Hát ez tényleg szubjektív de gondolom inkább kivétel vagy a véleményeddel.
Ma, ahogy 18:30 felé edzés után mentem haza rendesen lefagytak már néhány helyen a járdák, utak. Néha tényleg úgy tekertem, mintha "tojásokon járnék". Azért én örülök annak, hogy végre van egy kis fehérség is ezen a télen.
Én nem vitatom az új piros vonatok elõnyeit. Tiszták (bár én a gyorsvonatot se nyalogatom...), könnyû felszállni, leszállni, mûködnek az ajtók, és nyáron nincs meleg. Csendes.
Viszont
télen (most, mai tapasztalat) fölöslegesen meleg, úgy fût mint régen azok a magastámlás bõrüléses kocsik, amik seggnél fújták be a tûzforró levegõt... Iszonyat kényelmetlenek az ülései, a háttámla szöge az szerintem senkinek se jó, az ülõlap magasság persze szubjektív, és nagyon rossz hogy a vonat másik végében vonyító tinipicsák minden szavát hallani lehet... pár elválasztó ajtó senkinek se ártana...
A Talentek egy fokkal jobbak, de azokat se szeretem.
Másik vicc a Flirteknél (a személyvonatoknál) a toalett elhelyezése. Ha lett volna esze a tervezõknek akkor úgy helyezik el mint a Talenteken, és pl a 3 utasnak aki most a budiajtóban üldögél nem ott kéne ülni, vagy 4 helyett akár 7-8kerékpár is elférne biztonságosan.