Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ma voltam orvosnál, és az eredmény engem igazolt. Az orsócsont háti részén van törés/repedés de az orvos elfogadta, hogy gipszet vagy más rögzítést nem szeretnék. 3 órám ment el rá de annyit azért megért, hogy pontosan tudom és láttam én is, hogy mi történt. Míg várakoztam toltak be hordágyon egy cseh bike-os csajt láthatóan sokkos állapotban. A barátja is ott volt. A röntgenes mesélte késöb, hogy valami murvás lejtön jöttek le és egy autó fékezett elöttük, amitöl a lány bukott. 2 rendör volt velük végig. Érdekes volt 1985 után ismét néhány napot tölteni a magyar egészségügyben...

örülök hogy elmentél
ikocsi@gmail.com
köszi
kíváncsi vagyok hogy valahol a hírekben van-e róla valami

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Ma voltam orvosnál, és az eredmény engem igazolt. Az orsócsont háti részén van törés/repedés de az orvos elfogadta, hogy gipszet vagy más rögzítést nem szeretnék. 3 órám ment el rá de annyit azért megért, hogy pontosan tudom és láttam én is, hogy mi történt. Míg várakoztam toltak be hordágyon egy cseh bike-os csajt láthatóan sokkos állapotban. A barátja is ott volt. A röntgenes mesélte késöb, hogy valami murvás lejtön jöttek le és egy autó fékezett elöttük, amitöl a lány bukott. 2 rendör volt velük végig. Érdekes volt 1985 után ismét néhány napot tölteni a magyar egészségügyben...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Szia Montimi!

Szó sincs itt semmiféle "nagyfiú" megjátszásáról. Egyszerüen úgy gondoltam, hogy ez egy olyan sérülés, mellyel magam is boldogulok. Tekertem én az USA-ban egy hetet kemény terepen törött kézközépcsonttal. Ennek ellenére.. Az egyetlen személy, akire hallgatok ma délután rávett, hogy orvos nézze meg a kezem. Szerintem felesleges de holnap megnézetem.

Közben olvastam azt, amit privátban írtál. Dehogy.. semmi sértödés! Söt...

3 fotó van Rólad. Adsz egy mail címet?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Szilárd!

Sikerüt és holnap mennek a fotók.

Vidra, Atee!

Köszi!

na idefigyuzz sysspo.lehet nem ismerlek és nem ismersz de húzzál el de gyorsan röntgenre !! nem kell játszani a nagyfiút, hogy mindent lábon kihordassz. ez nem jó mert visszamaradó dolog lehet. azt akarod hogy ne bicózhass többet ? tavaly vagy mikor én is estem egyet lefelé a baji vadászháztól.összetörtem a bukómat de valahogy haza evickéltem.fájt az oldalam de azért én is úgy voltam vele, nehogy má orvoshoz menjek.pár nap múlva elmentem futni de egyszerûen nem bírtam mert annyira fájt az oldalam.elmentem röntgenre . elõször is jól leb.....tt a doki miért majd egy hét múlva megyek. Kiderült hogy borda törés. Estem egyet outival olajfolton. ráestem a karomra.majd megõrültem úgy fájt. Másnap muszály volt újfent röntgenre elmennem. szerencsére se törés se nem ugrott ki csak jól megzúzodott. úgy hogy légyszi holnap masírozzál be. ha van arra felé bicós haver akkor légyszi ellenõrizd le sysspo-t. Ha nem mész el akkor kitiltatlak a tatai tó sétányáról.
tényleg sikerült megmenteni a képeket ?
233 volt a rajtszámom ha jól emlékszem. a Danis Renivel és a barátjával nyomtuk . hátha
na jobbulást és ne legyél gyerek

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Szilárd!

Sikerüt és holnap mennek a fotók.

Vidra, Atee!

Köszi!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Jobbulást Sysspo.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sysspo!
a MTB Piknikes fotókat sikerült megmenteni?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Sysspo!
Jobbulást!
Kb. 2 hónapja Dunaalmás fölött nekem is sikerült repülnöm egy szépet is fejre esni. Kicsit szédültem és fájt az ütés a koponyámon, kicsit paráztam a bevérzés miatt (túl sok CSI-t, meg Bones-t nézek... :) ) meg a lapockámon volt egy tenyérnyi seb, és egy hétig nem tudtam emelni semmit jobb kézzel. Ezt szerencsésen kihordtam lábon, de a focisérülésem még mindig elõjön, pedig 8 éve történt... azt is lábon hordtam ki kezelés nélkül. Nem érte meg. Értem, hogy a testvéred, és a felesége orvos és megbízol bennük, de biztos hogy nem lenne jó egy röntgen? Aztán legfeljebb a testvéred felesége véleményezi, ha nem bízol a többi orvosban. Persze nem akarok nagyon beleszólni, hiszen nem ismerlek, semmi közöm hozzá, és ha jól sejtem idõsebb is vagy nálam, csak gondoltam megosztom az én tapasztalataim a kezelés nélkül kihordott sérülésekben.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

szárról? határeset, van egy genyó, hosszú egyenes, amin nem látszik, hogy emelkedik, pedig igen... majd 1 km, de ha azt leküzdöd, akkor már lejt..

