Miért????
A jó pap is holtig tanul. Hát miért pont Te vagy én ne?
Mondjuk ha 132 évig kapnék zsebpénzt (most sem kapok), és újíthatnám belõle a brinyóm, akkor talán libírnám. De azt hozzá kell tenni, hogy én szeretek suliba járni. De ez az én véleményem, ellenvetéseket elfogadok itt a fórumon!
Kosina Szilárd
Azt ne mond Szil hogy szeretsz iskolába járni mert megeszem az elhasznált külsõimet!Te nem szopsz nap,mint nap a suliban?Nem baszogat a tanár József A.,Berzsenyi D. vagy Cs. Vitéz Mihály életével?Vagy nem kell matekórán köcsögebnél parasztabb példákat megoldanod?Hallod az egyetlen óra amiért szívesen bejárok az a szerdai és péntweki tesióra.Amit nagyon élvezek benne hogy annyi kört futunk ameddig a tanár elszámol a sorakozó alatt,tehát ha én nem átszaladok a sorakozóhelyre a tesiterem végébe,akkor egy 10-12 kör összejön és ekkor az osztúlytársak,akik alapból utálnak már üvöltenek velem,hogy siessek már.Én csak mosolygok magamban ilyenkor.
Na mindegy ha Te élvezed a sulit hát jó, legyen.
Mxprohoz meg annyit,hogy lazán beletartozhatsz abba a 0.0001%-ba aki kivételes tehetséggel rendelkezik és pár év alatt kijár ennyi osztályt.nem kell említenem ugye hogy 15-17 évesen már fõiskolás vagy egyetemista keményen.
Na mára ennyi estimesét,habár nem tudom mikor olvassátok el ezeket.mindegy ez most estimesének készült!