Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Kihagynám a felvonulást, bár az utakat biztos megtisztítják az erre hivatott szervek. Már voltam havatlapátolni, bár semmi látszata nincs, de nekem nem ez a ényeg, (hanem majd a judy j4 2006 poplock elõkészítéssel.)
Te ott leszel???

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én is megnéztem már, de ide elõbb értem.
A hó miatt kiváncsi leszek hányan lesznek.
Te mész?
Vagy mész havat lapátolni?
Most lehet, van mit.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
:) Megvan a felvonulás idõpontja, ha elõbb jutsz el ide, mint a www.tbfr.jelkft.hu ra. Deceber 31. 13:00 a mekdöncitõl, de a már említett oldal fóumán megtalálsz mindent:clap:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Végre eccer bejött az idõjárás jelentés! És lapátpltam és annyira jó volt!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Király ezt is megtudtam, lesz még hó, danubiuson azt mondták, hogy holnap reggelre is várható hó.

Ami meg is érkezett szerencsére.
Én már ki is próbáltam hogy milyen benne tekerni és nagyon király.:bananadan
Lehet lapátolni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

a kis pénzéhes ember! Milyen mohó a kicsike.....:)

Nem vok mohó, csak kinéztem egy rock shox villát és a rébusz nem nagyon hív a t. globálba melózni. HA valaki tud melót lécci írja ide!!!!!!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

mert én lapátolom kisebb anyagi ellenszolgáltatás ellenében.

a kis pénzéhes ember! Milyen mohó a kicsike.....:)
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Király ezt is megtudtam, lesz még hó, danubiuson azt mondták, hogy holnap reggelre is várható hó. Én reménykedem, mert én lapátolom kisebb anyagi ellenszolgáltatás ellenében.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
A TKTK a Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub. Õk szokták szervezni a felvonulást és a dh versenyt is.
Remélem lesz még hó az idén. Jó lenne.
Most már újra az elsõ sorban van a topic.:cool2:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MI az a TKTK amúgy én is nézegetem majd. Jah sajna a havat elmossa az esõ. De mondja még a havat.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
tbfr.jelkft.hu-t én is szoktam nézegetni, de ott még nincs semmi azon kívül hogy 31-én lesz. A hó miatt így kinézve az ablakon nem aggódok, mert alig maradt a tegnapiból.:( Ha lenne akkor se lenne gond szerintem.
Abban reménykedtem hogy te jobban otthon vagy a TKTK környékén mint én, de úgy néz ki még sem. Na mindegy. Akkor nézegetem szorgalmasan a tbfr.jelkft.hu-t.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
tbfr.jelkft.hu-n ma még nem volt semmi, ill. megnéztem az idõjárásjelentést és mondja a havat... Szal a www.tbfr.jelkft.hu címet kell majd nézegetni. De sztem nem meek a hó miatt.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
mxpro textvér jelentkezik!
Ufff!
Nem vesztem el csdak a karácsonyi teendõk(evés) közepette nem sokat voltam gép közelében ha igen akkor csak 1-2 topicot néztem meg és ez sajna kimaradt.
de most visszaolvastam ami lemaradt, és rájöttem hogy én is mennék Lappföldre.
Szóval irigylem Schnellthomast ha nem lehet akkor is.
Más:
A vonatokat én is megnézem mert mekem is tetszenek igaz én a Siemensek mellett a diesel mozdonyokat sem vetem meg, sõt talán azokat jobban kedvelem. Erre a célra lehetne nyitni egy vonatos topicot.:)
Megint más:
Szilárd van valami infod a szilveszteri tbányai felvonulásról?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Bizony, aki megteheti, hogy meglátogatja a Télapót, nem várhatjuk tõle, hogy még ilyenkor is írjon. Mxproval meg nem tom mi van, tegnap is be volt jelentkezve, de nem nagyon írt. Elsõ helyen lesz a topic, de Pécsiek ide!2 elhalássza az elsõséget Komárom megyétõl, szörnyû (Sunset most lécci érezz egy kis iróniát).

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
ne búsúlj én is jövök szövegelni. Társunk Lappföldön hevenyészik biztosan net hiányában, mxpro testvérünk pedig magán kívül van feltételezem.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Írok ide, hogy ne vesszen el ez topic.... Tehát írtam.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Az komoly!
Tul. képpen nekem is tetszenek, mert nincsenek leélve. (nekem csupán ez számít).

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
nekem legjobban a gysev-es vonatok jönnek be a legjobban a szín miatt. Én nem vagyok megszéllot,de nemrégiben állítottam össze egy komplett Soproni Ic szerelvényt H0-ás méretben

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Azért annyira nem, csak ha mondjuk ha vonatot látok, gyönyörködöm benne, megjegyzem magamnak, hogy milyen leéltek már az új Siemens mozdonyok, bezzeg az osztrák gépek milyen szépek és tiszták, meg apukám vasutas volt 15 évig, szal adott volt már régen is egy kismértékû érdeklõdés irántuk. De jobban meggondolva minden embert érdekelnek 1 picit, még ha nem is mondja ki.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Az yó hobby, én is majdnem elkezdtem, csak a vonatok fényképezését, de aztán nem lett belõle semmi, de még lehet...

Csaknem te is vonat ürûlt vagy? Mert akkor összehozlak unokaöcsémmel, akinek a vonatok körül forog a világ.