mármint az elsõ lemegy oké, lemegy a második is, aztán utána hamar megunja az ember..

hétvégén 24 órás, azt hiszem ideje kigurulni a turulra picit, megnézni meredekebb lett-e... (:
középtányér kopott volt és kellett 2-3 hét hogy megjöjjön a pénzem középtányérra... ilyen egyszerû
ha elszakad a váltó bowden, akkor leugrik kistányérra
Wiloz!
Döntöttél rekordot ebben a bazi melegben?
Igazán nincs mit, cserébe egyik nap leugornék teleszkópot pumpáplni :$
másik kulacsod meglett, vagy nem mentél vissza érte?
milyen lesz?
Holnap meglesz az outim.
Olyan boldog vagyok.
A versennyel kapcsolatban a legfontosabbat el is felejtettem,igaz csak egy embert érint.Köszi Szilárd a frissítést és biztatást.
Nem teljesen, 53.km körül két bolyra szakadtunk csak hátul jól jött velem a bolyahogy nézem az elején jöttél egy nagy csoporttal aztán a turul emelkedõ szétszórta a csapatot.
gratula
Az megvan,hogy én hol végeztem,mert még helyszinen ki volt rakva,csak át akartam bogarászni.
A sebesség mindent megold.
Meleg.
Fogalmam sincs, de nem volt tempó.
Az akesz.hu -n fent van az eredménylista.
Meleg.
Fogalmam sincs, de nem volt tempó.
Az akesz.hu -n fent van az eredménylista.
mi volt a lerövidített versenyen ? mennyi volt az átlag Tarjánig ?
A sebesség mindent megold.
Magam nevében nyilatkozva a versenyrõl leginkább meleg volt.Tarjánig kb:40km/h-ás átlag lehetett saccra mert nem igazán foglalkoztam vele.A meleg nálam a táv utolsó harmadában lábgörcsöket akart kiváltani,de sikerült nehezen átvészelni õket,majd háromszor vigyázba akart állni a lábam.A görcsöket leszámítva elégedett vagyok a teljeítményemmel,mert az elvártat magammmal szemben hozni tudtam.Az idõm 2ó 35p lett,korcsoportban(1972-1980) 27.hely.
mi volt a lerövidített versenyen ? mennyi volt az átlag Tarjánig ?Ezen a héten 3 csapat külföldön versenyzik, õk biztos nem jönnek. Így talán könnyebb lesz túlélni.