utána megyek még ki a kertbe dolgozgatni.
Tavaly, tavalyelõtt ez volt az átlag nyári nap.
persze a hideg bicajozás közben ne felejtsük el, hogy elindult tegnap a tour de france, a mai csapat idõfutamon, schleckék tovább növelték elõnyüket contador elõtt...
hmm milyen jót aludtam a közvetítés alatt, hogy húúúha
Windows7 14 fokot ír most, az kicsit hûvös lefelé...
mondjuk mikor kékesrõl jöttünk egy egyszer Mxproval, akkor is ilyen idõ volt, vagy hûvösebb, ment is az újságpapír a mellkas elé
pontosan, lámpától a parkolóig és megint, gyere, jövõhéten lesz néhány nap, amikor jobb idõ lesz