Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem kell mindent elhinni :)
ahhoz minimum 60-al kéne menni a szerpentinen kívül (meg még utána is van két emelkedõ ). meg azért van egy szar huplis s kanyar az elején (úgy 5 -6 kilcsinél). Ott sem szoktak 50-el száguldozni mert ott szokott bukfenc lenni. Mindenki tudja hogy nem ott fogják széttépni a mezõnyt.Úgy hogy nem szoktak annyira bekezdeni. meg keskeny is az út az ilyesmihez.

Outi versenyen bármit el tudok képzelni, idén már párszor megdöntöttük az általam hitt korlátokat.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Elõször is gratulálok mindenki eredményéhez amit elért a pikniken.

Naggyából tudom mi a dörgés a rajt után Tarján felé,mounti kat.-ban sem szokott másképp lenni,párat már túléltem.A célom jól helyezkedve(hátul) egy kisebb csoportal akikkel még tudok menni teljesíteni a távot.Felesleges kockázatot nem akarok vállalni,akkor inkább megyek egyedül,de szerintem biztos megtalálom a helyem a mezönyben.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
lehet, mondjuk az egyiken, ami fent van a hegyibringa.hu-n (( http://hegyibringa.h...243_gallery.jpg )) azért látszik, hogy volt baj szombaton.. :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Sysspo!
okés, kíváncsian várom, mert eddig két képet találtam magamról, de azokon hülye fejet vágok... :S:D

Wiloz! én 33. lettem, a végén még meccseltem egy csajjal a pofaszeles réten, vagyis akartam meccselni, de könnyedén elment mellettem... :D
Kuchta Atit pl. megelõzted :)

biztos a kép hibás ? :) :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Versenyen két és felet megy majd az elsõ. :)
Ma beszélgettem az egyik ismerõs versenyzõvel aki rendszeresen indul ezen a versenyen, azt mondta, hogy 50-es átlagot megyünk majd Tarjánig az elején. Már most tudom, hogy kb a 20. km-nél le fogok szakadni, ha megint válogatottak ellen versenyeznem.

nem kell mindent elhinni :)
ahhoz minimum 60-al kéne menni a szerpentinen kívül (meg még utána is van két emelkedõ ). meg azért van egy szar huplis s kanyar az elején (úgy 5 -6 kilcsinél). Ott sem szoktak 50-el száguldozni mert ott szokott bukfenc lenni. Mindenki tudja hogy nem ott fogják széttépni a mezõnyt.Úgy hogy nem szoktak annyira bekezdeni. meg keskeny is az út az ilyesmihez.

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Sysspo!
okés, kíváncsian várom, mert eddig két képet találtam magamról, de azokon hülye fejet vágok... :S:D

Wiloz! én 33. lettem, a végén még meccseltem egy csajjal a pofaszeles réten, vagyis akartam meccselni, de könnyedén elment mellettem... :D

Kuchta Ati defektet kapott a cél elõtt nem sokkal...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kosina.szilard [kukac] gmail com-t használom
köszönöm szépen :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
A képeket most hozom vissza egy recovery szoftverrel. Mail-ben el tudom küldeni öket, nem kerülnek semmibe.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sysspo! ha elõkerülnek a képek, majd keress légyszi és valahogy összehozzuk az átadás/átvételt, meg persze írd meg, hogy mik a tarifáid!
köszönöm :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sysspo!

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Megcsíptem a 20. helyet Szilárd. :) Kár hogy béna vagyok lefelé, illetve lefelé is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem mentegetõdzés képpen,de én a tegnapi napot pihenéssel töltöttem,a mai napra.Mert a mai nap letekertem a Turul-kupa 100km-s távját egy szuszra bejárás képpen.Hát mitmondjak nem lesz egyszerû téma,az út is szar,a szintekrõl meg nem is beszélve,fel-le fel-le 100km-n keresztül.Háztól-házig 105km lett kerek három és fél óra alatt,de a turult már nem másztam meg,azt elég lesz a versenyen.

Versenyen két és felet megy majd az elsõ. :)
Ma beszélgettem az egyik ismerõs versenyzõvel aki rendszeresen indul ezen a versenyen, azt mondta, hogy 50-es átlagot megyünk majd Tarjánig az elején. Már most tudom, hogy kb a 20. km-nél le fogok szakadni, ha megint válogatottak ellen versenyeznem.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Szia Szilárd!

3 képet csináltam Rólad. Jók, visszanéztem. Csupán egy gondom van. Egyszer a gép jelzett egy "Error 02"-t, ami különösebben nem zavart. Aztán otthon kiderült, hogy kb. 200 fotó nem látható a kártyán,. Ilyet az 1D még soha sem csinált. Van mentöprogramom az remélem majd segít. Még nem értem rá ezzel foglalkozni, mert tegnap is, ma is sokat tekertem. Kívülröl tetszett a verseny. Gondoltam esetleg én is részt veszek de ez nem igazán az én világom.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nem mentegetõdzés képpen,de én a tegnapi napot pihenéssel töltöttem,a mai napra.Mert a mai nap letekertem a Turul-kupa 100km-s távját egy szuszra bejárás képpen.Hát mitmondjak nem lesz egyszerû téma,az út is szar,a szintekrõl meg nem is beszélve,fel-le fel-le 100km-n keresztül.Háztól-házig 105km lett kerek három és fél óra alatt,de a turult már nem másztam meg,azt elég lesz a versenyen.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
:) Gesztes után arra gondoltam nehogy már mindig a lejtõn elõzzenek vissza azok akiket megelõzök az emelkedõkön, úgyhogy lefelé is tekertem. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nekem az volt a kedvencem mikor gesztesrõl kifelé mondtad, hogy tartalékolni kell az utcsó mászásra, és akkor láttalak utoljára. :D
aki esetleg találna egy cst 2x foltozott belsõt az jelentkezzen, mert az enyém volt, csak elhagytam.. :/

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Bánhatják bizony. :) Nagyon tetszett a menet. Igaz a bringa olyan lett mit egy sárgombóc.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az útvonal jó,az út meg szar,ugyhogy ez van ezt kell szeretni.Mail-ben megkaptam én is a kiírást a renedezõktõl.

Köszi. Annyira remélem majd szétszakadunk, hogy ne legyen gond az úttal.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Tegnap nem áztál el egy kicsit tatabányán a kenyérgyár környékén?

nem kicsit, tökig :) :) volt 20 kilcsi vizibicó :)
rajtad kívül mindenki kitalált valami blöfföt hogy nem volt piknikezni ? szerintem bánhatja aki nem volt ott
képek töltõdnek már fel a picassámra

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Az útvonal jó,az út meg szar,ugyhogy ez van ezt kell szeretni.Mail-ben megkaptam én is a kiírást a renedezõktõl.

Az akesz honlapján már fent van a Turul Kupa kiírása. http://akesz.hu/cont...1/2011_09_k.pdf
A Gorbára még mindig olyan rossz az út?
Jól rajzoltam be az útvonalat? Turul kupa - A bike ride in Tatabánya, Komárom-Esztergom 2800, HU

GT-Atee