ez olyan mint Környe - Várgesztes út. Odafele 20szal szenvedek, visszafele beletekerek a 40-be is néha, pedig én aztán nem tudok gyorsan pörgetni. Ma kipróbáltam a 48-14es áttétel Bokod felé, de még síkon se tudom önerõbõl 30 fölé tekerni hosszan. Valahogy az én tank izomzatom nem a gyors pörgetésre van kitalálva. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Köszi!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Értem, akkor oké ...és gyors felépülést kívánok.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Ez valami személyes ellenérzés az orvosokkal szemben (mondjuk ezt nehezen hiszem, mert akkor a rokonokkal is furcsa viszonyban lehetsz), vagy egyszerûen csak bízol abba, hogy nem mozdult el semmi és szépen rendbe jön?"

Az orvosokkal szemben nincs ellenérzésem és valóban abban bízom, hogy egy ilyen sérüléshez nem szükségeltetik orvosi segítség.

"persze végig bringáztam vele"

Ez nekem jelenleg azt hiszem vágyálom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az unokatesóm fiziológiában/anatómiában azt hiszem eléggé toppon van. Ezt tanítja az USA-ban. Pontosan elmondta, hogy mi törhetett. A feleségét is felhívta - ö orvos-, aki mindenben megerösítette. A tünetek egyértelmüen törésre utalnak, mert a karom képtelen a forgatásra. Röntgen nem volt és nem is lesz.

Elõször én is azt akartam mondani, hogy nem vagy normális, mert nem mentél el a kórházba, aztán eszembe jutott a tavalyi sérülésem. Rosszul estem a csuklómra és nem tudtam vele forgatni, egyedül csak a kormányt tudtam vele fogni egyenes csuklóval. Kb 6 hét volt mire teljesen rendbe jött, mondjuk nem teljesen, az egyik csont kijjebb van mint elõtte, persze végig bringáztam vele :) .

A sebesség mindent megold.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ez valami személyes ellenérzés az orvosokkal szemben (mondjuk ezt nehezen hiszem, mert akkor a rokonokkal is furcsa viszonyban lehetsz), vagy egyszerûen csak bízol abba, hogy nem mozdult el semmi és szépen rendbe jön?
Tényleg csak érdekel, mert fél családom egészségügyis, de azért egy ilyen esetben a tapasztalat, a bizalom és pozitív hozzáállás ellenében bevállalnám a röntgent.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Az unokatesóm fiziológiában/anatómiában azt hiszem eléggé toppon van. Ezt tanítja az USA-ban. Pontosan elmondta, hogy mi törhetett. A feleségét is felhívta - ö orvos-, aki mindenben megerösítette. A tünetek egyértelmüen törésre utalnak, mert a karom képtelen a forgatásra. Röntgen nem volt és nem is lesz.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
de akkor röntgen sem volt, és nem is biztos, hogy eltört? vagy nem is mozog?
azért bátor vagy... :)

((mondjuk én is, életemben elõször fixivel megyek házi buliba :D))

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Gipsz nincs és nem is lesz. Rögzítem én valahogy és majd tornáztatom is.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
szárról? határeset, van egy genyó, hosszú egyenes, amin nem látszik, hogy emelkedik, pedig igen... majd 1 km, de ha azt leküzdöd, akkor már lejt..
na meg van a nagy igazság, hogy emelkedõ lejt, csak rossz irányból nézed, vagy valami ilyesmi :)

Fúúú Sysspo nem vagy semmi, de azóta gipsz vagy valami azért van nem?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

olyan bazi meleg van, kitekertem szárra a kertünkbe és hazafelé inkább vonattal jöttem :D

Pedig onnan végig lejt, nem? :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"hogyan jöttél haza?"

Ketten voltunk az unokatesómmal és ez volt az idei utolsó közös túránk, mert ma repült vissza az USA-ba. Ö ott helyben a fejsebet, ahogy lehetett ellátta és a törést is nagyjából diagnosztizálta. Én mondam neki, hogy orvoshoz én ilyesmivel nem megyek,mert egyrészt magam is meg tudom oldani, másrészt másra szántuk ezt a napot. Na nem mintha bármilyen terepezésröl szó lehetett volna. Bajig toltuk a bicót és ott vettünk fájalomcsillapítót. A kocsmában kértünk jeget és sörözgettünk míg hatni kezdett a gyógyszer. Egy darab ronggyal fixáltuk a kezem, aztán letekertünk az Öreg Tó mellé, ahol pár sör mellett jót beszélgettünk és Kertváros felé a mezön át jöttünk vissza.